ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yani ne demek canım yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım ne yapmalıyım ay paranoyak yaptı bu testler beni ayolll
Koyu gördüğün günleri değerlendir canım. Zaten en fazla iki gün sürüyor. En son da silik günü değerlendirdin mi görev tamamdır

Koyu olması ymurtlamanın kısa süre sonra gerçekleşeceği anlamına geliyor

Giden gitmiştir kalan sağlar bizim senin yine sabah gitmiş benim hemen akio rahimim çok mu aşağıda aceba
hemen kalkma yataktan canım hemen kalkınca benimkiler de gidiyor yer çekimine yenik düşüyorlar ben yarım saat dizlerimi karnıma çekip sırt üstü yatıyorum dün de ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar...

teşekkürler cevabın için canım o zaman ben bu gece ya da yarın yumurtlayacağım sanırım...

dün değerlendirdik bugün dinlenelim diyoruz yarını da değerlendireceğiz ama en koyu gün bugün yarını değerlendirirsek kaçırmış mı oluruz yoksa bilemedim şimdi

dün değerlendirdik bugün dinlenelim diyoruz yarını da değerlendireceğiz ama en koyu gün bugün yarını değerlendirirsek kaçırmış mı oluruz yoksa bilemedim şimdi
Bir gün aradan bişey olmaz ama en iyisi bu mübarek günleri boş geçmemek
afra tafra ve xkardelenx ben nie yumurtlamiom yaaaaaa
bu ay böyle oldu. Yumurtlama koyu silik hepsi birbirine karıştı. Ama gelecek ay daha tecrübeli olucaz bu da iyi yönü

Bir gün aradan bişey olmaz ama en iyisi bu mübarek günleri boş geçmemek bu ay böyle oldu. Yumurtlama koyu silik hepsi birbirine karıştı. Ama gelecek ay daha tecrübeli olucaz bu da iyi yönü
Benim de köyü silik belki yumurtladik hamis bile kaldık haberimiz yok demi ama inşallah rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…