ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kız dur sakın ol allah ıyılığını versın dur bı cızgılerın bakalım sılıkleşecekmı bır gun boş bır gun dolu çalışıyordun demı dvm et canım ona
Kız benim çizimlere hiç guvenmiom onlar çok kandirikci valla bak inanmiom artık sankim bi silkk bigun biraz köyü sonra yine silik öyle kandiriolad beni :))

Benimki de havaya giriyor.ustune düşüyorum ya çalışma var diye.havalaniyor sinir ediyo beni
Kız benimkine sebeklik yapiom ancak ole oda kendini havaya sokuo sonra diom ki bugün bana yarın sana ona gore beni red et diom gelio :)))

Kız benimkine sebeklik yapiom ancak ole oda kendini havaya sokuo sonra diom ki bugün bana yarın sana ona gore beni red et diom gelio :)))
Normal zamanda hic ustüne düşmem ben.hep o dolanir peşimde.bu aralar bugün olsa iyi olur filan diyom mesela bi degişik hallere giriyor .ama sonucta benim dedgm oluyo yani.aynen bende bugunun yarinida var diyorum bi durup düşünüyor

Aynenn sanki biz olmuoz dertlerine biliolar çocuk için cirpindigimizi bosver salla zten yimirtalarimiz catlamio bide ona takmiyalim kafamizi :))

Aynenn sanki biz olmuoz dertlerine biliolar çocuk için cirpindigimizi bosver salla zten yimirtalarimiz catlamio bide ona takmiyalim kafamizi :))
Amann hiçde takmam.nasil olsa kendi koscak yine peşimde.şu günler bi gecsin gorusucez sira banada gelcek yimirtalar catlasa bari.senin tam koyu olmusmuydu test?

anam kotumu ettımkıne
Yok kız benim içimde zaten testi yap dien bi ses vardı bastırmıştım o duygumu sen açığa çıkartmamıştır sagladin zaten yapcektim olsun canımmm sonuç ne olursa olsun erken zaten bile bile yapiom sen takma kafanı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…