ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İstersen gün içinde 1 defa daha tekrarla testi.bende 15 tam koyuydu .14,16,17 degerlendirdim.1 gun önceki iliskide önemli.benimde tam siliklesmiyo ama cizgiler o aklimi karistiriyo.bugunde yapicam bakalim
Yani gece tam dogru sonuc vermeyebiliyo test diyolar.gun içi daha saglikliymiş.

ooo sizin günde 2 defa bile normal o zaman biz 8 yıllık evliyiz 7 yaşında oğlum var bu ikinci olacak olursa gün aşırı bile adama ağır geliyor artık yaşta ilerleyince haliyle...
Oo ayniyiz.benimde o yasta oglum var.ondan 2 yil önce 30 haftalik dogum yaptim.bebegim 1 gun yasayip vefat etti.1 oglum var simdi.2008 dogumlu.kardes cok istiyo

İstersen gün içinde 1 defa daha tekrarla testi.bende 15 tam koyuydu .14,16,17 degerlendirdim.1 gun önceki iliskide önemli.benimde tam siliklesmiyo ama cizgiler o aklimi karistiriyo.bugunde yapicam bakalim
Yaptım canım. Dünkünden de silik çıktı koyu olan geceki açık olan bu sabah. Dün sabahki zaten kopkoyuydu. İnşallah kaçırmamışımdır. Şu koyuyken mi yumurtluyoruz silikken mi muamması bir açıklansa millet ona göre hareket edicek tam silikleşme olmuyo zaten. Pembe bir çizgi hep kalıyo

Eklentiler

• 14501775093101198960327.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 35
Bende 2 defa yaptgm cok oldu.ama 12.gun geldi test.12.gun baslayabildim.bugun 18.gun 10 tane ovu harcadim.gebelik daha erken diye hic yapmadim :)
hergün işten eve koşa koşa gidiyom test yapıcam diye :)hafta sonları çift yaptım bakalım çalışmaların sonucunu alabilecak miyiz zaman geçmek bilmiyor artık...

ooo sizin günde 2 defa bile normal o zaman biz 8 yıllık evliyiz 7 yaşında oğlum var bu ikinci olacak olursa gün aşırı bile adama ağır geliyor artık yaşta ilerleyince haliyle...
Günde 2 yı hiç yapmadık ama sanmiom yapmaz benimki 2 yı :))

Evet silinmis.bence koyudan 1 gun önce ve 1 gun sonraki iliski en guzeli.koyuken catlasada 1 gun önce iliski olmus oluyor ve 1 gun sonra ama koyu gun ve sonraki gun yapanlarda var

Oo ayniyiz.benimde o yasta oglum var.ondan 2 yil önce 30 haftalik dogum yaptim.bebegim 1 gun yasayip vefat etti.1 oglum var simdi.2008 dogumlu.kardes cok istiyo
benimki de 2009 mart doğumlu ben de onun ısrarıyla yapıyorum daha çok eşimle çok sıkıştırdılar bebek bebek diye ekimde bıraktım hapı...Allah cümlenin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım...

Amin.ben oglandan sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim.pkolu oldugum icin dr önerisiyle.gecen yil aralikta biraktim.bu ayda klomen kullandm bakalim hayirlisi

Kızlar merhabalar... Bizim bu ay 3. Denememizdi ama yine olmadı canım çok sıkıldı ya ümitsizliğe düştüm tecrübeli arkadaşlar 3 ay cokmu sizce. gerçekten cok canım sıkıldı

Canım basın sağolsun Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasını
Amin.çok zor çok aci.bir de görünce dahada zor oluyor ama Allahn takdiri.2 yil sonra 1 oglum daha oldu tesellisini verdi rabbim.inş.bir de kardesi olur.gebelgm cok sikintili geciyor.13 haftada rahm agzına dikiş atiliyor ama raziyim.yeterkh.ogluma bir kardes verebileyim.dua edelim birbirimize

Kızlar merhabalar... Bizim bu ay 3. Denememizdi ama yine olmadı canım çok sıkıldı ya ümitsizliğe düştüm tecrübeli arkadaşlar 3 ay cokmu sizce. gerçekten cok canım sıkıldı
ümitsizliğe kapılma canım zamanı vardır Allah hayırlısını versin...

Benimde 3 ayim canım ümidim yok ovulasyon kullan bende bi ise yaramada da bi dene bakalım normal zaten hormonlu şeyler yiyoruz olmamasi gayet normal Allah büyük canım

Aminnnnnnn canım benim inşallah Allahım o güzel gönlüne gore versin inşallah

Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah. Ben de FMF hastasıyım benim hamileliğim de çok zor geçmişti ilacımı kestiğim için bu nasıl olacak bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…