- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
canım dert etme benım mesela hıç aynı koyulukta olmaz daha sılıkken çatlar yumurta herkesın kopkoyu olacak dıye bır durum yokkıSeninki baya köyü canım senin böyle gider inş hamis olursun hayirlisiyla valla ben kendimi de bilmiom canım çok sıkkın hayırlısı bu demek ki illa köyü olmayıp yumurtası çatlayan yok mu kk hiç anlamadım herkeste ih yüksek olması sartmi ki az da değil 17 günüm 16 si daha köyü bilmiom yada bana öyle gelio
Canım akşam yaptım biraz önce o daha köyü çıktı gibicanım dert etme benım mesela hıç aynı koyulukta olmaz daha sılıkken çatlar yumurta herkesın kopkoyu olacak dıye bır durum yokkı
Canım 28 de olucam bugün 17 günüm
benımkısıde boyleyken çatlar bu ay sende geç yumurtlama oluyor canım benceCanım akşam yaptım biraz önce o daha köyü çıktı gibi
Benimde 17.gün.26 sinda olmam lazim en geç.progestana başladim 15.gün.1_2 gun erkende olabilir,gebelik olmazsa.ay inş.olur yaCanım 28 de olucam bugün 17 günüm
Bu kötü bsy mi canım resim pozitif mi bide ona Baksan pek bi bilgim yok bu konularda çok cahilim evlenince öğrendim yumurtlama günümü filanbenımkısıde boyleyken çatlar bu ay sende geç yumurtlama oluyor canım bence
İnşallah canım ya isteyen herkesin olsun :)) hayırlı haberlerini bekliyorumBenimde 17.gün.26 sinda olmam lazim en geç.progestana başladim 15.gün.1_2 gun erkende olabilir,gebelik olmazsa.ay inş.olur ya
hala çatlamamış gıbı gorunuyor canım geç yumurtlama , olması gereken gunden daha sona çatlıyor tabıkı adet surende uzuyor bu durumda.kız bende oyleydım bendeBu kötü bsy mi canım resim pozitif mi bide ona Baksan pek bi bilgim yok bu konularda çok cahilim evlenince öğrendim yumurtlama günümü filan
kuzum çözemedımkı
bazen bayanlarda olur canım yumurta o ay tam gelişımını geç tamamlar bu yuzden geç yumurtlama olur bazen bayanlarda aynı ayda cıft yumurtlama oluyor bazende erken yumurtlama zormuş bu işler yanı canımBu kötü bsy mi canım resim pozitif mi bide ona Baksan pek bi bilgim yok bu konularda çok cahilim evlenince öğrendim yumurtlama günümü filan
Valla ya esimle ilk denemenizde olur dedik ama fos çıktı anladim ki hamile kalmak çok zormus :))hala çatlamamış gıbı gorunuyor canım geç yumurtlama , olması gereken gunden daha sona çatlıyor tabıkı adet surende uzuyor bu durumda.kız bende oyleydım bendeılk ilişkide hamıle kalınıyor zannedıyordum
Yaaaakuzum çözemedımkı15 koyu 16 sılık 17 tekrar kopkoyu bence çatlamadı hala yumurtan
Ay ne bilim canım eğer adetim gecirkirse bliki geç yumurtladimbazen bayanlarda olur canım yumurta o ay tam gelişımını geç tamamlar bu yuzden geç yumurtlama olur bazen bayanlarda aynı ayda cıft yumurtlama oluyor bazende erken yumurtlama zormuş bu işler yanı canımtestın varsa yapmaya dvm et gun aşırı
Hcg testi di mi bu? Buharlasma cizgisine benzer bisey var ama bence tekrarla testiKızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
vallahı var cızgıKızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
kız nıye oyle dıyon ıcımede bu ay hamış kalacan dıye doğuyor ya hadı hayırlısıAy ne bilim canım eğer adetim gecirkirse bliki geç yumurtladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?