Atamadım yaa hata veriyo nasıl atćam kusura bakmayın acemiyimmResim paylaş Can'ım bakalım
İnşallah ya bende bekliyorum bakslım günümü hayırlıdıylaCanım cok sağol darısı başına.belirti olarak beyaz koyu kremsi bir akıntım vardı sık tuvalete çıkma gece yemek yemeyince başlamıştım.denk mi geldi tuttumu bilmiyorum ama ben adetten sonra ilişki olacağı akşam eşim ve ben süt pekmez ceviz fındık ve badem yedim.her sabah yumurta yedim.ve en önemlisi su 3 litre su içtim suyun içine kabuğu ile birlikte limon ve çubuk tarçın koyup bekleyen suyu içtim.eşim bu Mesir macunu var ya ondan yedi .çiğ havuç tükettik.biz hiç bi boş bi dolu yapmadık diyebilirim testte koyu çift çizgiyi görünce her gün değerlendirdik açıkça soyliycem kusura bakmayın eşim boşaldıktan sonra 5 dk içimde bekledi çıkar çıkmaz bacaklarımı havaya dikip bacaklarımı salladı.yarım saat ayaklarımı yatağın başına diktim ve yıkanmadım sabaha kadar.ilişkiden sonra idrar yapmayın tutabildiğin kadar tut.umarım işe yarar
Canım yanlış mı görüyorum bilmem ama control çizgisi yani c diğer çizgiden t den daha silik normalde koyu olması gereken c çizgisi test bozuk olabilir miKızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
Atamadım yaa hata veriyo nasıl atćam kusura bakmayın acemiyimm
Ne zamandır istiyrisun CNm hayırı uğurlu. Olsun saglikla kucağına alırsın ins CNm :)Kızlar denk mi geldi tuttumu bilmiyorum ama ben adetten sonra ilişki olacağı akşam eşim ve ben süt pekmez ceviz fındık ve badem yedim.her sabah yumurta yedim.ve en önemlisi su 3 litre su içtim suyun içine kabuğu ile birlikte limon ve çubuk tarçın koyup bekleyen suyu içtim.eşim bu Mesir macunu var ya ondan yedi .çiğ havuç tükettik.biz hiç bi boş bi dolu yapmadık diyebilirim testte koyu çift çizgiyi görünce her gün değerlendirdik açıkça soyliycem kusura bakmayın eşim boşaldıktan sonra 5 dk içimde bekledi çıkar çıkmaz bacaklarımı havaya dikip bacaklarımı salladı.yarım saat ayaklarımı yatağın başına diktim ve yıkanmadım sabaha kadar.ilişkiden sonra idrar yapmayın tutabildiğiniz kadar tutun.umarım işinize yarar
Hamileyim canımCanım yanlış mı görüyorum bilmem ama control çizgisi yani c diğer çizgiden t den daha silik normalde koyu olması gereken c çizgisi test bozuk olabilir mi
Cok tesekkür ederim cnm darısı tüm hamiş olmak isteyenlereNe zamandır istiyrisun CNm hayırı uğurlu. Olsun saglikla kucağına alırsın ins CNm :)
Canim yapıyorum hata veriyo resim boyutu falan diyooo offMsj yazdığın yerin altında dosya yükle var oradan
Şimdi okudum geçmişi kusura bakma geriden geldim biraz :) çok sevindim değerlerinde sağlıklı ilerler hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına inşallahHamileyim canım
Resimi kırpmayı dene canımCanim yapıyorum hata veriyo resim boyutu falan diyooo off
Msj yazdığın yerin altında dosya yükle var oradan
İki çizginin de koyuluğu çok güzel sanırım bugün yumurtlama günün bugünü degerlendir yarın veya ertesi gün silikleşir o günü de boş geçme tutar inşallah adetten sonra kaçıncı günün bugün döngün nasıl
Adetten sonra bu geceyi yani 15 ini sayarsak 3. Günüm yani yumurtlamam 11. Güne denk geliyomuş ozaman 5 aralık adetim 24 günde bir oluyorum testi yarında test yapimmi yani silikleşince vatlamışmı oluyo çok teşekkür ederimm yardımcı olduģunuz ićinİki çizginin de koyuluğu çok güzel sanırım bugün yumurtlama günün bugünü degerlendir yarın veya ertesi gün silikleşir o günü de boş geçme tutar inşallah adetten sonra kaçıncı günün bugün döngün nasıl
Ayyy hoşbuldum takip ediyordum ama üye deģildim uyede oldum sizleri takip ediyorum inşallah ben ve isteyen herkes hamiş olur hayırlısıyla ama buradan çok şey ögrendim bu testi falan burdan okudum koştum aldım inşallah olur acemiyim yeni gördüm msj hamiş haberimi inşallah buradan vercemm size bu arada etrafımdakiler inanmiyo saćmalama diyolar onlara göstercemm inşallah testi aldığıma bile güldüler son gülen iyi gülerrCanım testini bekliom ki .. hoşgeldin. Valla hamis olmadan birakmayis ona gore
Testi yapmaya devam et koyu çıktığı gün yumurtlamış silikleştiği gün yumurtan çatlamış oluyor yani bugünleri degerlendir sonra çizgi kaybolduğunda test yapmayı bırakırsın canım hafi bakalım hayırlısıAdetten sonra bu geceyi yani 15 ini sayarsak 3. Günüm yani yumurtlamam 11. Güne denk geliyomuş ozaman 5 aralık adetim 24 günde bir oluyorum testi yarında test yapimmi yani silikleşince vatlamışmı oluyo çok teşekkür ederimm yardımcı olduģunuz ićin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?