13.. gun bugünse. Çalış baci çalışKızlar benim testimi yorumlarmışsınız. İlk defa ovu testi kullanıyorum. Ne yapmam gerekir. Ne önerirsiniz ? Koyu çifti yakaladım sanırım .
Beyaz köpük krem gibi geldı mj hiç canım akıntı. İnşallah senin de haberini alıriz . Regl olmadın dimi hala ?Canım ya birşey sorucam sana benimde dün regl gunumdu ve olmadım inşaallah olmam ve hamileyimdir. Sende sarı akıntı varmiydi sümüksü böyle :) ay iğrenç oldu ama idare et işte sen beni :) bende birkaç gundur var anlamadım ya Dr zaten p.tesi ye kadar olmazsan gel dedi yarin a kadar olmazsan Dr gidicem dua et banaaa
Kuzummmm sen de ne durun giz. Çalışmalar ne alemde.. Biraz sıkı tut baci alalım önümüzdeki ay güZEL haberleriniayyyy ne mutlu sanatakvımınde çok çok yakışmıs rabbım mınnoşunuzu sıze bağışlasın canım
Yumurtlama gunlerinde pozitifi gormussun canim onemli olan bu.degerlendir ve sabirlaNe güzel işte çalışmalarınızın karşılığını almışsınızyarın tekrar mı denesem yok yok en iyisi bu akşam tekrar deneyeyim. Belki test bozuktur
Canim siliklesti,siliklesince testi de calismayi da biraktim.Çok oldum ama birsoru daha. Yumurtlamadan sonra hiç silik görmedin mi yoksa belli birsüre sonra mı tekrar koyulaştı? Eğer öyleyse demek ki hamilelikle beraber hep yükselişte kalıyor.
Ay masallahhhhh kuzuya.. Rabbim saglikla almak nasip etsin kucağına . Ben de yarın randevu aldım cinsiyeti söyler mj acaba. Sen kaçıncı haftada öğrendinHaklısın aslında neyse inşallah her doğum yapan unutmaz yazar burayada bu sefer bebeklere seviniriz. Canım benim şubatın 3'ü görünüyor normali beklersek şubat başı gibi ama sezeryan olursa o zaman 38 hafta civarı alıyor doktorlar o zaman ocak ortası gibi inşallah daha net bişey konuşmadık 37.haftada çatı muayenem var o zaman belli olacak doğum şekli. Evet kızım olacak inşallah hemen hemen tüm hazırlıklar tamam bekliyoruz prensesi
Sağol canm cevapların için. İnşallah senin gibi ben de mutlu haberi alırım. Tüm isteyen arkadaşlar da tabii..Yumurtlama gunlerinde pozitifi gormussun canim onemli olan bu.degerlendir ve sabirla
Canim siliklesti,siliklesince testi de calismayi da biraktim.
Alırsın yavrum, az sabır.Allah nasip etsin kisa zamanda herkese.Sağol canm cevapların için. İnşallah senin gibi ben de mutlu haberi alırım. Tüm isteyen arkadaşlar da tabii..
Sogan kurunu gecen ay bende uyguladim hicbisey olmadi ins bu ay olirkizlar birde ben bebek dusünmeye basladigimda denemeden sogan kuru uyguladim su son uc gundur de incir kuru yapiyorum. Gec catlama mi oluyor ki diye. Bakalim nasip kismet meselesi gerci Rabbim ol der hayirlisiyla olur. Insallah bizleri cok aratmaz kucaklarimizi bos birakmaz
Bugun Bitti reglim canim.kiz ben arada heves ediyom diyom işte bi tane bebiş olsa eşim ordan atliyo dur hele ne çocuğu daha gezecezKuzummmm sen de ne durun giz. Çalışmalar ne alemde.. Biraz sıkı tut baci alalım önümüzdeki ay güZEL haberlerini
Kuzu cinsiyeti söylerse bizede bildir merak icerisindeyimAy masallahhhhh kuzuya.. Rabbim saglikla almak nasip etsin kucağına . Ben de yarın randevu aldım cinsiyeti söyler mj acaba. Sen kaçıncı haftada öğrendin
Canım aynı benimde böyle oldu bu ay bnde 30 günde bir oluyorum 17. Sinde koyu cizgi gördm ama c kadar koyu değildi akşamına çizgi silindi 3 gün boyunca calıstm 20. Gün test yaptgmda yine koyu cizgi gördm o gece calıstk 21. Gün sabahta en koyu cizgiyi gördüm o gün bekledi. Pazartesi günü ilişki oldu bidaha testide ilişkiyide bıraktm BndeKızlar bakar mısınız çok şaşkınım. Üç gün önceki iki koyu ve daha sonraki çok açık çizgiden yumurtladığımı düşünüp bir daha test yapmadım. Şimdi bir bakayım dedim. Gayet koyu bir çizgi var. Ne demek bu bilen var mı?
