ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

tmm kuzum baru yarın sabah yap

Amann hiçde takmam.nasil olsa kendi koscak yine peşimde.şu günler bi gecsin gorusucez sira banada gelcek yimirtalar catlasa bari.senin tam koyu olmusmuydu test?
Yok bebeğim ya bugün akşam ki testim ahanda sen karar ver :))

Eklentiler

• IMG_20151214_191342.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 70
Yok bebeğim ya bugün akşam ki testim ahanda sen karar ver :))
Tam koyu degil gibi.ama devam et yapmaya.bir de birkac yerde okumustum tam koyu olmadan da yumurtlayanlar var.en iyisi 2 gune bi devam.benimde 15 koyu oldu.sonra az silinir gibi oldu.bugun biliyosun 17 yine koyu gibi.iyice aklim karisti.sanirim catlamadi ya silinse rahatlicaktim.sen de pko varmi

Yok canım bende doktor bi bekarkende yumurtalıkların baktiydi temiz dedi olsa söyler mıydı

K
Kız sen hamis olmayasın hep köyüymis bak testin valla ole olanlar hamis cikio kız çok heycanlandimm anammm teyze mi oluoz :)))

Ay kizzzz aglicem şimdi noldu benim bu yumurtaciklarima biri catlasa barı valla gebertecem onları :)))
valla bu ovu.testi iyi mi oldu kötü mü bilmem. yok koyulaştı , yok koyulaşmadı.çatladı çatlamadı iyice stres oldum valla . bu ne ya ... yumurtayı çkarıp bakacam sonra geri sokcam sonunda o olcak

valla bu ovu.testi iyi mi oldu kötü mü bilmem. yok koyulaştı , yok koyulaşmadı.çatladı çatlamadı iyice stres oldum valla . bu ne ya ... yumurtayı çkarıp bakacam sonra geri sokcam sonunda o olcak
Fazla yumurtası olan varsa alabilir miyim benimkiler catlamiyorda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…