ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnşallah ya bende bekliyorum bakslım günümü hayırlıdıyla

Kızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
Canım yanlış mı görüyorum bilmem ama control çizgisi yani c diğer çizgiden t den daha silik normalde koyu olması gereken c çizgisi test bozuk olabilir mi

Ne zamandır istiyrisun CNm hayırı uğurlu. Olsun saglikla kucağına alırsın ins CNm :)

Kızlarr fotooo nasıll atılıyo dosya ekle diyorum hata veriyo boyuttan dolayı nasıll yapcam yaa elimde testle kaldım haa

Adetten sonra bu geceyi yani 15 ini sayarsak 3. Günüm yani yumurtlamam 11. Güne denk geliyomuş ozaman 5 aralık adetim 24 günde bir oluyorum testi yarında test yapimmi yani silikleşince vatlamışmı oluyo çok teşekkür ederimm yardımcı olduģunuz ićin

Canım testini bekliom ki .. hoşgeldin. Valla hamis olmadan birakmayis ona gore
Ayyy hoşbuldum takip ediyordum ama üye deģildim uyede oldum sizleri takip ediyorum inşallah ben ve isteyen herkes hamiş olur hayırlısıyla ama buradan çok şey ögrendim bu testi falan burdan okudum koştum aldım inşallah olur acemiyim yeni gördüm msj hamiş haberimi inşallah buradan vercemm size bu arada etrafımdakiler inanmiyo saćmalama diyolar onlara göstercemm inşallah testi aldığıma bile güldüler son gülen iyi gülerr

Testi yapmaya devam et koyu çıktığı gün yumurtlamış silikleştiği gün yumurtan çatlamış oluyor yani bugünleri degerlendir sonra çizgi kaybolduğunda test yapmayı bırakırsın canım hafi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…