- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Silkklesince yumirtliom ama sen devam et çalışmalara kız hergun yap ben öyle yapiom o yumurta kacamiycak benden :)[/QUOTE biz yatmadan önce yapıyoz kalkmıyorum yataktan sabah yıkanıyom çıkıverip gitmesinler diye :)
Bencede ben kestim ümidi surelap markasını kullaniom omu kötü ki kız qcepKahve falina döndü bu iş3 vakte kadar yimirta görünüyor
tamam canım teşekkür ederim.Cnm koyulasmamis gibi.ama yine de 2 gune bir caliş ve teste devam et.gec yumurtlicak da olabilirsin bence
dün akşamı değerlendirdik bugün diyemem eşime çarşamba ve cumaya anlaştıkLh artmiş gibi.eli kulaginda bugun yarin siliklesebilir.aksam tekrarla istersen.bugunleri degerlendir
Ben laboquick kullaniyorum.gg den almistim.30 ovu.10 gebelik testi 28 tl. Bol keseden kullaniyorumBencede ben kestim ümidi surelap markasını kullaniom omu kötü ki kız qcep
kaç defa hamile olduğumu çocuk doğurduğumu emzirdiğimi gördüm rüyamda bu ay sayamadımBende xun öyle yaptım ama korkuttular beni kız abdest almadan yattım die :)
Bidakine tukuruklu alcam bakım o napcak kız inanmiyalim su ovulasyon testlerine bi yumurtlama günümü bulamadıBen laboquick kullaniyorum.gg den almistim.30 ovu.10 gebelik testi 28 tl. Bol keseden kullaniyorum
Koyulasmadan onceki gun olan iliskide önemli.2 güne 1 devamdün akşamı değerlendirdik bugün diyemem eşime çarşamba ve cumaya anlaştık
Kız sen kesin gebesin ha diyim ben :) bende test yapiom pozitif cikio ama daha gerçekte nasip olmadı :))kaç defa hamile olduğumu çocuk doğurduğumu emzirdiğimi gördüm rüyamda bu ay sayamadım
Kız benimki köyulasmadi ki adamı boşa calistiriomKızlar çift çizgiyi gördüğünüz gün çalışmalara başlayın her gün yapın silikleşene kadar çizgi
ben de gg den aldım ovula diye bir marka 20 ovulasyon+6 gebelik testi. bugün itibariyle elimde kalan miktar 3 ovulasyon+2 gebelik testiBen laboquick kullaniyorum.gg den almistim.30 ovu.10 gebelik testi 28 tl. Bol keseden kullaniyorum
Kız sen kesin gebesin ha diyim ben :) bende test yapiom pozitif cikio ama daha gerçekte nasip olmadı :))[/QUOT hastanede çalışıyorum en son cuma akşamı hcg baktırdım negatifti canım benim
hergün mü adam kusacak artık benden zaten çocuğun odasında yatıyor 1 haftadır :)Kız benimki köyulasmadi ki adamı boşa calistiriom
Ben daha gebelik yapmadm hiç.erken diye.20 ovu. 10 geb.testim varben de gg den aldım ovula diye bir marka 20 ovulasyon+6 gebelik testi. bugün itibariyle elimde kalan miktar 3 ovulasyon+2 gebelik testi
Aynı günlere denk geliyo. İnşallah peşpeşe hamilelik haberleri veririz. Evet canım yaptım. Hatta dün gece yaptım negatif çıktı. Muhtemelen bir daha yumurtladım. Ama ben koyu gördüğüm iki günü değerlendiremedim. Bir tek dün geceyi değerlendirdim. Kendimi salak gibi hissediyorum.Benim de en geç 26 da olmali.takvim öyle gosteriyor.ama ben progestanda kullaniyorum bugun 4.günüm.pazartesi bitiyor.sonra 4 gun icinde 25-26 olmam lazim.progestanla gecikme olmaz buyuk ihtimal.ay 3 kişi ayni gunler.sen bugun test yaptin mi hala koyu mu canim
korunmayı yeni bıraktım ümidim yok ama yine de çalışıyoruz bakalım canım 28 aralıkta belli olacak ak koyun kara koyunKoyulasmadan onceki gun olan iliskide önemli.2 güne 1 devam
İstersen gün içinde 1 defa daha tekrarla testi.bende 15 tam koyuydu .14,16,17 degerlendirdim.1 gun önceki iliskide önemli.benimde tam siliklesmiyo ama cizgiler o aklimi karistiriyo.bugunde yapicam bakalimAynı günlere denk geliyo. İnşallah peşpeşe hamilelik haberleri veririz. Evet canım yaptım. Hatta dün gece yaptım negatif çıktı. Muhtemelen bir daha yumurtladım. Ama ben koyu gördüğüm iki günü değerlendiremedim. Bir tek dün geceyi değerlendirdim. Kendimi salak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?