ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar bi bakın hele yine silik

Eklentiler

• IMG_20151215_191547.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar merhabalar... Bizim bu ay 3. Denememizdi ama yine olmadı canım çok sıkıldı ya ümitsizliğe düştüm tecrübeli arkadaşlar 3 ay cokmu sizce. gerçekten cok canım sıkıldı
Dr.lar bir seneye kadar normal diyorlar canım.ben 8.ayımda kaldım.3 ay çok kısa bir zaman.

Cok yapmak degil yumurtlama gununde yapmak muhim canım.saat gibi bir adetin varsa ornegin yumurtlaman da hep ayni gundur.ben 28 gunde bir adet oluyorum.14.gunumde yumurtlarim hep

Eklentiler

• IMG_20151215_191547.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20151215_123059.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 42
Aynen.bende okudum bunu.biz çatladi çatlamadi diyoruz ya. O yumurtanin,yumurtaliktan salinmasiymiş.çatlama,yumurtlama ayni şeymiş.bu durumda test koyulaştiysa mutlaka catlama oldu demek mi ki bu?
Benim anladığım kadarıyla lh ani yükselişle yumurtayı tetikliyor böylece yumurtlama oluyor. Ve yükseldiği gibi ani şekilde düşüyor. Böylece test silikleşiyor. Yani testin koyulaşması değil silikleşmesi yumurtlamanın olduğunu gösteriyo. Ama tabii yumurtlama olduğunda tüpte hazır spermlerin olması hamileliği kolaylaştırıyor.

Birbirimize teselli vere vere bugünlere geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…