- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Ben 16 ve 17 sinde koyu gördüm. 17. Gün öğleden sonra çok silikleşti ve en yumurtladığımı anladım. Sonra üç gün test yapmadm dün bir bakayım dedim. Buraya da attım. Geçmiş sayfalarda var. Çok koyu çizgiler çıkıyo iki gündür. Anlamadım bişey. Senin de mi böyle oldu?kaçıncı günlerindesin şu an? bende koyu görüyorum hep .15 koyu sonra açıldı gibi bugün 17 yine koyu aklım karıştı iyice.
ayy valla bende bekliyorum öylee galiba pozitif 20 li bişey gibiKizzzzzyesil_ela kizzz soylesene be yaaa meraklandim
23,38 canımKizzzzzyesil_ela kizzz soylesene be yaaa meraklandim
Kızlar
1083. sayfada var canım testlerim. bugün 17. günüm bir tuhaf ya benim testler bir bak isterse. 1083. sayfaBen 16 ve 17 sinde koyu gördüm. 17. Gün öğleden sonra çok silikleşti ve en yumurtladığımı anladım. Sonra üç gün test yapmadm dün bir bakayım dedim. Buraya da attım. Geçmiş sayfalarda var. Çok koyu çizgiler çıkıyo iki gündür. Anlamadım bişey. Senin de mi böyle oldu?
Vayyyy anammmm kizzzz tebriklerrrr kız inş darısı bizee:))))23,38 canım
tebrikleeeerrrr yaaa ayyy ne güzell maşallahhh23,38 canım
15. Çok koyu. Sonrakiler de koyu ama onun kadar değil. Yarın da dene ben de denicem bakalım yine koyu mu çıkacak1083. sayfada var canım testlerim. bugün 17. günüm bir tuhaf ya benim testler bir bak isterse. 1083. sayfa
evet baana da 15 en koyu gibi geldi. biz 10,12,14,16 çalıştık.bu gün 17 yine olur belki. ama 15 de olmadı. umarım kaçırmamışızdır yumurtlama olduysa15. Çok koyu. Sonrakiler de koyu ama onun kadar değil. Yarın da dene ben de denicem bakalım yine koyu mu çıkacak
Benim bugünkü test de 1079. Sayfada1083. sayfada var canım testlerim. bugün 17. günüm bir tuhaf ya benim testler bir bak isterse. 1083. sayfa
Yumurtlama gününü biz de kaçırdık ama mühim olan önceki günmüş zatenevet baana da 15 en koyu gibi geldi. biz 10,12,14,16 çalıştık.bu gün 17 yine olur belki. ama 15 de olmadı. umarım kaçırmamışızdır yumurtlama olduysa
baktım. baya koyu canım senin. senin kaçınc gün ki bugün.acaba devam mı ediyo yumurtlaman. yarın mutlaka tekrar yap bn de yapacağım merak ediyorum.Benim bugünkü test de 1079. Sayfada
Canım bence bu ay hamilelik haberlerini cok duyacağızMinik kuslarim ben kacar isim gücüm var yahuuuu :)) bana şans dileyin inşallah o yumurtayı catlatcam bu geceyesil_ela canım benim çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın yavrunu oluyorum hepinizi iyi geceler
Kız vallami Dion ben hemen idrar yapmaya gidiom banyoda yapiom ama kalanlar akio zaten onlara engel olamiom kiKızlar denk mi geldi tuttumu bilmiyorum ama ben adetten sonra ilişki olacağı akşam eşim ve ben süt pekmez ceviz fındık ve badem yedim.her sabah yumurta yedim.ve en önemlisi su 3 litre su içtim suyun içine kabuğu ile birlikte limon ve çubuk tarçın koyup bekleyen suyu içtim.eşim bu Mesir macunu var ya ondan yedi .çiğ havuç tükettik.biz hiç bi boş bi dolu yapmadık diyebilirim testte koyu çift çizgiyi görünce her gün değerlendirdik açıkça soyliycem kusura bakmayın eşim boşaldıktan sonra 5 dk içimde bekledi çıkar çıkmaz bacaklarımı havaya dikip bacaklarımı salladı.yarım saat ayaklarımı yatağın başına diktim ve yıkanmadım sabaha kadar.ilişkiden sonra idrar yapmayın tutabildiğiniz kadar tutun.umarım işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?