Tamam canım çok saģoll hemen deģeelendircem inşallah 1 kızım var 4 yaşında bide oğluşum olur inşallah ama 7 aydır olmuyodu inşallah testin ve sizlerin desteğiyle olur tekrar teşekkürler hemen değerlendirmeye gidiyorummm iyi gecelerTesti yapmaya devam et koyu çıktığı gün yumurtlamış silikleştiği gün yumurtan çatlamış oluyor yani bugünleri degerlendir sonra çizgi kaybolduğunda test yapmayı bırakırsın canım hafi bakalım hayırlısı
Aynen öyle tatlim mm. Günaydınlarrrr. Son gülen iyi gülécek .Ayyy hoşbuldum takip ediyordum ama üye deģildim uyede oldum sizleri takip ediyorum inşallah ben ve isteyen herkes hamiş olur hayırlısıyla ama buradan çok şey ögrendim bu testi falan burdan okudum koştum aldım inşallah olur acemiyim yeni gördüm msj hamiş haberimi inşallah buradan vercemm size bu arada etrafımdakiler inanmiyo saćmalama diyolar onlara göstercemm inşallah testi aldığıma bile güldüler son gülen iyi gülerr
Kız napdin 10 gün çok erken .. döllenmiş bile olamaz. 6 gün yolculuk yaparmış sperm rahime.. 3 gün kala yap bariKizlarrr günaydın adete 10 gün var erken gebelik testi yaptım tabiki negatif biliyorum erken ama sanırım yıkıldım hiç kaşık ağrısı yumurtlama belirtimde yok sanırım ben hamis değilim olmuycak bu ay
Hım şimdi gördüm mesajları. . Süper süper. Bugün çalışma oldu bu gece de olsun . Bence bu ay oldu bu işAdetten sonra bu geceyi yani 15 ini sayarsak 3. Günüm yani yumurtlamam 11. Güne denk geliyomuş ozaman 5 aralık adetim 24 günde bir oluyorum testi yarında test yapimmi yani silikleşince vatlamışmı oluyo çok teşekkür ederimm yardımcı olduģunuz ićin
Âmin Can'ım cok tesekkür ederimŞimdi okudum geçmişi kusura bakma geriden geldim biraz :) çok sevindim değerlerinde sağlıklı ilerler hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Belli olmaz canım.yumurtlama gününden kaç gün geçti?benim yumurtlama üzerinden 8 gün geçmişti kanda değer 1,20 çıkmıştı idrar testinde çıkmamıştı üstelik beklenen adet günümdü:)Kizlarrr günaydın adete 10 gün var erken gebelik testi yaptım tabiki negatif biliyorum erken ama sanırım yıkıldım hiç kaşık ağrısı yumurtlama belirtimde yok sanırım ben hamis değilim olmuycak bu ay
Kız sana demedik mi dün.negatif ciksada uzulme daha cok erken demedik mi.uzulmicem demedin mi?Kizlarrr günaydın adete 10 gün var erken gebelik testi yaptım tabiki negatif biliyorum erken ama sanırım yıkıldım hiç kaşık ağrısı yumurtlama belirtimde yok sanırım ben hamis değilim olmuycak bu ay
Cok teşekkür ederim Canım
Demi canım o zaman şunu öğrendim hastaligim bittikten sonraki yaptıklarında hamis kalamamisim önümüzdeki maçlara bakım o zaman :))Kız napdin 10 gün çok erken .. döllenmiş bile olamaz. 6 gün yolculuk yaparmış sperm rahime.. 3 gün kala yap bari
Ay kız canım biliom erken yaptım ama insan yine az da olsa uzuluo ama geçti kız sabah uzulduydum :))Kız sana demedik mi dün.negatif ciksada uzulme daha cok erken demedik mi.uzulmicem demedin mi?umutsuzluk yok
Canım benim sanırım ben yumurtlayamadim bile şimdi test yapcam bakiyim iyice köy ulaşmıştır umarım :):Belli olmaz canım.yumurtlama gününden kaç gün geçti?benim yumurtlama üzerinden 8 gün geçmişti kanda değer 1,20 çıkmıştı idrar testinde çıkmamıştı üstelik beklenen adet günümdü:)
Ay Allah iyiligini versin ya :) ne tatlisinAy kız canım biliom erken yaptım ama insan yine az da olsa uzuluo ama geçti kız sabah uzulduydum :))
Ay canım benim aminn inşallah seninde bebisin gelsin kız bakelim nolcak bu ay 10 gün kaldı ovulasyon ünü yaptım yine kırmızı değil kız noluo bana :))Ay Allah iyiligini versin ya :) ne tatlisininşallah bu ay bebegin gelir.içimden geldi.bir de gunlerimiz ayni.hadi bakalim hayirlisi
Bat 25 mi? Benim 25Ay canım benim aminn inşallah seninde bebisin gelsin kız bakelim nolcak bu ay 10 gün kaldı ovulasyon ünü yaptım yine kırmızı değil kız noluo bana :))
Ben daha yapmadim bugun benim koyuda cıktı ama emin olamiyom ki pko oluncaAy canım benim aminn inşallah seninde bebisin gelsin kız bakelim nolcak bu ay 10 gün kaldı ovulasyon ünü yaptım yine kırmızı değil kız noluo bana :))
Yok bebeğim 28 bnimBat 25 mi? Benim 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?