ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benimde 3 ayim canım ümidim yok ovulasyon kullan bende bi ise yaramada da bi dene bakalım normal zaten hormonlu şeyler yiyoruz olmamasi gayet normal Allah büyük canım
Ovulosyon kullanmadım ben hiç adetin düzenli diye. Allah isteyen herkese versin insallah ya dua edelim

Ovulosyon kullanmadım ben hiç adetin düzenli diye. Allah isteyen herkese versin insallah ya dua edelim
Amin adet düzenli olmasıyla alakası yok ki yumurtlama günün heray değişiyor onu bulmana yardımcı ben bulamadım ama bulan çok kişi var

Sen nasıl bulamadım canım çift çizgi çıkmıyormu ovalasyon günü olunca?
Canım çift çizgiyi sürekli çıkarıp ama ya birinci çizgiye yakın yada birinciden köyü olması gerekio ya öyle cikmio benim hep c çizgisinden daha açık oluo

Canım çift çizgiyi sürekli çıkarıp ama ya birinci çizgiye yakın yada birinciden köyü olması gerekio ya öyle cikmio benim hep c çizgisinden daha açık oluo
ben dün yakaladım çift çizgiyi ama başka belirti yok yumurtlamaya dair ne sıvı artışı ne vücut ısısı artışı bu aydan umudum yok benim (

ben dün yakaladım çift çizgiyi ama başka belirti yok yumurtlamaya dair ne sıvı artışı ne vücut ısısı artışı bu aydan umudum yok benim (
Canım atesede inanma geçen ay benim ateşin adete yakın 37.4 du kesin hamisim dedim fosssss bence herkesin bünyesi değişik ya bence takmasak belki gebe kalacaz ama takioz elde değil :)))

Canım atesede inanma geçen ay benim ateşin adete yakın 37.4 du kesin hamisim dedim fosssss bence herkesin bünyesi değişik ya bence takmasak belki gebe kalacaz ama takioz elde değil :)))
aynen canım ilk çocuğumda da ilk ay çok heveslenmiştim olmamıştı 2. ay akışına bırakmış ve hamile kalmıştım. Herşeyin zamanı kaderimizde yazılı olacağı zamanı bekliyor sadece

aynen canım ilk çocuğumda da ilk ay çok heveslenmiştim olmamıştı 2. ay akışına bırakmış ve hamile kalmıştım. Herşeyin zamanı kaderimizde yazılı olacağı zamanı bekliyor sadece
Aynen canım Allah hayırlısıni versin çok bekletmesin inşallah

Yahu deliricem benim 15 koyuydu.sonraki günlerde koyu çikti ama testler durdukca rengi acildi.15.gün beklesede acilmadi ama.bugun 18.gün.10,12,14,16,17 calisma oldu vallahi bugun calismicm.takatim kalmadi yaa.bu testler oyun oynuyor benimle

Foto ekliyorum bi bakiverin ya

Eklentiler

• 20151215_150610.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
Ya 15 de koyuydu niye bugunde koyu kişimdi de ya bugun çatlarsa diye stres oldum.bugun calisma olursa 16,17,18 ustuste olmus olcak.hal kalmadi öf.bugun bostuk biz.ne yapcm ben ya
Yap kız bende yapcam kacirmiyalim :)

Canim normalde bizde sık yapmayiz.bu ay boyle oldu yoksa ben de o kadar libido yok yani amaan hem tutanin tek ilişkide de tutuyor
:)) bende de yok okadar libido eşimde de yok işin kötüsü. bazen yorgun oluyoruz bazen bişey çıkıyor bazı günler hiç görüşemiyoruz bile... hep diyorum ki çok yapmamız lazım ama olmuyor bitürlü. bakalım elbet bir gün biz de başaracağız. işimiz zor :)

yaa bi de bu ay nezaman yumurtladığımı anlayamadım acaba daha yumurtlamadım mı? bilemedim yani test de hep silik çizgi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…