- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Ya valla ne güzel olur Allahım hayirlisiyla nolur bizede vr resmini cekiom kız hiç aklıma gelmdi numaralandirmakBen daha yapmadim bugun benim koyuda cıktı ama emin olamiyom ki pko oluncasen testlerini cöpe atiyo musun hemen.aslinda güne göre numaralandirsan belki daha belli olur eger bu ay olursa adet zamanimiz yilbasina yakin oluyor.o zamanlarda kesinlesiyor.ne guzel hediye olur eşlerimize yaa
Benim de en geç 26 da olmali.takvim öyle gosteriyor.ama ben progestanda kullaniyorum bugun 4.günüm.pazartesi bitiyor.sonra 4 gun icinde 25-26 olmam lazim.progestanla gecikme olmaz buyuk ihtimal.ay 3 kişi ayni gunler.sen bugun test yaptin mi hala koyu mu canimBat 25 mi? Benim 25
Sivi alimina dikkat ediyon di mi canim.2 saat sivi alma ve tut idrarini.eger dikkat etmiyosan ondan da koyu cikmiyodur belkiYa valla ne güzel olur Allahım hayirlisiyla nolur bizede vr resmini cekiom kız hiç aklıma gelmdi numaralandirmak
Benim bat da 28 :)Yok bebeğim 28 bnim
Dikkat ediom kız susuzluktan boğazın kuruo test yapma vaktine kadar 4 saatte idrar tutuom herhalde bende bu kadar koyulasio canım demek ki aklıma bu gelio herkeste ih oranı aynı olmuomus ya :)Sivi alimina dikkat ediyon di mi canim.2 saat sivi alma ve tut idrarini.eger dikkat etmiyosan ondan da koyu cikmiyodur belki
Ben tek atinca anlayamiyorum ki. Numarali olsa alt alta daha guzel belli oluyo aslindaKizlerrr benim testimi nie kaale almionhz kız köyulaşmış mi
Deme kız ayyy hadi inş isteyen herkes bu ay bebek pirtlatsinnn :)))Benim bat da 28 :)
Evet olabilir cnm.gittikce koyulasiyosa belki gec yumurtlicak da olabilirsin :)Dikkat ediom kız susuzluktan boğazın kuruo test yapma vaktine kadar 4 saatte idrar tutuom herhalde bende bu kadar koyulasio canım demek ki aklıma bu gelio herkeste ih oranı aynı olmuomus ya :)
Kız nerden buluyum şimdi sana numaralisini :))) dur dunkuyle bugünkü bu atım bi saniye şekerimBen tek atinca anlayamiyorum ki. Numarali olsa alt alta daha guzel belli oluyo aslinda
Lh artmiş gibi.eli kulaginda bugun yarin siliklesebilir.aksam tekrarla istersen.bugunleri degerlendirkızlar dün akşam 17:00 de yaptığım test nasıl sizce dün mü yumurtladım yoksa silikleşince mi yumurtlamış olunuyordu?Eki Görüntüle 1718552
Silkklesince yumirtliom ama sen devam et çalışmalara kız hergun yap ben öyle yapiom o yumurta kacamiycak benden :)kızlar dün akşam 17:00 de yaptığım test nasıl sizce dün mü yumurtladım yoksa silikleşince mi yumurtlamış olunuyordu?Eki Görüntüle 1718552
Cnm koyulasmamis gibi.ama yine de 2 gune bir caliş ve teste devam et.gec yumurtlicak da olabilirsin benceyumirtliom muuu
Kız 2 gundur yapioz bugünde mi yapiyim ay vallahi tukendimLh artmiş gibi.eli kulaginda bugun yarin siliklesebilir.aksam tekrarla istersen.bugunleri degerlendir
valla gün aşırı yapıyoruz eşim de yoruluyor artık hergün desem evden kaçacak herif :)Silkklesince yumirtliom ama sen devam et çalışmalara kız hergun yap ben öyle yapiom o yumurta kacamiycak benden :)
Kız bende bana yazdım sandım ha :))))Kız 2 gundur yapioz bugünde mi yapiyim ay vallahi tukendim
Kardelene demistim cnm.hatlar kariştiKız 2 gundur yapioz bugünde mi yapiyim ay vallahi tukendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?