Canim ya insaallah hepimiz için en güzelleri olur gonlumuzden gecen herşeyi Rabbim hayirli kilar ve nasip eder. Buarada Rebiulevvel ayi Peygamber efendimizin dogdusu ay bu ay 22 aralik mevlid kandili bol bol dua edelim. Yarin haberdar edicem inşaallah güzel sonuçlarla gelirsen tabi gelmezsem biraz ağlar sonra yazarimdilfeza Post: 44068748 .!.:ebican_040506 hadi bakalım ikinci haberi senden bekliyirz CNm :) bat gectiyse umutlar artmiş demektir hakkında en guzeli olsun CNm
Ins CNm edelim tabii .. Hersey dualarla oluyor sebepler vesile .. Oglumun varlığını 4 yıl once mevlid kandilinde öğrenmiştim hamile oldugumu.. bu mevlid kandili de bat tarihim Allah'ım yine sevindirsin versin bana bir evlat daha bir emanet daha .. Ona layık kul peygamberimize layık ümmet olarak yetiştirelim bizdeCanim ya insaallah hepimiz için en güzelleri olur gonlumuzden gecen herşeyi Rabbim hayirli kilar ve nasip eder. Buarada Rebiulevvel ayi Peygamber efendimizin dogdusu ay bu ay 22 aralik mevlid kandili bol bol dua edelim. Yarin haberdar edicem inşaallah güzel sonuçlarla gelirsen tabi gelmezsem biraz ağlar sonra yazarim
Sağol canım amin.senle vem.beauty kizzzz hayırlı uğurlu olsuun yaa cok guzel bir haber buuu rabbim saglikla kucağın Almayı nasip etsin ins CNm Darısı bize bakalım bugun takip ettigim 3 topiktende bebis haberi aldım yaa cok enerjik bir gun oldu elhamdulillah vorones bence öğrenirsin CNm buraya yaz mutlaka kıza benzetmişti dimi Dr daha once
Olmadım canımselam arkadaşlar
m.beauty adet oldun mu canım
sonucu merak ediyorum, hayırlısı ne ise o olsun senin için bizim için ....
Canım olsa mucize olur benim için.o kadar şahsıma münhasır adet belirtilerim vardır ki benim.ayın onbeş günü adet öncesi sendromu yaşarım ben.
Yumurtlamadan sonra ufak ufak kasık batmaları,
Hemen akabinde dolan acıyan göğüsler,
Baş dönmeleri,
Adete bir hafta kala:
Baş ağrıları,
Asabiyet ama oyle böyle degil,
Sol göğsümün derinlerinden sanki kalbimden gelen ince bir sızı,
Koltukaltı ter kokusu,
Ödem,
Şiş karın,
Iştah artması,
Na kocaman iltihaplı sivilce.
Okurken sıkılmadın umarım:)
Gerçi iştah artması ve sivilce yok bu ay..
Demekki canim senin adetle hamiş belirtileri ayni :) ilk hamileliğin demi canim
Sağol canım,tez vakitte hayırlı sağliklı bir evlat versin rabbim sana
Ilk evliligimde hamile kalmıştım canım,sonuçlanamadı,fazla yazmadım yaram deşiliyor diyeDemekki canim senin adetle hamiş belirtileri ayni :) ilk hamileliğin demi canim
şimdi hastaneden çıktım şükür hersey iyi ama bacaklarini kapatmış cinsiyet ogrenemedimm.beauty kizzzz hayırlı uğurlu olsuun yaa cok guzel bir haber buuu rabbim saglikla kucağın Almayı nasip etsin ins CNm Darısı bize bakalım bugun takip ettigim 3 topiktende bebis haberi aldım yaa cok enerjik bir gun oldu elhamdulillah vorones bence öğrenirsin CNm buraya yaz mutlaka kıza benzetmişti dimi Dr daha once
Evet bizimde oyle olmustu ben sıkma portakal suyu içtim cikolata yedim baya canlandı :) sende kalorili bişeyler ye mutlaka acsın bakalım minicik bacaklarını hadi hayırlısı :)şimdi hastaneden çıktım şükür hersey iyi ama bacaklarini kapatmış cinsiyet ogrenemedimben de 2 saat sonra gene gelcem bakalım gene dedim. Dolanıyorm şimdi çarşı da çikolatalı tatlı yesem hareket eder mi acaba
Canım bizim kız göstermedi uzun süre 16. Haftada kıza benziyor dediler ama %100 demedi hatta daha ufak tam belli olmaz dediler ben en net ayrıntılı ultrasonda 21.haftada öğrendim kuzumAy masallahhhhh kuzuya.. Rabbim saglikla almak nasip etsin kucağına . Ben de yarın randevu aldım cinsiyeti söyler mj acaba. Sen kaçıncı haftada öğrendin
Daha gerekli koyuluğa ulaşmamış. Teste devamKızlar ustteki bugün alttaki dun yorumlar misiniz
Ama bugün dune gore silik çıktı canım kafam karışıo anlamiom hiç ocatlamamis olsa aynı renkte olması gerekmio mu nie dune gore silik çıktıDaha gerekli koyuluğa ulaşmamış. Teste devam
Ben döngümün 10. Günümde başladım ve 16 ya kadar böyle bir silik bir daha belirgin gitti. Ama yumurtlama günü ilk çizgiyle aynıydı. Zaten kılavuzda da yazıyo. Silik çizgileri dikkate almayın diye. Senin kaçıncı günün?Ama bugün dune gore silik çıktı canım kafam karışıo anlamiom hiç ocatlamamis olsa aynı renkte olması gerekmio mu nie dune gore silik çıktı
Kız sen yumurtluoj o zaman yda sürekli aynı çıkması hamilelik diolar ay inş hayırlı mutlu haberi verirsin canım :)))
- Bugün de test yaptım. Dün yaptığım iki test gibi koyu çıktı. Birinci çizgiyle aynı gidiyoruz. Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?