- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Tatlım gec yumurtuyor olanilirsinValla benim 17 gün halen catlamadi sanırım
Bilmiom canım devam edicem bakalım testinde az kaldı yettiği yere kadar artıkTatlım gec yumurtuyor olanilirsin
Yeni canım 3 denemem bu ay ama yine olmuycak sanırım ümidim yok bu ayBen akıntı takibini pek beceremiyorum ateş takibi yapıyorum bide ovulasyon testi.ne kadardır uğraşıyorsunuz siz gebelik için
olur inşallah hakkında hayırlısıYeni canım 3 denemem bu ay ama yine olmuycak sanırım ümidim yok bu ay
Amin canım inşallah ikimiz içinde sen ne kadardır deniosunolur inşallah hakkında hayırlısı
Benim 17. Gün gösteriodu takvim 21. Gün oldu ovülasyon 4 gün gec oldu yani seninde öyke olabilir sen yinede gün aşırı ilişki yapBilmiom canım devam edicem bakalım testinde az kaldı yettiği yere kadar artık
Benim biraz karışık 2014 temmuzda dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırıldı 3 ay korunma verdi doktorum 8 ay korundum bıraktıktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı sonra kontrolde rahimde polip gördü doktorum histeroskopi ameliyatıyla onu aldı 3 aylık ilaç tedavisi vermişti yeni bitti bu ay ilk ayım yine korunmayi bırakalı artık inşallah sağlıklı bi gebeliğim olup kucağıma alırım bebegimiAmin canım inşallah ikimiz içinde sen ne kadardır deniosun
Canım hep yazıyorum ama herkesin vücudundaki lh oranı aynı değil prospektüste ikiside aynı koyuluktaysa pozitif diyor ama çok dikkate alma çünkü benimde hiç ikisi eşit koyulukta olmadı ben hep diğer günlere göre en koyu olan zamanları değerlendirdim. Ben gebeliği ovulasyon testiyle öğrendim birtek o zaman gördüm iki eşit koyu çizgiyi döngün normalse eğer yani 28-30 gün gibi dün yumurtlayıp bugün çatlamış olabilir es geçme bugünleriSeninki baya köyü canım senin böyle gider inş hamis olursun hayirlisiyla valla ben kendimi de bilmiom canım çok sıkkın hayırlısı bu demek ki illa köyü olmayıp yumurtası çatlayan yok mu kk hiç anlamadım herkeste ih yüksek olması sartmi ki az da değil 17 günüm 16 si daha köyü bilmiom yada bana öyle gelio
Benim takvim 12 günü gosteriodu ama 17 günüm canım tik yok işin ilginç yanı yumurtlarken kaşık ağrısı olur ya ole biside yok ne biliyim ya galiba bu ay olmuycak Allah hayırlısıni versin hakkımızda ovulasyon köyü çıkmayıp yumurtlayan yok herhaldeBenim 17. Gün gösteriodu takvim 21. Gün oldu ovülasyon 4 gün gec oldu yani seninde öyke olabilir sen yinede gün aşırı ilişki yap
Ay canım vallaha mi Dion ya şuan bana o kadar bir umut oldun ki ben umudumu kesmistim Allah gönlüne gore versin inş benim o köyü olanda yumurtlamisimdirCanım hep yazıyorum ama herkesin vücudundaki lh oranı aynı değil prospektüste ikiside aynı koyuluktaysa pozitif diyor ama çok dikkate alma çünkü benimde hiç ikisi eşit koyulukta olmadı ben hep diğer günlere göre en koyu olan zamanları değerlendirdim. Ben gebeliği ovulasyon testiyle öğrendim birtek o zaman gördüm iki eşit koyu çizgiyi döngün normalse eğer yani 28-30 gün gibi dün yumurtlayıp bugün çatlamış olabilir es geçme bugünleri
