ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Var kız dimi Hahahah bence de var psikolojik olarak her yaptığımda çizgi görmeye çalıştığım için bana mı öyle geldi yarın tekrar kan testi yaptıracağım adam hala yok diyo

Aynen ödümüz kopuyordu aman hamile kalmayım diye çocuğa karar verdik 2 ay oldu kalamadık zormuş annem bu işler yok kafayı boşaltacaz yok ayda bi gün yumurtlamayı denk getirecez
Valla ya o kadar çok calisioz ki helak oldum valla çocuk için yapiom napim olmuo ay ne zormus valla tek yapista hamile kalanlara sasiriom benim annwmde anlamda ilk ayda hamis kalmışlar kime cektiysem damarı buzusesice annen ablam dururken kim bu kanıma giren

Ay kizzzzz deme ayyy inşallah valla catliycamm meraktan 4 tane erken gebelik testim var yarın yapsam mi ne Dion
kız dur sakın ol allah ıyılığını versın dur bı cızgılerın bakalım sılıkleşecekmı bır gun boş bır gun dolu çalışıyordun demı dvm et canım ona

Aynen ödümüz kopuyordu aman hamile kalmayım diye çocuğa karar verdik 2 ay oldu kalamadık zormuş annem bu işler yok kafayı boşaltacaz yok ayda bi gün yumurtlamayı denk getirecez
hele ben evlılığın bırıncı ayında vajına agzına afedersınız boşaldı dıye aha dedım o ordan ıcerı girer ben hamıle kalırım diye sabahına ertesın gun hapı almaya koştum eczaneye kı zaten normal ılışkıye 1.5 yıl sonra gorebıldık (vajınısmus belası ) ne akıl ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…