ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Beyaz köpük krem gibi geldı mj hiç canım akıntı. İnşallah senin de haberini alıriz . Regl olmadın dimi hala ?

Ne güzel işte çalışmalarınızın karşılığını almışsınız yarın tekrar mı denesem yok yok en iyisi bu akşam tekrar deneyeyim. Belki test bozuktur
Yumurtlama gunlerinde pozitifi gormussun canim onemli olan bu.degerlendir ve sabirla
Çok oldum ama birsoru daha. Yumurtlamadan sonra hiç silik görmedin mi yoksa belli birsüre sonra mı tekrar koyulaştı? Eğer öyleyse demek ki hamilelikle beraber hep yükselişte kalıyor.
Canim siliklesti,siliklesince testi de calismayi da biraktim.

Ay masallahhhhh kuzuya.. Rabbim saglikla almak nasip etsin kucağına . Ben de yarın randevu aldım cinsiyeti söyler mj acaba. Sen kaçıncı haftada öğrendin

Sogan kurunu gecen ay bende uyguladim hicbisey olmadi ins bu ay olir

Kuzummmm sen de ne durun giz. Çalışmalar ne alemde.. Biraz sıkı tut baci alalım önümüzdeki ay güZEL haberlerini
Bugun Bitti reglim canim.kiz ben arada heves ediyom diyom işte bi tane bebiş olsa eşim ordan atliyo dur hele ne çocuğu daha gezecez hayırlısı canim biliyon ben hic korunmadim allahim bizimicin ne zmn hayirli görürse o zaman olsun

Canım aynı benimde böyle oldu bu ay bnde 30 günde bir oluyorum 17. Sinde koyu cizgi gördm ama c kadar koyu değildi akşamına çizgi silindi 3 gün boyunca calıstm 20. Gün test yaptgmda yine koyu cizgi gördm o gece calıstk 21. Gün sabahta en koyu cizgiyi gördüm o gün bekledi. Pazartesi günü ilişki oldu bidaha testide ilişkiyide bıraktm Bnde

yani 21. Gün pazardı 22. Gün pazartesiydi pazar gecesi yapmadm pazartesi akşam yaptm

Kızlar bu ay gec yumurtlamıstım beklenen adetime bir hafta kala yumurtladım.bat 11 aralıktı.reglim 2 gün geçti regl günü 1.20 çıkmıştı döllenmeden 7 gün sonra yani.adet olmadım.kremsi beyaz akıntım var başka belirtim yok yarın tekrar test yaptırsam mı

Canim bence adet tarihin gecsin öyle yaptir birde allahmi soylettiriyor ikidir döllenmeden sonra diyorsun

Anladım canım ama senin 17sindeki koyu değilmiş tam. Benim kopkoyuydu ve sonra silinmesi yumurtlamadan emin olmamı sağladı. Çünkü önceki onca testte hiç öyle ani yükselme düşme olmamıştı. Çizgiler orta koyulukta çıkıyordu. Ama 16-17 sindeki iki test çok koyuyken 3.sünde ani bir düşme oldu. Sen bir daha test yapmadın mı peki?

Beyaz köpük krem gibi geldı mj hiç canım akıntı. İnşallah senin de haberini alıriz . Regl olmadın dimi hala ?
Evet canım öyle de geliyor. Normalde kuruyumdur anlayamadım bende. Bakalım.Dr p.tesiye kadar olmazsan gel dedi bu saate kadar olmadım insaallah adet olmam ama hamileliktendir o da inşaallah. Bakalım yarın ne diyecek. Bu arada sen cinsiyeti artık öğrenirsin en azından tahmin oranı yüksek olur bizede haber et ve bana dua et nolur

Yok en son 22. Gün yaptım siliktş ama cok silik değildş hafif belirgindi bidaha yapmadm yapmcam günüm gelene kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…