ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amin canım inşallah ikimiz içinde sen ne kadardır deniosun
Benim biraz karışık 2014 temmuzda dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırıldı 3 ay korunma verdi doktorum 8 ay korundum bıraktıktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı sonra kontrolde rahimde polip gördü doktorum histeroskopi ameliyatıyla onu aldı 3 aylık ilaç tedavisi vermişti yeni bitti bu ay ilk ayım yine korunmayi bırakalı artık inşallah sağlıklı bi gebeliğim olup kucağıma alırım bebegimi

Canım hep yazıyorum ama herkesin vücudundaki lh oranı aynı değil prospektüste ikiside aynı koyuluktaysa pozitif diyor ama çok dikkate alma çünkü benimde hiç ikisi eşit koyulukta olmadı ben hep diğer günlere göre en koyu olan zamanları değerlendirdim. Ben gebeliği ovulasyon testiyle öğrendim birtek o zaman gördüm iki eşit koyu çizgiyi döngün normalse eğer yani 28-30 gün gibi dün yumurtlayıp bugün çatlamış olabilir es geçme bugünleri

Benim 17. Gün gösteriodu takvim 21. Gün oldu ovülasyon 4 gün gec oldu yani seninde öyke olabilir sen yinede gün aşırı ilişki yap
Benim takvim 12 günü gosteriodu ama 17 günüm canım tik yok işin ilginç yanı yumurtlarken kaşık ağrısı olur ya ole biside yok ne biliyim ya galiba bu ay olmuycak Allah hayırlısıni versin hakkımızda ovulasyon köyü çıkmayıp yumurtlayan yok herhalde

Ay canım vallaha mi Dion ya şuan bana o kadar bir umut oldun ki ben umudumu kesmistim Allah gönlüne gore versin inş benim o köyü olanda yumurtlamisimdir

Çok geçmiş olsun canım yaşadıklarını kolay değil Allahım inş bu ay isteyen herkesin yüzünü guldurshn sağlıklı bebeklerin olsun kizzzzz Allah soyletti ikiz mi olcekk seninnn :))))

Çok geçmiş olsun canım yaşadıklarını kolay değil Allahım inş bu ay isteyen herkesin yüzünü guldurshn sağlıklı bebeklerin olsun kizzzzz Allah soyletti ikiz mi olcekk seninnn :))))
herkes dua ederken Rabbim ikiz versin sana diyo zaten :) 1 tane ye bile razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde hepimize nasip eder inşallah

Ay canım vallaha mi Dion ya şuan bana o kadar bir umut oldun ki ben umudumu kesmistim Allah gönlüne gore versin inş benim o köyü olanda yumurtlamisimdir
Dediğim gibi ikiside eşit olmalı diyerek yumurtlamadım sanma zaten yumurtlaman olmazsa adet de göremezsin. Bende ilk yaptığım zamanlarda yumurtlamadım sanıyordum çünkü voronesin falan hep eşit çıkarken benim hep onlardan silik çıktı hiç eşit olmadı iki sefer gebe kaldım ilki düşük oldu bunda bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun Bugünleri boş geçme ama test yapmaya devam et geç yumurtluyorsan öğrenirsin ama eğer bugünlerdeyse kaçırmamış olursun

Bugün 16. Günüm kızlar sizce nasıl testim hesaplayıcıya göre bugün yumurtlama günüm

Eklentiler

• 20151214_170733.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 111
  • 20151214_170733.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 100
O zaman ben çok calismaliyim bu aralar kocam evi terk edicek bu ay benden çok çekti :)))

herkes dua ederken Rabbim ikiz versin sana diyo zaten :) 1 tane ye bile razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde hepimize nasip eder inşallah
Rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah sağlıklı bebisleein olur canım en kısa zamanda

Canım bizim kız göstermedi uzun süre 16. Haftada kıza benziyor dediler ama %100 demedi hatta daha ufak tam belli olmaz dediler ben en net ayrıntılı ultrasonda 21.haftada öğrendim kuzum
Öyle ya ben de çok umutlandim. Onca saat bekledik. Ama inatçı çıktı bizim minnoş

Öyle ya ben de çok umutlandim. Onca saat bekledik. Ama inatçı çıktı bizim minnoş
Sorma canım genelde netleşmesi detaylı ultrasonu buluyor çünkü doktorlar da tahmini olsa bile beklemeyi tercih ediyorlar değişirse sıkıntı olmasın diye. Bu minnoşlar sabrı öğretiyor bizlere yüzük testi,çin rus takvimi falan yaptın mı onlar ne diyor

nazlı bızım mınnoşumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…