ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Valla bu kdr çalışmaya da olmazsa diycek bsyim klmadi yanı

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-15-15-30-35.webp
    20 KB · Görüntüleme: 37
Regl düzenliyse yumurtlama haftanda 2 güne 1 olmasi ideal aslinda.

Nie kiz esin şehir dışında mi calisio
yok kız evde çalışıyor ama kendi işini yapıyor veb tasarımcı. bazı günler spora gidiyo ordan da müşterisiyle buluşuyo o gelmeden ben uyumuş oluyorum ben de gündüz çalışıyorum erken kalkıyorum. yanlış anlaşılmasın gerçekten müşterisiyle buluşuyo :)

Canım benim neden yanlış anlayalim olabilir tabi herkesin isi farklı ekmek parası ha evden çalışır ha bi işyerinde burda yanlış anlaşılmaz merak etme tatlım

valla tebrik ederim umarım biz de bunu başarırız bir zaman. umarım hamile kalırsın tatlım. okadar çabalamışınız
İnşallah canım bu ay hepimizden güzel haberler bekliyorum tipik bebis haberleriyle dolsun insallahhh

Benimde ole ya ne ki bende merak ediom krem gibi boleeee ogggg kız iyice igrenclestim :)))
yok yaa niye iğrenç olsun. krem gibi olunca yumurtlamaya az kaldı demek. benimki dün daha krem gibiydi ama bugün sanki pütürlü. krem gibiden sonra yumurta akı gibi oluyomuş ben de yeni başladım takibe. bu ay olmazsa önümüzdeki ay regl biter bitmez takip edicem

Canım benim 5 gundur filan ole yumurtlama olsa şimdiye gelirdi o akıntı bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…