Evet ama ilaçla duzenliyoruz.28 gunde 1. 2 defada hamile kaldim.bir cocugum var cok sukur.bir de bu ay klomen kullandim.hayirlisi bakalim ya nedense bu ay cok taktim kafamayumurtan çatlar kuzum inşallah ko olduğu ıcın sende geç çatlayabılır duzensız demı adetlerin
Kız benim çizimlere hiç guvenmiom onlar çok kandirikci valla bak inanmiom artık sankim bi silkk bigun biraz köyü sonra yine silik öyle kandiriolad beni :))kız dur sakın olallah ıyılığını versın dur bı cızgılerın bakalım sılıkleşecekmı bır gun boş bır gun dolu çalışıyordun demı dvm et canım ona
Kız kocamjn maçı biterse inş olucak adamda bikti napsin sanki ona tecavuz ediom gibi hissediom artık ama napim çocuk için hihhhbak çalışması varmış hala burda oyalanıyo koş bakım
Canım hayırlı haberlerle gel haber ver ha benim çalışma var görünce yazarim :))Kızlar biz kan testi yaptırmaya gidiyoruz
Haha kolay gelsin canım ayaklar havayaCanım hayırlı haberlerle gel haber ver ha benim çalışma var görünce yazarim :))
Ayy haber ver bize de.hayirli haberlerle gel.olmazsada cok uzülme.bi dahaki aya yine denersinKızlar biz kan testi yaptırmaya gidiyoruz
Benimki de havaya giriyor.ustune düşüyorum ya çalışma var diye.havalaniyor sinir ediyo beniKız kocamjn maçı biterse inş olucak adamda bikti napsin sanki ona tecavuz ediom gibi hissediom artık ama napim çocuk için hihhh
Kız yapım amnnn 4 tane var belkim olur18.gün cok erken olmaz mi cnm.ama yaparsan banada haber ver.benimde 18.gun olck cunku
Kız benimkine sebeklik yapiom ancak ole oda kendini havaya sokuo sonra diom ki bugün bana yarın sana ona gore beni red et diom gelio :)))Benimki de havaya giriyor.ustune düşüyorum ya çalışma var diye.havalaniyor sinir ediyo beni
Ama negatif cikarsa üzülme o zaman.daha cok erken :)Kız yapım amnnn 4 tane var belkim olursevdabuzer beni çok gaza getirdi :))
Normal zamanda hic ustüne düşmem ben.hep o dolanir peşimde.bu aralar bugün olsa iyi olur filan diyom mesela bi degişik hallere giriyor .ama sonucta benim dedgm oluyo yani.aynen bende bugunun yarinida var diyorum bi durup düşünüyorKız benimkine sebeklik yapiom ancak ole oda kendini havaya sokuo sonra diom ki bugün bana yarın sana ona gore beni red et diom gelio :)))
Aynenn sanki biz olmuoz dertlerine biliolar çocuk için cirpindigimizi bosver salla zten yimirtalarimiz catlamio bide ona takmiyalim kafamizi :))Normal zamanda hic ustüne düşmem ben.hep o dolanir peşimde.bu aralar bugün olsa iyi olur filan diyom mesela bi degişik hallere giriyor .ama sonucta benim dedgm oluyo yani.aynen bende bugunun yarinida var diyorum bi durup düşünüyor
mutlu haberlerını beklıyoruz canımKızlar biz kan testi yaptırmaya gidiyoruz
Amann hiçde takmam.nasil olsa kendi koscak yine peşimde.şu günler bi gecsin gorusucez sira banada gelcekAynenn sanki biz olmuoz dertlerine biliolar çocuk için cirpindigimizi bosver salla zten yimirtalarimiz catlamio bide ona takmiyalim kafamizi :))
anam kotumu ettımkıneKız yapım amnnn 4 tane var belkim olursevdabuzer beni çok gaza getirdi :))
cocuk olduktan sonra bu gunlerı ararlarKız kocamjn maçı biterse inş olucak adamda bikti napsin sanki ona tecavuz ediom gibi hissediom artık ama napim çocuk için hihhh
Kız benim çizimlere hiç guvenmiom onlar çok kandirikci valla bak inanmiom artık sankim bi silkk bigun biraz köyü sonra yine silik öyle kandiriolad beni :))
Yok kız benim içimde zaten testi yap dien bi ses vardı bastırmıştım o duygumu sen açığa çıkartmamıştır sagladin zaten yapcektim olsun canımmm sonuç ne olursa olsun erken zaten bile bile yapiom sen takma kafanı :)))anam kotumu ettımkıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?