- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
dolanıyoz bız buralarda gelır gelmez haber ver canım bızeBekle kızzzz 40 dk kaldı
benimkiler çatlıyo sankiFazla yumurtası olan varsa alabilir miyim benimkiler catlamiyorda :)))
neyı dıcektım canım ay aklım gıttıKız hamissin işte burda heycadan olduruon bizi biliom ben hamiss seni gidi senii :))
valla bu ovu.testi iyi mi oldu kötü mü bilmem. yok koyulaştı , yok koyulaşmadı.çatladı çatlamadı iyice stres oldum valla . bu ne ya ... yumurtayı çkarıp bakacam sonra geri sokcam sonunda o olcak
Kız kimdi birinden bsy duymuş denemiş olursa soyluycek olan kız sen degilmiydin hatlar mi karıştı :))
çatlamazsa söz verecem kız lafımı olur bir yumurtanın ama dikkat ÇATLAMAZSAAbldan istiom oda vermio dilenci oldum iyiceeee köku bi yumurta yanı
Ovulasyon testinde yumurtlamadan kaç gün sonra çift çizgiyi görmeye başladın acabaCanım hep yazıyorum ama herkesin vücudundaki lh oranı aynı değil prospektüste ikiside aynı koyuluktaysa pozitif diyor ama çok dikkate alma çünkü benimde hiç ikisi eşit koyulukta olmadı ben hep diğer günlere göre en koyu olan zamanları değerlendirdim. Ben gebeliği ovulasyon testiyle öğrendim birtek o zaman gördüm iki eşit koyu çizgiyi döngün normalse eğer yani 28-30 gün gibi dün yumurtlayıp bugün çatlamış olabilir es geçme bugünleri
Tatlım aradım mail atın diye atarlar eli kulagındadıryesil_ela canım kaç dk kaldı kız meraktan olcem bak maillere erken gonderiolar bazen
Ay hadi inş bebegim bsy onercektin ya onu de barıTatlım aradım mail atın diye atarlar eli kulagındadır
İşe yaramışsa söyleyeceğim kuzum
Tmm bebegim bekliom inş ise yaramıştır bugün bende yparim yaradiysa
kaçıncı günlerindesin şu an? bende koyu görüyorum hep .15 koyu sonra açıldı gibi bugün 17 yine koyu aklım karıştı iyice.Ovulasyon testinde yumurtlamadan kaç gün sonra çift çizgiyi görmeye başladın acababen de iki gündür görüyorum. Neye yoracağımı şaşırdım.
.Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?