- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Regl düzenliyse yumurtlama haftanda 2 güne 1 olmasi ideal aslinda.:)) bende de yok okadar libido eşimde de yok işin kötüsü. bazen yorgun oluyoruz bazen bişey çıkıyor bazı günler hiç görüşemiyoruz bile... hep diyorum ki çok yapmamız lazım ama olmuyor bitürlü. bakalım elbet bir gün biz de başaracağız. işimiz zor :)
yok kız evde çalışıyor ama kendi işini yapıyor veb tasarımcı. bazı günler spora gidiyo ordan da müşterisiyle buluşuyo o gelmeden ben uyumuş oluyorum ben de gündüz çalışıyorum erken kalkıyorum. yanlış anlaşılmasın gerçekten müşterisiyle buluşuyo :)Nie kiz esin şehir dışında mi calisio
Testlere devam benceyaa bi de bu ay nezaman yumurtladığımı anlayamadım acaba daha yumurtlamadım mı? bilemedim yani test de hep silik çizgi...
biz korunmayı bırakalı regl düzenim bozuldu hep gecikiyor. geçen ay 10 gün gecikti. ondan önceki ay 1 hafta gecikti fln. normalde ortalama 26 gün sürüyor döngümRegl düzenliyse yumurtlama haftanda 2 güne 1 olmasi ideal aslinda.
inşallah yaa çift çizgiyi yakalasam affetmiycem :) devam edelim bakalımTestlere devam bencegecte yumurtayabilirsin
valla tebrik ederim umarım biz de bunu başarırız bir zaman. umarım hamile kalırsın tatlım. okadar çabalamışınızValla bu kdr çalışmaya da olmazsa diycek bsyim klmadi yanı
Canım benim neden yanlış anlayalim olabilir tabi herkesin isi farklı ekmek parası ha evden çalışır ha bi işyerinde burda yanlış anlaşılmaz merak etme tatlımyok kız evde çalışıyor ama kendi işini yapıyor veb tasarımcı. bazı günler spora gidiyo ordan da müşterisiyle buluşuyo o gelmeden ben uyumuş oluyorum ben de gündüz çalışıyorum erken kalkıyorum. yanlış anlaşılmasın gerçekten müşterisiyle buluşuyo :)
oy yerim seni ben ne tatlısınız yaaCanım benim neden yanlış anlayalim olabilir tabi herkesin isi farklı ekmek parası ha evden çalışır ha bi işyerinde burda yanlış anlaşılmaz merak etme tatlım
İnşallah canım bu ay hepimizden güzel haberler bekliyorum tipik bebis haberleriyle dolsun insallahhhvalla tebrik ederim umarım biz de bunu başarırız bir zaman. umarım hamile kalırsın tatlım. okadar çabalamışınız
Sağol canimin içi takma salla gitsin biz ondan hamis kalamioz çok takioz salı versek patır patir hamile kalcaz :))oy yerim seni ben ne tatlısınız yaa
ya evet hepimiz bunu biliyoruz ama bitürlü de başaramıyoruz.Sağol canimin içi takma salla gitsin biz ondan hamis kalamioz çok takioz salı versek patır patir hamile kalcaz :))
Benimde ole ya ne ki bende merak ediom krem gibi boleeee ogggg kız iyice igrenclestim :)))kızlar iki gündür akıntı kontrolü yapıyorum beyaz pütürlü. bu ne demek?
İNŞALLAH!Sağol canimin içi takma salla gitsin biz ondan hamis kalamioz çok takioz salı versek patır patir hamile kalcaz :))
Benimde ole ya ne ki bende merak ediom krem gibi boleeee ogggg kız iyice igrenclestim :)))
Canım benim 5 gundur filan ole yumurtlama olsa şimdiye gelirdi o akıntı bilemedim kiyok yaa niye iğrenç olsun. krem gibi olunca yumurtlamaya az kaldı demek. benimki dün daha krem gibiydi ama bugün sanki pütürlü. krem gibiden sonra yumurta akı gibi oluyomuş ben de yeni başladım takibe. bu ay olmazsa önümüzdeki ay regl biter bitmez takip edicem
yaa nebiliim google da öyle yazıyo ben de onun yalancısıyım. ben de bilmiyorum zaten.Canım benim 5 gundur filan ole yumurtlama olsa şimdiye gelirdi o akıntı bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?