- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
eşim de öyle dedi rahat bırak beni mesajı verdi sanırımDun yaptıysanız içinde vardır zaten sperm yarın yaparsın
Giden gitmiştir kalan sağlar bizim senin yine sabah gitmiş benim hemen akio rahimim çok mu aşağıda acebaama dün değerlendirdikten sonra yatış o yatış sabah kalkınca aktılar yavrucaklar...
Koyu gördüğün günleri değerlendir canım. Zaten en fazla iki gün sürüyor. En son da silik günü değerlendirdin mi görev tamamdıryani ne demek canım yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım ne yapmalıyım ay paranoyak yaptı bu testler beni ayolll
hemen kalkma yataktan canım hemen kalkınca benimkiler de gidiyor yer çekimine yenik düşüyorlar ben yarım saat dizlerimi karnıma çekip sırt üstü yatıyorum dün de ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar...Giden gitmiştir kalan sağlar bizim senin yine sabah gitmiş benim hemen akio rahimim çok mu aşağıda aceba
teşekkürler cevabın için canım o zaman ben bu gece ya da yarın yumurtlayacağım sanırım...Koyu gördüğün günleri değerlendir canım. Zaten en fazla iki gün sürüyor. En son da silik günü değerlendirdin mi görev tamamdır
Koyu olması ymurtlamanın kısa süre sonra gerçekleşeceği anlamına geliyor
dün değerlendirdik bugün dinlenelim diyoruz yarını da değerlendireceğiz ama en koyu gün bugün yarını değerlendirirsek kaçırmış mı oluruz yoksa bilemedim şimdiKoyu gördüğün günleri değerlendir canım. Zaten en fazla iki gün sürüyor. En son da silik günü değerlendirdin mi görev tamamdır
Koyu olması ymurtlamanın kısa süre sonra gerçekleşeceği anlamına geliyor
Vallaha ya kriz geldi bana 7 de bi test daha yapcam ayrılma kız kimse yazmio bana kustum herkese :))ne yumurtaymış arkadaş çatlamadı gıttı
canım yemekteydim ben...küsme kız
Valla oda doğru Allah bilir testler silik olunca kan beynime sicrio bi test yapım canım ben bakalım o ne çıkacakBiz de yumurtlamıyor olabiliriz hem
sesli güldüm yemınlenBugün daha köyü kız gel su yumurtaları bi tokusturak da catlasin
bugun olmasın canım yarına erteleYa 15 de koyuyduniye bugunde koyu ki şimdi de ya bugun çatlarsa diye stres oldum.bugun calisma olursa 16,17,18 ustuste olmus olcak.hal kalmadi öf.bugun bostuk biz.ne yapcm ben ya
Napak catlamiosesli güldüm yemınlen
Bir gün aradan bişey olmaz ama en iyisi bu mübarek günleri boş geçmemekdün değerlendirdik bugün dinlenelim diyoruz yarını da değerlendireceğiz ama en koyu gün bugün yarını değerlendirirsek kaçırmış mı oluruz yoksa bilemedim şimdi
bu ay böyle oldu. Yumurtlama koyu silik hepsi birbirine karıştı. Ama gelecek ay daha tecrübeli olucaz bu da iyi yönü
Evet bende oyle yapmayi dusunuyorum.bugunki testlerimi gördün mü? Hic bisey anlamadim yabugun olmasın canım yarına ertele
Benim de köyü silik belki yumurtladik hamis bile kaldık haberimiz yok demi ama inşallah rabbimmBir gün aradan bişey olmaz ama en iyisi bu mübarek günleri boş geçmemekbu ay böyle oldu. Yumurtlama koyu silik hepsi birbirine karıştı. Ama gelecek ay daha tecrübeli olucaz bu da iyi yönü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?