- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
yumurtlama gunun çok yakın canım yumurtas oluşmuş çatlamasına var ama bu koyulukta bugun yarın çatlarafra tafra kontrol çizgisinden koyu olması ne anlama geliyor canımmm
Bir gün aradan bişey olmaz ama en iyisi bu mübarek günleri boş geçmemekbu ay böyle oldu. Yumurtlama koyu silik hepsi birbirine karıştı. Ama gelecek ay daha tecrübeli olucaz bu da iyi yönü
anam çok yazmışsınız okuya okuya gelıyom benEvet bende oyle yapmayi dusunuyorum.bugunki testlerimi gördün mü? Hic bisey anlamadim ya
buralardayım kuzum stres etme elbet çatlayacak napcak orda durupVallaha ya kriz geldi bana 7 de bi test daha yapcam ayrılma kız kimse yazmio bana kustum herkese :))
Valla bende şans mi kesin kist olur bekleye bekleye canım :))buralardayım kuzum stres etme elbet çatlayacak napcak orda durup
Benim göğüs ucunda koyulaşma var şüphelenmiyo değilim hamile miyim diyeBenim de köyü silik belki yumurtladik hamis bile kaldık haberimiz yok demi ama inşallah rabbimm
canım adet oluyorsan eğer yumurtluyorsundurHem yumurtlamadığın ne malum Allah bilir
töövbe de kızValla bende şans mi kesin kist olur bekleye bekleye canım :))
Bir de o ihtimal var tabiHayırlısı artık belki yumurtlayacaz ama tutmayacak kim bilir
28 aralık ı iple çekiyorum valla ben de kist çatlayamayınca oluyordu değil mi canımValla bende şans mi kesin st olur bekleye bekleye canım :))
Kizzzz demeee hadi inşallah ayağını suruuuu :)Benim göğüs ucunda koyulaşma var şüphelenmiyo değilim hamile miyim diye
Evet canım öyleymiş bende olmadı hix ama öyle duymuştum28 aralık ı iple çekiyorum valla ben de kist çatlayamayınca oluyordu değil mi canım
Beni de strese soktu daha yapmam test falan herşey olacağına varıyor zatenBir de o ihtimal var tabiyumurtlayinca hersey bitcek gibi dusunuyorum ben.bu test işi bana hiç iyi gelmedi
canım en koyu gun 15ı ve bugun.kız çözemıyom senın testlerı ağrın falan varmıFoto ekliyorum bi bakiverin ya
Ağrım bazen hafif sanci oldu ama öyle çok degil.hiç bişey anlamadim.ne testmiş arkadaş.koyu olcak dediler onu yakaladik bu defa da açilmak bilmedicanım en koyu gun 15ı ve bugun.kız çözemıyom senın testlerı ağrın falan varmı
Hayırlısı canım ben hep Allah ım hayırlısını ver diye dua ediyorum tatlımKizzzz demeee nşallah ayağını suruuuu :)
Aynen.bende okudum bunu.biz çatladi çatlamadi diyoruz ya. O yumurtanin,yumurtaliktan salinmasiymiş.çatlama,yumurtlama ayni şeymiş.bu durumda test koyulaştiysa mutlaka catlama oldu demek mi ki bu?Kızlar hani biz yumurtladım yumurtam çatlamadı falan diyoruz ya öyle bişey yokmuş. Yumurtlama ile çatlama aynı şeymiş. Olgunlaşan yumurtanın etrafındaki adını hatırlayamadığım şey çatlayınca yumurta serbest kalırmış böylece çatlama gerçekleşirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?