28 de olucam canımebruserkan adetine kaç gün var tahmini?
Bende akinti yok cnm yada ben farketmiyorum.ama önceki hamileliklerimde de hic hatirlamiyorum oldugunuKizmoonna seninde varmı ole akintim krem gibi bole
belki yumurtlamaya yakındır işte. ben de 25 inde olcam28 de olucam canım
Valla bilmiom testim koyulasio sanki ama geç yumurtlayan da çok varmış keşke erken yumurtlasaydik hangi gün test yapmak DİE dusunseydik :)belki yumurtlamaya yakındır işte. ben de 25 inde olcam
15 koyu diğer ikisi açık. Bugünkine bakmazsak yumurtlamışsın gibi ama bu günki de çok koyu bilemedim kiFoto ekliyorum bi bakiverin ya
Canım, benim koyudan sonraki çok silikti. O yüzden 3 gün test yapmadım. O 3 günde durum neydi hiç bilmiyorum. Eğer benim durumumdaysan yarın yada öbür gün silikleşmesi lazım. O zaman iki kez yumurtlama ihtimali ağır basıyorafra tafra ya yazdigm msj yarim kalmis.benim testlere bakarmsin?önceki sayfada.benim de senin gibi koyu gidiyo sanki.hic bisey anlamadim
Valla canım bakicam akşam ki testim nasıl cikicakbelki yumurtlamaya yakındır işte. ben de 25 inde olcam
Dogru seninki siliklesmisti.peki sonra yaptin mi test?siliklesti bir daha koyulasmadi sanirim.bende ya yumurta catlamadi yada 2 kere mi yumurtladim acaba diye dusunuyorum.ama şunu gördum koyu olan test kac gun beklese de siliklesmiyo.koyu olmayanlarsa iyce siliklesiyorCanım, benim koyudan sonraki çok silikti. O yüzden 3 gün test yapmadım. O 3 günde durum neydi hiç bilmiyorum. Eğer benim durumumdaysan yarın yada öbür gün silikleşmesi lazım. O zaman iki kez yumurtlama ihtimali ağır basıyor
Evet aynen silikler iyice silikleşiyor. Bir de ben koyulukla beraber kalınlığa da bakıyorum. Pozitif günler diğer çizginin kalınlığındayken negatifler ince oluyor.Dogru seninki siliklesmisti.peki sonra yaptin mi test?siliklesti bir daha koyulasmadi sanirim.bende ya yumurta catlamadi yada 2 kere mi yumurtladim acaba diye dusunuyorum.ama şunu gördum koyu olan test kac gun beklese de siliklesmiyo.koyu olmayanlarsa iyce siliklesiyor
Değerlendirme canım bugunleriKızlar bu da bugünkü testim 17. Gün dünden de koyuEki Görüntüle 1718791 Eki Görüntüle 1718792
Kontrol çizgisinden daha koyu.Kızlar bu da bugünkü testim 17. Gün dünden de koyuEki Görüntüle 1718791 Eki Görüntüle 1718792
dün değerlendirdik çarşamba yani yarın randevulaştık adamla yatıyor zaten bugün iş çıkmaz :)Ay degerlendir yazicaktim yanlış yazmisim canım :)))
yani ne demek canım yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım ne yapmalıyım ay paranoyak yaptı bu testler beni ayolllKontrol çizgisinden daha koyu.
Dun yaptıysanız içinde vardır zaten sperm yarın yaparsındün değerlendirdik çarşamba yani yarın randevulaştık adamla yatıyor zaten bugün iş çıkmaz :)
ama dün değerlendirdikten sonra yatış o yatış sabah kalkınca aktılar yavrucaklar...dün değerlendirdik çarşamba yani yarın randevulaştık adamla yatıyor zaten bugün iş çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?