- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Bugün 17 gunum canımBen döngümün 10. Günümde başladım ve 16 ya kadar böyle bir silik bir daha belirgin gitti. Ama yumurtlama günü ilk çizgiyle aynıydı. Zaten kılavuzda da yazıyo. Silik çizgileri dikkate almayın diye. Senin kaçıncı günün?
evet canım 17sinde yumurtladım ama iki gündür böyle inşallah dediğin gibidir. Yine de çok ihtimal vermiyorum. Böyle koyu görüp sonra silikleşen de çok kişi varKız sen yumurtluoj o zaman yda sürekli aynı çıkması hamilelik diolar ay inş hayırlı mutlu haberi verirsin canım :)))
Aa baya olmuş senin de. Döngün kaç gün sürüyor peki? Bilmiyorum ki markadan markaya değişir mi bak sana kendi testimi göndereyim. Yumurtlama günü de aynen bu koyuluktaydı.Ben surelap DİE bir marka kullanıyorum o mu iyi değil aceba canım anlamadım yaptıklarından en köyü olan dunkuy du
Lh yükselmeden yumurtlama olmaz canım. Çünkü yumurtayı serbest bırakan şey zaten lh yükselmesi. Canını sıkma bugünü değerlendir. Teste de devam et. Eğer koyulaşmazasa zaten değerlendirdiğin için bir şey kaçırmış olmazsın. Koyulaşırsa da zaten problem olmaz.Seninki baya köyü canım senin böyle gider inş hamis olursun hayirlisiyla valla ben kendimi de bilmiom canım çok sıkkın hayırlısı bu demek ki illa köyü olmayıp yumurtası çatlayan yok mu kk hiç anlamadım herkeste ih yüksek olması sartmi ki az da değil 17 günüm 16 si daha köyü bilmiom yada bana öyle gelio
Ben surelap DİE bir marka kullanıyorum o mu iyi değil aceba canım anlamadım yaptıklarından en köyü olan dunkuy du
Ay bilmiom canım ya çok bunaldim artık akintim da var dun iç çamaşırın islakti o derece yanı ama uzayan akıntı hiç gormedim evlenmeden öncede gormedim bilmiodum zaten yumurtlama akıntısını dikkat etmedim hiçLh yükselmeden yumurtlama olmaz canım. Çünkü yumurtayı serbest bırakan şey zaten lh yükselmesi. Canını sıkma bugünü değerlendir. Teste de devam et. Eğer koyulaşmazasa zaten değerlendirdiğin için bir şey kaçırmış olmazsın. Koyulaşırsa da zaten problem olmaz.
28 günse büyük ihtimalle yumurtlamış olman lazım
Canım 18 gün ovulasyon zamanın 24 saat yaşıyormuş yumurta sen yinede çalış çünkü kırmızısı gordikten sonra 3 gün üst üste iliski olsun diyenlerde var yanı sen bugün mutlaka çalış birde diğer hamisliginde 2 çizgi tam kırmızı olmuo muydu benimde öyle benimkine de sen bi bakar misin dun ve bugünü aticam ustteki bugün alttaki dun :)Merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz daha öncede ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.benim t cizgim o zamanda tam koyu olmamıştı.testlerimi lütfen yorumlarmisiniz bu aksam çalışma olsa hala şansım var mı yoksa kaçırdım mi ovulasyonu Eki Görüntüle 1717567
Canım 18 gün ovulasyon zamanın 24 saat yaşıyormuş yumurta sen yinede çalış çünkü kırmızısı gordikten sonra 3 gün üst üste iliski olsun diyenlerde var yanı sen bugün mutlaka çalış birde diğer hamisliginde 2 çizgi tam kırmızı olmuo muydu benimde öyle benimkine de sen bi bakar misin dun ve bugünü aticam ustteki bugün alttaki dun :)
Canım senin kide benim ki gibi sanki rengi benim ki daha mi açık kalio yumurtladim miki bide köyü çizgiyi gorusun ya 24 48 saat içinde catlio yanı kacirmadin bugünde yarında çalış garanti olsunEki Görüntüle 1717622 bak bu hamile kaldığım ay ki testlerim 17. Ve 18. Günde sadece ilişki vardı 17. Gün ovulasyon belki yardimci olur sana
bugün daha koyu çıkar diye bekliyordum önceki testlerime göre ama bi baktım siliklesmis oncesindede ilişki yok hiç artık 2 günü değerlendirip nasip demekten başka yapacak bişey yok sanırım.Canım senin kide benim ki gibi sanki rengi benim ki daha mi açık kalio yumurtladim miki bide köyü çizgiyi gorusun ya 24 48 saat içinde catlio yanı kacirmadin bugünde yarında çalış garanti olsun
28 gün canım gönderdiği test köyü olan dun silik olan bugün ama çok kıyıda değil testim ama en köyü çıkan o oldubugün daha koyu çıkar diye bekliyordum önceki testlerime göre ama bi baktım siliklesmis oncesindede ilişki yok hiç artık 2 günü değerlendirip nasip demekten başka yapacak bişey yok sanırım.
Senin döngün kaç gün bu testler kaçıncı günün
Valla benim 17 gün halen catlamadi sanırımKızçeler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor calısmalar bat yaklaştkca stres yaptm ben galiba ya :/
Sen yine gün aşırı çalış iki gün daha ayni saatte testlerini yap bakalım siliklesecek.galiba ilk kez ovulasyon testi kullaniyorsunValla benim 17 gün halen catlamadi sanırım
Evet canım ilk kez kullanıyorum eşim bu ay olmazsa tükürükle ovulasyondan alçak bana bakalım Allah büyük ama akintim var böyle sarı çok açık kahve gibi oluo iç çamaşırın da biraz açık yazdim kusura bakma :) çatlayıncaya öyle mi olur bilemedimSen yine gün aşırı çalış iki gün daha ayni saatte testlerini yap bakalım siliklesecek.galiba ilk kez ovulasyon testi kullaniyorsun
Ben akıntı takibini pek beceremiyorum ateş takibi yapıyorum bide ovulasyon testi.ne kadardır uğraşıyorsunuz siz gebelik içinEvet canım ilk kez kullanıyorum eşim bu ay olmazsa tükürükle ovulasyondan alçak bana bakalım Allah büyük ama akintim var böyle sarı çok açık kahve gibi oluo iç çamaşırın da biraz açık yazdim kusura bakma :) çatlayıncaya öyle mi olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?