ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

afra tafra ya yazdigm msj yarim kalmis.benim testlere bakarmsin?önceki sayfada.benim de senin gibi koyu gidiyo sanki.hic bisey anlamadim
Canım, benim koyudan sonraki çok silikti. O yüzden 3 gün test yapmadım. O 3 günde durum neydi hiç bilmiyorum. Eğer benim durumumdaysan yarın yada öbür gün silikleşmesi lazım. O zaman iki kez yumurtlama ihtimali ağır basıyor

Dogru seninki siliklesmisti.peki sonra yaptin mi test?siliklesti bir daha koyulasmadi sanirim.bende ya yumurta catlamadi yada 2 kere mi yumurtladim acaba diye dusunuyorum.ama şunu gördum koyu olan test kac gun beklese de siliklesmiyo.koyu olmayanlarsa iyce siliklesiyor

Evet aynen silikler iyice silikleşiyor. Bir de ben koyulukla beraber kalınlığa da bakıyorum. Pozitif günler diğer çizginin kalınlığındayken negatifler ince oluyor.

Bu sabah yaptım en son. Yarın tekrarlıcam ama koyulaşıcağını sanmıyorum. İnşallah çifter çifter yumurtlamışızdır

Ay degerlendir yazicaktim yanlış yazmisim canım :)))

Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar. Kız bizim yumurtalar çatlamış mi yoksa benim akintim bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…