ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tamam canım çok saģoll hemen deģeelendircem inşallah 1 kızım var 4 yaşında bide oğluşum olur inşallah ama 7 aydır olmuyodu inşallah testin ve sizlerin desteğiyle olur tekrar teşekkürler hemen değerlendirmeye gidiyorummm iyi geceler

Kizlarrr günaydın adete 10 gün var erken gebelik testi yaptım tabiki negatif biliyorum erken ama sanırım yıkıldım hiç kaşık ağrısı yumurtlama belirtimde yok sanırım ben hamis değilim olmuycak bu ay

Aynen öyle tatlim mm. Günaydınlarrrr. Son gülen iyi gülécek . adetin kaçıncı günü bugün. . Adet döngün kaç. Onları bilmek koyulaşmanin ne zaman olacağı hakkında tahmin yurutmemizi yardım edecek

Kız napdin 10 gün çok erken .. döllenmiş bile olamaz. 6 gün yolculuk yaparmış sperm rahime.. 3 gün kala yap bari

Hım şimdi gördüm mesajları. . Süper süper. Bugün çalışma oldu bu gece de olsun . Bence bu ay oldu bu iş

Belli olmaz canım.yumurtlama gününden kaç gün geçti?benim yumurtlama üzerinden 8 gün geçmişti kanda değer 1,20 çıkmıştı idrar testinde çıkmamıştı üstelik beklenen adet günümdü:)

Kız sana demedik mi dün.negatif ciksada uzulme daha cok erken demedik mi.uzulmicem demedin mi? umutsuzluk yok

Kız napdin 10 gün çok erken .. döllenmiş bile olamaz. 6 gün yolculuk yaparmış sperm rahime.. 3 gün kala yap bari
Demi canım o zaman şunu öğrendim hastaligim bittikten sonraki yaptıklarında hamis kalamamisim önümüzdeki maçlara bakım o zaman :))

Kız sana demedik mi dün.negatif ciksada uzulme daha cok erken demedik mi.uzulmicem demedin mi? umutsuzluk yok
Ay kız canım biliom erken yaptım ama insan yine az da olsa uzuluo ama geçti kız sabah uzulduydum :))

Canım benim sanırım ben yumurtlayamadim bile şimdi test yapcam bakiyim iyice köy ulaşmıştır umarım :):

Ay Allah iyiligini versin ya :) ne tatlisin inşallah bu ay bebegin gelir.içimden geldi.bir de gunlerimiz ayni.hadi bakalim hayirlisi
Ay canım benim aminn inşallah seninde bebisin gelsin kız bakelim nolcak bu ay 10 gün kaldı ovulasyon ünü yaptım yine kırmızı değil kız noluo bana :))

Ne bahtsız bedeviyim ben. İlk yumurtlamamda yumurtlama günü eşim yoktu. İkincisinde kabak gibi koyu çizgileri gördüğüm halde yumurtlama olacağını anlayamadım

@mo

Eklentiler

• IMG_20151215_123059.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 41
Ay canım benim aminn inşallah seninde bebisin gelsin kız bakelim nolcak bu ay 10 gün kaldı ovulasyon ünü yaptım yine kırmızı değil kız noluo bana :))
Ben daha yapmadim bugun benim koyuda cıktı ama emin olamiyom ki pko olunca sen testlerini cöpe atiyo musun hemen.aslinda güne göre numaralandirsan belki daha belli olur eger bu ay olursa adet zamanimiz yilbasina yakin oluyor.o zamanlarda kesinlesiyor.ne guzel hediye olur eşlerimize yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…