ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ya valla ne güzel olur Allahım hayirlisiyla nolur bizede vr resmini cekiom kız hiç aklıma gelmdi numaralandirmak

Bat 25 mi? Benim 25
Benim de en geç 26 da olmali.takvim öyle gosteriyor.ama ben progestanda kullaniyorum bugun 4.günüm.pazartesi bitiyor.sonra 4 gun icinde 25-26 olmam lazim.progestanla gecikme olmaz buyuk ihtimal.ay 3 kişi ayni gunler.sen bugun test yaptin mi hala koyu mu canim

Kizlerrr benim testimi nie kaale almionhz kız köyulaşmış mi

Sivi alimina dikkat ediyon di mi canim.2 saat sivi alma ve tut idrarini.eger dikkat etmiyosan ondan da koyu cikmiyodur belki
Dikkat ediom kız susuzluktan boğazın kuruo test yapma vaktine kadar 4 saatte idrar tutuom herhalde bende bu kadar koyulasio canım demek ki aklıma bu gelio herkeste ih oranı aynı olmuomus ya :)

Dikkat ediom kız susuzluktan boğazın kuruo test yapma vaktine kadar 4 saatte idrar tutuom herhalde bende bu kadar koyulasio canım demek ki aklıma bu gelio herkeste ih oranı aynı olmuomus ya :)
Evet olabilir cnm.gittikce koyulasiyosa belki gec yumurtlicak da olabilirsin :)

kızlar dün akşam 17:00 de yaptığım test nasıl sizce dün mü yumurtladım yoksa silikleşince mi yumurtlamış olunuyordu?

yumirtliom muuu

Eklentiler

• IMG_20151215_1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…