peki ani silinince yumurtlama olur diyoruz,silikleşmezse ne demek ki? hiç koyulaşmasa yumurtlama olmadı ya da geç olacak diyebiliriz. ama koyulaşıp silinmeyince ? orası muamma işte. buna cevap verebilende kimse yok sanırım bayağı bir araştırdımBenim anladığım kadarıyla lh ani yükselişle yumurtayı tetikliyor böylece yumurtlama oluyor. Ve yükseldiği gibi ani şekilde düşüyor. Böylece test silikleşiyor. Yani testin koyulaşması değil silikleşmesi yumurtlamanın olduğunu gösteriyo. Ama tabii yumurtlama olduğunda tüpte hazır spermlerin olması hamileliği kolaylaştırıyor.
Yok canım ben de çok yoğun kasık ağrısı var 1 haftadır dokunamıyorum bile akıntım yok malesefcanım sen akıntım var dıyordun demı testte sılıkleşmış bence yumurtladın dunden sperm vardır ha gayret bugunude değerlendırın
Gibi akintim var tatlım bugünde yapiyim barı içim sisti yapmaktan :)))canım sen akıntım var dıyordun demı testte sılıkleşmış bence yumurtladın dunden sperm vardır ha gayret bugunude değerlendırın
Sabah ki daha köyü değil mi canım bana öyle geldi amakoyulaşmaya başlamış gibi gördüm ben canımebruserkan
Ustteki akşamın ki sabah ki biraz daha köyü dun aksamkinde köyüydü bugün akşam ki açılmış köyü derken bende tam köyü hiç olmadı canım onuda belirtiyimÜstteki daha silik canım akşamınki üsttekiyse silikleşmeye başlamış tam tersiyse daha koyulaşacak gibi duruyor
sağdaki akşamsa akşamki koyu bence canım.yarın daha da koyulaşabilir bu .Sabah ki daha köyü değil mi canım bana öyle geldi ama
Silik olan bu akşamınki koyu olan sabahınkiymiş canım yani silikleşmeye başlamışsağdaki akşamsa akşamki koyu bence canım.yarın daha da koyulaşabilir bu .
Tatlım çok teşekkür ederim sagol
o zaman yumurtlamış olabilir.ben koyu olanı yeni sanmıştım.Silik olan bu akşamınki koyu olan sabahınkiymiş canım yani silikleşmeye başlamış
Ama senin de hep aynı koyulukta değilmiş ki. Açılmış aonra tekrar koyulaşmış. Tıpkı benimki gibi. Merak etme bir kaç güne silikleşir.peki ani silinince yumurtlama olur diyoruz,silikleşmezse ne demek ki? hiç koyulaşmasa yumurtlama olmadı ya da geç olacak diyebiliriz. ama koyulaşıp silinmeyince ? orası muamma işte. buna cevap verebilende kimse yok sanırım bayağı bir araştırdım
Benimkine de baktım mi canımKızlar cok tatlısınız yaa yorumlarınıza Baya güldüm hepinizin testlerine baktım bence yumurtlama olmus kızlar baya Baya koyu bazı günlerde ins bu ay hepimizin gibisi bebis dolmustur
Ayy sen çok yaşa emi kız çok içtensin gerçektenAğızlarını yidiklerim napionuzzzz sesini cikmio yumurtaları catlattiniz ohhhhh bi rahatlık çöktü herhalde
Kasık ağrım var benim çok fena sağ taraf...Ağızlarını yidiklerim napionuzzzz sesini cikmio yumurtaları catlattiniz ohhhhh bi rahatlık çöktü herhalde
Ağızlarını yidiklerim napionuzzzz sesini cikmio yumurtaları catlattiniz ohhhhh bi rahatlık çöktü herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?