ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yesil_ela canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı bize belirtiler varmıydı nadıl calıstn anlat bakalım benimde gec yumurtlama oldu bu ay

Kızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
harikasın canımm tebrikler. Senlendik gene hayırlı olsun bebişkon sağlıklı bi gebelik geçir inşallah. Hep beraber

yesil_ela canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı bize belirtiler varmıydı nadıl calıstn anlat bakalım benimde gec yumurtlama oldu bu ay
Canım cok sağol darısı başına.belirti olarak beyaz koyu kremsi bir akıntım vardı sık tuvalete çıkma gece yemek yemeyince başlamıştım.denk mi geldi tuttumu bilmiyorum ama ben adetten sonra ilişki olacağı akşam eşim ve ben süt pekmez ceviz fındık ve badem yedim.her sabah yumurta yedim.ve en önemlisi su 3 litre su içtim suyun içine kabuğu ile birlikte limon ve çubuk tarçın koyup bekleyen suyu içtim.eşim bu Mesir macunu var ya ondan yedi .çiğ havuç tükettik.biz hiç bi boş bi dolu yapmadık diyebilirim testte koyu çift çizgiyi görünce her gün değerlendirdik açıkça soyliycem kusura bakmayın eşim boşaldıktan sonra 5 dk içimde bekledi çıkar çıkmaz bacaklarımı havaya dikip bacaklarımı salladı.yarım saat ayaklarımı yatağın başına diktim ve yıkanmadım sabaha kadar.ilişkiden sonra idrar yapmayın tutabildiğin kadar tut.umarım işe yarar

İnşallah kuzum.mail geldi inceledim hamileyim dedim o da baktı bu hamile mi demek dedi üzerimizi değişiyorduk o sıra eşim çıkardığı pantolonu tekrar giyiyor beni aldı kahkaha internetten falan bakıyor değere hamilelik var mı diye gitti tatlı almış geldi şimdi

YA sen çok tatlısın. Darısı sana yavrum. Bekliyorum en yakında

Ay çok komik oluyorlar demi rabbim Her bekleyené bu tadı yaşatsin.insaAllah

Adamın nutku tutulmuş baksana ayyy ne mutlu sıze

Hayırlı olsun tebrik ederimm darısı bizede inşallah sağlıkla kucağına al ben yeniyim bu arada ama kimse vevap vermiyo nedense

Ovulasyon testinde yumurtlamadan kaç gün sonra çift çizgiyi görmeye başladın acaba ben de iki gündür görüyorum. Neye yoracağımı şaşırdım.
Ben bir ay önce düşük yapmıştım 40 gün geçipte adet olmayınca yumurtlamama bakayım dedim o zaman görmüştüm çift çizgiyi o yüzden düşükten sonra ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama adete 3-4 gün varken koyu çift çizgiyi görenler hamile oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…