Çok geçmiş olsun canım yaşadıklarını kolay değil Allahım inş bu ay isteyen herkesin yüzünü guldurshn sağlıklı bebeklerin olsun kizzzzz Allah soyletti ikiz mi olcekk seninnn :))))Benim biraz karışık 2014 temmuzda dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırıldı 3 ay korunma verdi doktorum 8 ay korundum bıraktıktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı sonra kontrolde rahimde polip gördü doktorum histeroskopi ameliyatıyla onu aldı 3 aylık ilaç tedavisi vermişti yeni bitti bu ay ilk ayım yine korunmayi bırakalı artık inşallah sağlıklı bi gebeliğim olup kucağıma alırım bebegimi
herkes dua ederken Rabbim ikiz versin sana diyo zaten :) 1 tane ye bile razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde hepimize nasip eder inşallahÇok geçmiş olsun canım yaşadıklarını kolay değil Allahım inş bu ay isteyen herkesin yüzünü guldurshn sağlıklı bebeklerin olsun kizzzzz Allah soyletti ikiz mi olcekk seninnn :))))
Dediğim gibi ikiside eşit olmalı diyerek yumurtlamadım sanma zaten yumurtlaman olmazsa adet de göremezsin. Bende ilk yaptığım zamanlarda yumurtlamadım sanıyordum çünkü voronesin falan hep eşit çıkarken benim hep onlardan silik çıktı hiç eşit olmadı iki sefer gebe kaldım ilki düşük oldu bunda bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun Bugünleri boş geçme ama test yapmaya devam et geç yumurtluyorsan öğrenirsin ama eğer bugünlerdeyse kaçırmamış olursunAy canım vallaha mi Dion ya şuan bana o kadar bir umut oldun ki ben umudumu kesmistim Allah gönlüne gore versin inş benim o köyü olanda yumurtlamisimdir
O zaman ben çok calismaliyim bu aralar kocam evi terk edicek bu ay benden çok çekti :)))Dediğim gibi ikiside eşit olmalı diyerek yumurtlamadım sanma zaten yumurtlaman olmazsa adet de göremezsin. Bende ilk yaptığım zamanlarda yumurtlamadım sanıyordum çünkü voronesin falan hep eşit çıkarken benim hep onlardan silik çıktı hiç eşit olmadı iki sefer gebe kaldım ilki düşük oldu bunda bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun Bugünleri boş geçme ama test yapmaya devam et geç yumurtluyorsan öğrenirsin ama eğer bugünlerdeyse kaçırmamış olursun
Rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah sağlıklı bebisleein olur canım en kısa zamandaherkes dua ederken Rabbim ikiz versin sana diyo zaten :) 1 tane ye bile razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde hepimize nasip eder inşallah
Öyle ya ben de çok umutlandim. Onca saat bekledik. Ama inatçı çıktı bizim minnoşCanım bizim kız göstermedi uzun süre 16. Haftada kıza benziyor dediler ama %100 demedi hatta daha ufak tam belli olmaz dediler ben en net ayrıntılı ultrasonda 21.haftada öğrendim kuzum
Sorma canım genelde netleşmesi detaylı ultrasonu buluyor çünkü doktorlar da tahmini olsa bile beklemeyi tercih ediyorlar değişirse sıkıntı olmasın diye. Bu minnoşlar sabrı öğretiyor bizlere yüzük testi,çin rus takvimi falan yaptın mı onlar ne diyorÖyle ya ben de çok umutlandim. Onca saat bekledik. Ama inatçı çıktı bizim minnoş
doğru ya söylemiştin kusura bakma canım uzdum senıdeIlk evliligimde hamile kalmıştım canım,sonuçlanamadı,fazla yazmadım yaram deşiliyor diye
nazlı bızım mınnoşumuzşimdi hastaneden çıktım şükür hersey iyi ama bacaklarini kapatmış cinsiyet ogrenemedimben de 2 saat sonra gene gelcem bakalım gene dedim. Dolanıyorm şimdi çarşı da çikolatalı tatlı yesem hareket eder mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?