- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
dert etme kuzum çatlar baya baya kopkoyuYaaaaben de bundan korkuyorum.inşallah çatlar yaa
Başka testim yok yarın kan testi yaptırayım diyorumHcg testi di mi bu? Buharlasma cizgisine benzer bisey var ama bence tekrarla testi
Valla mi Dion ay canımmm ya ağzından bal akiooo inşallah kız aminnnnnnnkız nıye oyle dıyon ıcımede bu ay hamış kalacan dıye doğuyor ya hadı hayırlısı
içimden öyle geçtı valla ben burda kıme desm bunu hamış kaldıValla mi Dion ay canımmm ya ağzından bal akiooo inşallah kız aminnnnnnn
var var ayyyyyy yarın bızı haberdar etVar kız dimi Hahahah bence de var psikolojik olarak her yaptığımda çizgi görmeye çalıştığım için bana mı öyle geldiyarın tekrar kan testi yaptıracağım adam hala yok diyo
Ay kizzzzz deme ayyy inşallah valla catliycamm meraktan 4 tane erken gebelik testim var yarın yapsam mi ne Dioniçimden öyle geçtı valla ben burda kıme desm bunu hamış kaldıama sen çalışmaları es geçme
Yarın haber vereceğim Canım :)var var ayyyyyy yarın bızı haberdar et
Canım seninde hayırlı olsun bizede dua et :))Yarın haber vereceğim Canım :)
Aynen ödümüz kopuyordu aman hamile kalmayım diye çocuğa karar verdik 2 ay oldu kalamadık zormuş annem bu işler yok kafayı boşaltacaz yok ayda bi gün yumurtlamayı denk getirecezValla ya esimle ilk denemenizde olur dedik ama fos çıktı anladim ki hamile kalmak çok zormus :))
Canım benim yarın belli olacak bu gölge gibi bişey çıktı yarın haber vereceğim eğer hamileysem bu ay bişey denedim bi tanıdıktan duymuştum onu önereceğim sizeCanım seninde hayırlı olsun bizede dua et :))
Valla ya o kadar çok calisioz ki helak oldum valla çocuk için yapiom napim olmuo ay ne zormus valla tek yapista hamile kalanlara sasiriom benim annwmde anlamda ilk ayda hamis kalmışlar kime cektiysem damarı buzusesice annen ablam dururken kim bu kanıma girenAynen ödümüz kopuyordu aman hamile kalmayım diye çocuğa karar verdik 2 ay oldu kalamadık zormuş annem bu işler yok kafayı boşaltacaz yok ayda bi gün yumurtlamayı denk getirecez
Kız şöyle bugün çalışma var yapiyim neyse geç kalmiyim :)))Canım benim yarın belli olacak bu gölge gibi bişey çıktı yarın haber vereceğim eğer hamileysem bu ay bişey denedim bi tanıdıktan duymuştum onu önereceğim size
kız dur sakın olAy kizzzzz deme ayyy inşallah valla catliycamm meraktan 4 tane erken gebelik testim var yarın yapsam mi ne Dion
Bana da tahminde bulunsana.içimden öyle geçtı valla ben burda kıme desm bunu hamış kaldıama sen çalışmaları es geçme
hele ben evlılığın bırıncı ayında vajına agzına afedersınız boşaldı dıye aha dedım o ordan ıcerı girer ben hamıle kalırım diye sabahına ertesın gun hapı almaya koştum eczaneye kı zaten normal ılışkıye 1.5 yıl sonra gorebıldık (vajınısmus belası ) ne akıl yaAynen ödümüz kopuyordu aman hamile kalmayım diye çocuğa karar verdik 2 ay oldu kalamadık zormuş annem bu işler yok kafayı boşaltacaz yok ayda bi gün yumurtlamayı denk getirecez
18.gün cok erken olmaz mi cnm.ama yaparsan banada haber ver.benimde 18.gun olck cunkuAy kizzzzz deme ayyy inşallah valla catliycamm meraktan 4 tane erken gebelik testim var yarın yapsam mi ne Dion
yumurtan çatlar kuzum inşallah ko olduğu ıcın sende geç çatlayabılır duzensız demı adetlerinBana da tahminde bulunsana.yımırtam çatlicek mi,bu ay bi ışık görüyon mu bende
Kız şöyle bugün çalışma var yapiyim neyse geç kalmiyim :)))
bak çalışması varmış hala burda oyalanıyo koş bakımKız şöyle bugün çalışma var yapiyim neyse geç kalmiyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?