- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Dr.lar bir seneye kadar normal diyorlar canım.ben 8.ayımda kaldım.3 ay çok kısa bir zaman.Kızlar merhabalar... Bizim bu ay 3. Denememizdi ama yine olmadı canım çok sıkıldı ya ümitsizliğe düştüm tecrübeli arkadaşlar 3 ay cokmu sizce. gerçekten cok canım sıkıldı
Cok yapmak degil yumurtlama gununde yapmak muhim canım.saat gibi bir adetin varsa ornegin yumurtlaman da hep ayni gundur.ben 28 gunde bir adet oluyorum.14.gunumde yumurtlarim hep:)) bende de yok okadar libido eşimde de yok işin kötüsü. bazen yorgun oluyoruz bazen bişey çıkıyor bazı günler hiç görüşemiyoruz bile... hep diyorum ki çok yapmamız lazım ama olmuyor bitürlü. bakalım elbet bir gün biz de başaracağız. işimiz zor :)
Bence yakın canım baya koyulaşmış yarın eşit olabilirlerKızlar bi bakın hele yine silik
Sanmiom canım sabah ki daha köyüydüBence yakın canım baya koyulaşmış yarın eşit olabilirler
o zaman silikleşmeye mi başladı dersinSanmiom canım sabah ki daha köyüydü
Evet canım ama insanlar sordukça bebek yokmu diye insan artık tahammulsuzlesiyor. Tesekkur ederim darısı başımıza insallah...Dr.lar bir seneye kadar normal diyorlar canım.ben 8.ayımda kaldım.3 ay çok kısa bir zaman.
Bence öyle oldu gibi zaten tam köyü hiç çıkmadı ama sabah ki ve dun akşam ki testinden daha açık bugün kuo zaman silikleşmeye mi başladı dersin
Inşallah canım aman sakın stres yapmayınEvet canım ama insanlar sordukça bebek yokmu diye insan artık tahammulsuzlesiyor. Tesekkur ederim darısı başımıza insallah...
hayırlısı olsun canım üzme stres de olumsuz etkiliyor biliyorsunEvet canım ama insanlar sordukça bebek yokmu diye insan artık tahammulsuzlesiyor. Tesekkur ederim darısı başımıza insallah...
Bugün boş geçme bence o zamanBence öyle oldu gibi zaten tam köyü hiç çıkmadı ama sabah ki ve dun akşam ki testinden daha açık bugün ku
Benim anladığım kadarıyla lh ani yükselişle yumurtayı tetikliyor böylece yumurtlama oluyor. Ve yükseldiği gibi ani şekilde düşüyor. Böylece test silikleşiyor. Yani testin koyulaşması değil silikleşmesi yumurtlamanın olduğunu gösteriyo. Ama tabii yumurtlama olduğunda tüpte hazır spermlerin olması hamileliği kolaylaştırıyor.Aynen.bende okudum bunu.biz çatladi çatlamadi diyoruz ya. O yumurtanin,yumurtaliktan salinmasiymiş.çatlama,yumurtlama ayni şeymiş.bu durumda test koyulaştiysa mutlaka catlama oldu demek mi ki bu?
Birbirimize teselli vere vere bugünlere geldikCanım psikoloji cok önemli ama böyle yaparsan çıkmaza girersin vücudun da bu gerginliği hisseder daha cok gecikir hamilelik canım benim cok zor biliyorum ama her şey bizlerin elinde kafaya cok takmayacağız ne Zaman kafaya takmazsak o Zaman başardığımızın resmidir.takıntı haline getirdikçe kendimize zorlaştırıyoruz sakin arkadasım ağlamak yok neşeli olacağız
canım senın daha koyuydu sılıkleşmeye başlamışKızlar bi bakın hele yine silik
Yumurtlamış olabilirsinxkardelenx sabah ki akşam ki
canım sen akıntım var dıyordun demı testte sılıkleşmış bence yumurtladın dunden sperm vardır ha gayret bugunude değerlendırınxkardelenx sabah ki akşam ki
Üstteki daha silik canım akşamınki üsttekiyse silikleşmeye başlamış tam tersiyse daha koyulaşacak gibi duruyorxkardelenx sabah ki akşam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?