yani 21. Gün pazardı 22. Gün pazartesiydi pazar gecesi yapmadm pazartesi akşam yaptmCanım aynı benimde böyle oldu bu ay bnde 30 günde bir oluyorum 17. Sinde koyu cizgi gördm ama c kadar koyu değildi akşamına çizgi silindi 3 gün boyunca calıstm 20. Gün test yaptgmda yine koyu cizgi gördm o gece calıstk 21. Gün sabahta en koyu cizgiyi gördüm o gün bekledi. Pazartesi günü ilişki oldu bidaha testide ilişkiyide bıraktm Bnde
Canim bence adet tarihin gecsin öyle yaptir birde allahmi soylettiriyor ikidir döllenmeden sonra diyorsunKızlar bu ay gec yumurtlamıstım beklenen adetime bir hafta kala yumurtladım.bat 11 aralıktı.reglim 2 gün geçti regl günü 1.20 çıkmıştı döllenmeden 7 gün sonra yani.adet olmadım.kremsi beyaz akıntım var başka belirtim yok yarın tekrar test yaptırsam mı
Hahah aynen niye diyorum ki Yumurtlama tarihine göre beklenen regle Son 3 gün o ZamanCanim bence adet tarihin gecsin öyle yaptir birde allahmi soylettiriyor ikidir döllenmeden sonra diyorsun
Anladım canım ama senin 17sindeki koyu değilmiş tam. Benim kopkoyuydu ve sonra silinmesi yumurtlamadan emin olmamı sağladı. Çünkü önceki onca testte hiç öyle ani yükselme düşme olmamıştı. Çizgiler orta koyulukta çıkıyordu. Ama 16-17 sindeki iki test çok koyuyken 3.sünde ani bir düşme oldu. Sen bir daha test yapmadın mı peki?Canım aynı benimde böyle oldu bu ay bnde 30 günde bir oluyorum 17. Sinde koyu cizgi gördm ama c kadar koyu değildi akşamına çizgi silindi 3 gün boyunca calıstm 20. Gün test yaptgmda yine koyu cizgi gördm o gece calıstk 21. Gün sabahta en koyu cizgiyi gördüm o gün bekledi. Pazartesi günü ilişki oldu bidaha testide ilişkiyide bıraktm Bnde
Amin ecmainHepimiz yeni yıla bebiş haberiyle girelim insallah
Evet canım öyle de geliyor. Normalde kuruyumdur anlayamadım bende. Bakalım.Dr p.tesiye kadar olmazsan gel dedi bu saate kadar olmadım insaallah adet olmam ama hamileliktendir o da inşaallah. Bakalım yarın ne diyecek. Bu arada sen cinsiyeti artık öğrenirsin en azından tahmin oranı yüksek olur bizede haber et ve bana dua et nolurBeyaz köpük krem gibi geldı mj hiç canım akıntı. İnşallah senin de haberini alıriz . Regl olmadın dimi hala ?
Yok en son 22. Gün yaptım siliktş ama cok silik değildş hafif belirgindi bidaha yapmadm yapmcam günüm gelene kadar artıkAnladım canım ama senin 17sindeki koyu değilmiş tam. Benim kopkoyuydu ve sonra silinmesi yumurtlamadan emin olmamı sağladı. Çünkü önceki onca testte hiç öyle ani yükselme düşme olmamıştı. Çizgiler orta koyulukta çıkıyordu. Ama 16-17 sindeki iki test çok koyuyken 3.sünde ani bir düşme oldu. Sen bir daha test yapmadın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?