ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım dert etme benım mesela hıç aynı koyulukta olmaz daha sılıkken çatlar yumurta herkesın kopkoyu olacak dıye bır durum yokkı

Ya bu ay ilk kez kullaniyorum 15 koyuydu ,16 da koyuydu durunca siliklesmis.bugun 17.gün sonuc böyle.galiba pkodan dolayi yumurtam catlamadi.10.günden beri 10,12,14,16 degerlendirdik.bugun 17 yinemi olmali ama niye silinmiyo ya

Eklentiler

• 20151214_165619.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 20151214_170703.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 98
  • 20151214_170639.webp
    17 KB · Görüntüleme: 93
canım dert etme benım mesela hıç aynı koyulukta olmaz daha sılıkken çatlar yumurta herkesın kopkoyu olacak dıye bır durum yokkı
Canım akşam yaptım biraz önce o daha köyü çıktı gibi

Eklentiler

• IMG_20151214_191342.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 98
Bu kötü bsy mi canım resim pozitif mi bide ona Baksan pek bi bilgim yok bu konularda çok cahilim evlenince öğrendim yumurtlama günümü filan
hala çatlamamış gıbı gorunuyor canım geç yumurtlama , olması gereken gunden daha sona çatlıyor tabıkı adet surende uzuyor bu durumda.kız bende oyleydım bende ılk ilişkide hamıle kalınıyor zannedıyordum

Bu kötü bsy mi canım resim pozitif mi bide ona Baksan pek bi bilgim yok bu konularda çok cahilim evlenince öğrendim yumurtlama günümü filan
bazen bayanlarda olur canım yumurta o ay tam gelişımını geç tamamlar bu yuzden geç yumurtlama olur bazen bayanlarda aynı ayda cıft yumurtlama oluyor bazende erken yumurtlama zormuş bu işler yanı canım testın varsa yapmaya dvm et gun aşırı

Valla ya esimle ilk denemenizde olur dedik ama fos çıktı anladim ki hamile kalmak çok zormus :))

Ay ne bilim canım eğer adetim gecirkirse bliki geç yumurtladim

Kızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…