Kolay gelsin canımMinik kuslarim ben kacar isim gücüm var yahuuuu :)) bana şans dileyin inşallah o yumurtayı catlatcam bu geceyesil_ela canım benim çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın yavrunu oluyorum hepinizi iyi geceler
Tmm şekerim sagolasin kız ağzını yerimm :)))Can'ım zaten bir tane canlı sperm yeter sen hemen ayağını dikip yarım saat o şekilde yattıktan sonra bişey olmaz.ben bi tanıdığımdan duydum ayağını dik sonra bi daha yataktan kalkma dedi ve ben öyle yaptım.ilişkid n önce idrarımı yapıp öyle yapıyordum yarım saat ayaklar havada bekliyor sonra uyuyordum.
Ben yumurtlamadan sonra üç gün test yapmadım. İki gündür yaptığım testler bu durumda. Devam ettiğini sanmıyorum çünkü döngümün tam 14 gün öncesinde iki koyu ve bir silik bana yumurtlamanın olduğunu düşündürüyor. Bunlar sonradan çıktı meydanabaktım. baya koyu canım senin. senin kaçınc gün ki bugün.acaba devam mı ediyo yumurtlaman. yarın mutlaka tekrar yap bn de yapacağım merak ediyorum.
Senin şimdi ayakların yere basmıyordur mutluluktan.Kolay gelsin canım
Bende seni yirimmmmmm sizden de güzel haberler bekliyorumTmm şekerim sagolasin kız ağzını yerimm :)))
Çalışmalara devam canımBen yumurtlamadan sonra üç gün test yapmadım. İki gündür yaptığım testler bu durumda. Devam ettiğini sanmıyorum çünkü döngümün tam 14 gün öncesinde iki koyu ve bir silik bana yumurtlamanın olduğunu düşündürüyor. Bunlar sonradan çıktı meydanayarın tekrarlayalım testleri. Aman ne stresli işmiş bu da
Cok tuhafım salak gibiyim şuan sanki rüya gibi senin başından hamilelik mi geçti canım anlayamadımSenin şimdi ayakların yere basmıyordur mutluluktan.Çok özledim o duyguyu
Kız hatlar karıstı onu dıyen gelınbuketıydı :)Kız kimdi birinden bsy duymuş denemiş olursa soyluycek olan kız sen degilmiydin hatlar mi karıştı :))
Anlamadım valla pozıtıfmı şımdıKızlar
Benim 3 yaşında bir oğlum var. Biz ikincisi için uğraşıyoruz. Oğlum hergün başımda kaydes istiiiiyooooom diye baskı yapıyo. O yüzden bu stres:)Cok tuhafım salak gibiyim şuan sanki rüya gibi senin başından hamilelik mi geçti canım anlayamadım
Evet Can'ım pozitif darısı sizeAnlamadım valla pozıtıfmı şımdı
Anaammmmm oleyyyy be hayırlı olsun canım23,38 canım
Cok sagol Canım darısı başınıza canı gönüldenAnaammmmm oleyyyy be hayırlı olsun canım
Allahım saglıklı bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın cok yenı sanırsamEvet Can'ım pozitif darısı size
Kolay geleMinik kuslarim ben kacar isim gücüm var yahuuuu :)) bana şans dileyin inşallah o yumurtayı catlatcam bu geceyesil_ela canım benim çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın yavrunu oluyorum hepinizi iyi geceler
Evet Can'ım yumurtlama üzerinden 11 gün geçmiştiAllahım saglıklı bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın cok yenı sanırsam
Kuzucum allahım sıze bagışlasın ınşallahEvet Can'ım yumurtlama üzerinden 11 gün geçmişti
Allah bağışlasın Canım stres yok olucak Allah'ın izniyle bu ay gec yumurtladıgım için hiç testim kalmadı canımBenim 3 yaşında bir oğlum var. Biz ikincisi için uğraşıyoruz. Oğlum hergün başımda kaydes istiiiiyooooom diye baskı yapıyo. O yüzden bu stres:)
Senden birşey rica edebilir miyim? Hamile kalınca yumurtlama testinin pozitif çıktığını çok kişiden duydum. Varsa bir test yapar mısın sonuç pozitif mi olacak?
Cok sagol kuzum darısı başına âminKuzucum allahım sıze bagışlasın ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?