ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tmm şekerim sagolasin kız ağzını yerimm :)))

baktım. baya koyu canım senin. senin kaçınc gün ki bugün.acaba devam mı ediyo yumurtlaman. yarın mutlaka tekrar yap bn de yapacağım merak ediyorum.
Ben yumurtlamadan sonra üç gün test yapmadım. İki gündür yaptığım testler bu durumda. Devam ettiğini sanmıyorum çünkü döngümün tam 14 gün öncesinde iki koyu ve bir silik bana yumurtlamanın olduğunu düşündürüyor. Bunlar sonradan çıktı meydana yarın tekrarlayalım testleri. Aman ne stresli işmiş bu da

Çalışmalara devam canım

Cok tuhafım salak gibiyim şuan sanki rüya gibi senin başından hamilelik mi geçti canım anlayamadım
Benim 3 yaşında bir oğlum var. Biz ikincisi için uğraşıyoruz. Oğlum hergün başımda kaydes istiiiiyooooom diye baskı yapıyo. O yüzden bu stres:)
Senden birşey rica edebilir miyim? Hamile kalınca yumurtlama testinin pozitif çıktığını çok kişiden duydum. Varsa bir test yapar mısın sonuç pozitif mi olacak?

Allah bağışlasın Canım stres yok olucak Allah'ın izniyle bu ay gec yumurtladıgım için hiç testim kalmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…