- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
tmm kuzum baru yarın sabah yapYok kız benim içimde zaten testi yap dien bi ses vardı bastırmıştım o duygumu sen açığa çıkartmamıştır sagladin zaten yapcektim olsun canımmm sonuç ne olursa olsun erken zaten bile bile yapiom sen takma kafanı :)))
Yok bebeğim ya bugün akşam ki testim ahanda sen karar ver :))Amann hiçde takmam.nasil olsa kendi koscak yine peşimde.şu günler bi gecsin gorusucez sira banada gelcekyimirtalar catlasa bari.senin tam koyu olmusmuydu test?
Sabah yapcam canım inş bi mucize bana hadi kizlarrr dua vaktii :))tmm kuzum baru yarın sabah yap
Tam koyu degil gibi.ama devam et yapmaya.bir de birkac yerde okumustum tam koyu olmadan da yumurtlayanlar var.en iyisi 2 gune bi devam.benimde 15 koyu oldu.sonra az silinir gibi oldu.bugun biliyosun 17 yine koyu gibi.iyice aklim karisti.sanirim catlamadi ya silinse rahatlicaktim.sen de pko varmiYok bebeğim ya bugün akşam ki testim ahanda sen karar ver :))
Yok canım bende doktor bi bekarkende yumurtalıkların baktiydi temiz dedi olsa söyler mıydıTam koyu degil gibi.ama devam et yapmaya.bir de birkac yerde okumustum tam koyu olmadan da yumurtlayanlar var.en iyisi 2 gune bi devam.benimde 15 koyu oldu.sonra az silinir gibi oldu.bugun biliyosun 17 yine koyu gibi.iyice aklim karisti.sanirim catlamadi ya silinse rahatlicaktim.sen de pko varmi
Kız sen hamis olmayasın hep köyüymis bak testin valla ole olanlar hamis cikio kız çok heycanlandimm anammm teyze mi oluoz :)))Tam koyu degil gibi.ama devam et yapmaya.bir de birkac yerde okumustum tam koyu olmadan da yumurtlayanlar var.en iyisi 2 gune bi devam.benimde 15 koyu oldu.sonra az silinir gibi oldu.bugun biliyosun 17 yine koyu gibi.iyice aklim karisti.sanirim catlamadi ya silinse rahatlicaktim.sen de pko varmi
Aynen Can'ım üzülmek yokAyy haber ver bize de.hayirli haberlerle gel.olmazsada cok uzülme.bi dahaki aya yine denersin
Yap gitsinTmm canım herşeye hazirlikliyim :))
Ya keske canim ama daha adetimin 17.günü .agzindan bal damliyo vallaK
Kız sen hamis olmayasın hep köyüymis bak testin valla ole olanlar hamis cikio kız çok heycanlandimm anammm teyze mi oluoz :)))
Hayirli sonuclar olsun.gunun gectimi cnm?ay heyecanlandim ben bileKanı verdik kızlar 1 saat sonra mail atacaklar sonucu buralarda kalın
Tabi ultrasonda ve hormon tahlillerinde cikardi.bazilarinda sadece hormonlarda cikiyo,bazilarinda sadece ultrasonda,bazi kisilerde de her ikiside.Yok canım bende doktor bi bekarkende yumurtalıkların baktiydi temiz dedi olsa söyler mıydı
Yap gitsin
Ay kizzzz aglicem şimdi noldu benim bu yumurtaciklarima biri catlasa barı valla gebertecem onları :)))Ya keske canim ama daha adetimin 17.günü .agzindan bal damliyo valla
Kizzzzz çabuk valla meraklandim isim gcum var bilionz bekliommmmHayirli sonuclar olsun.gunun gectimi cnm?ay heyecanlandim ben bile
Can'ım 3 gün geçti ama benim bu ay gec yumurtlama oldu adette 1 hafta sonra olur normal şartlarda hamile değilsem 3 gün sonra adet olmam gerekiyorHayirli sonuclar olsun.gunun gectimi cnm?ay heyecanlandim ben bile
Bekle kızzzz 40 dk kaldıKizzzzz çabuk valla meraklandim isim gcum var bilionz bekliommmm
Kız hamissin işte burda heycadan olduruon bizi biliom ben hamiss seni gidi senii :))Can'ım 3 gün geçti ama benim bu ay gec yumurtlama oldu adette 1 hafta sonra olur normal şartlarda hamile değilsem 3 gün sonra adet olmam gerekiyor
valla bu ovu.testi iyi mi oldu kötü mü bilmem. yok koyulaştı , yok koyulaşmadı.çatladı çatlamadı iyice stres oldum valla . bu ne ya ... yumurtayı çkarıp bakacam sonra geri sokcam sonunda o olcakAy kizzzz aglicem şimdi noldu benim bu yumurtaciklarima biri catlasa barı valla gebertecem onları :)))
Fazla yumurtası olan varsa alabilir miyim benimkiler catlamiyorda :)))valla bu ovu.testi iyi mi oldu kötü mü bilmem. yok koyulaştı , yok koyulaşmadı.çatladı çatlamadı iyice stres oldum valla . bu ne ya ... yumurtayı çkarıp bakacam sonra geri sokcam sonunda o olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?