- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Ay napim kiz cilve yapiom adama gelio kız biz daha 5 aylık evliyim korpecigiz :))hergün mü adam kusacak artık benden zaten çocuğun odasında yatıyor 1 haftadır :)
maşallah ben bazen günde 2 defa yaptım harcadım testleriBen daha gebelik yapmadm hiç.erken diye.20 ovu. 10 geb.testim var
Yani gece tam dogru sonuc vermeyebiliyo test diyolar.gun içi daha saglikliymiş.İstersen gün içinde 1 defa daha tekrarla testi.bende 15 tam koyuydu .14,16,17 degerlendirdim.1 gun önceki iliskide önemli.benimde tam siliklesmiyo ama cizgiler o aklimi karistiriyo.bugunde yapicam bakalim
ooo sizin günde 2 defa bile normal o zaman biz 8 yıllık evliyiz 7 yaşında oğlum var bu ikinci olacak olursa gün aşırı bile adama ağır geliyor artık yaşta ilerleyince haliyle...Ay napim kiz cilve yapiom adama gelio kız biz daha 5 aylık evliyim korpecigiz :))
Bende 2 defa yaptgm cok oldu.ama 12.gun geldi test.12.gun baslayabildim.bugun 18.gun 10 tane ovu harcadim.gebelik daha erken diye hic yapmadim :)maşallah ben bazen günde 2 defa yaptım harcadım testleri
Oo ayniyiz.benimde o yasta oglum var.ondan 2 yil önce 30 haftalik dogum yaptim.bebegim 1 gun yasayip vefat etti.1 oglum var simdi.2008 dogumlu.kardes cok istiyoooo sizin günde 2 defa bile normal o zaman biz 8 yıllık evliyiz 7 yaşında oğlum var bu ikinci olacak olursa gün aşırı bile adama ağır geliyor artık yaşta ilerleyince haliyle...
Yaptım canım. Dünkünden de silik çıktı koyu olan geceki açık olan bu sabah. Dün sabahki zaten kopkoyuydu. İnşallah kaçırmamışımdır. Şu koyuyken mi yumurtluyoruz silikken mi muamması bir açıklansa millet ona göre hareket edicekİstersen gün içinde 1 defa daha tekrarla testi.bende 15 tam koyuydu .14,16,17 degerlendirdim.1 gun önceki iliskide önemli.benimde tam siliklesmiyo ama cizgiler o aklimi karistiriyo.bugunde yapicam bakalim
hergün işten eve koşa koşa gidiyom test yapıcam diye :)hafta sonları çift yaptım bakalım çalışmaların sonucunu alabilecak miyiz zaman geçmek bilmiyor artık...Bende 2 defa yaptgm cok oldu.ama 12.gun geldi test.12.gun baslayabildim.bugun 18.gun 10 tane ovu harcadim.gebelik daha erken diye hic yapmadim :)
Günde 2 yı hiç yapmadık ama sanmiom yapmaz benimki 2 yı :))ooo sizin günde 2 defa bile normal o zaman biz 8 yıllık evliyiz 7 yaşında oğlum var bu ikinci olacak olursa gün aşırı bile adama ağır geliyor artık yaşta ilerleyince haliyle...
Evet silinmis.bence koyudan 1 gun önce ve 1 gun sonraki iliski en guzeli.koyuken catlasada 1 gun önce iliski olmus oluyor ve 1 gun sonra ama koyu gun ve sonraki gun yapanlarda varYaptım canım. Dünkünden de silik çıktı koyu olan geceki açık olan bu sabah. Dün sabahki zaten kopkoyuydu. İnşallah kaçırmamışımdır. Şu koyuyken mi yumurtluyoruz silikken mi muamması bir açıklansa millet ona göre hareket edicektam silikleşme olmuyo zaten. Pembe bir çizgi hep kalıyo
benimki de 2009 mart doğumlu ben de onun ısrarıyla yapıyorum daha çok eşimle çok sıkıştırdılar bebek bebek diye ekimde bıraktım hapı...Allah cümlenin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım...Oo ayniyiz.benimde o yasta oglum var.ondan 2 yil önce 30 haftalik dogum yaptim.bebegim 1 gun yasayip vefat etti.1 oglum var simdi.2008 dogumlu.kardes cok istiyo
Canım basın sağolsun Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasınıOo ayniyiz.benimde o yasta oglum var.ondan 2 yil önce 30 haftalik dogum yaptim.bebegim 1 gun yasayip vefat etti.1 oglum var simdi.2008 dogumlu.kardes cok istiyo
Amin.ben oglandan sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim.pkolu oldugum icin dr önerisiyle.gecen yil aralikta biraktim.bu ayda klomen kullandm bakalim hayirlisibenimki de 2009 mart doğumlu ben de onun ısrarıyla yapıyorum daha çok eşimle çok sıkıştırdılar bebek bebek diye ekimde bıraktım hapı...Allah cümlenin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım...
Allah hayırlısını versin canım benim...Amin.ben oglandan sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim.pkolu oldugum icin dr önerisiyle.gecen yil aralikta biraktim.bu ayda klomen kullandm bakalim hayirlisi
Amin.çok zor çok aci.bir de görünce dahada zor oluyor ama Allahn takdiri.2 yil sonra 1 oglum daha oldu tesellisini verdi rabbim.inş.bir de kardesi olur.gebelgm cok sikintili geciyor.13 haftada rahm agzına dikiş atiliyor ama raziyim.yeterkh.ogluma bir kardes verebileyim.dua edelim birbirimizeCanım basın sağolsun Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasını
ümitsizliğe kapılma canım zamanı vardır Allah hayırlısını versin...Kızlar merhabalar... Bizim bu ay 3. Denememizdi ama yine olmadı canım çok sıkıldı ya ümitsizliğe düştüm tecrübeli arkadaşlar 3 ay cokmu sizce. gerçekten cok canım sıkıldı
Benimde 3 ayim canım ümidim yok ovulasyon kullan bende bi ise yaramada da bi dene bakalım normal zaten hormonlu şeyler yiyoruz olmamasi gayet normal Allah büyük canımKızlar merhabalar... Bizim bu ay 3. Denememizdi ama yine olmadı canım çok sıkıldı ya ümitsizliğe düştüm tecrübeli arkadaşlar 3 ay cokmu sizce. gerçekten cok canım sıkıldı
Aminnnnnnn canım benim inşallah Allahım o güzel gönlüne gore versin inşallahAmin.çok zor çok aci.bir de görünce dahada zor oluyor ama Allahn takdiri.2 yil sonra 1 oglum daha oldu tesellisini verdi rabbim.inş.bir de kardesi olur.gebelgm cok sikintili geciyor.13 haftada rahm agzına dikiş atiliyor ama raziyim.yeterkh.ogluma bir kardes verebileyim.dua edelim birbirimize
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah. Ben de FMF hastasıyım benim hamileliğim de çok zor geçmişti ilacımı kestiğim için bu nasıl olacak bakalım...Amin.çok zor çok aci.bir de görünce dahada zor oluyor ama Allahn takdiri.2 yil sonra 1 oglum daha oldu tesellisini verdi rabbim.inş.bir de kardesi olur.gebelgm cok sikintili geciyor.13 haftada rahm agzına dikiş atiliyor ama raziyim.yeterkh.ogluma bir kardes verebileyim.dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?