ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

peki ani silinince yumurtlama olur diyoruz,silikleşmezse ne demek ki? hiç koyulaşmasa yumurtlama olmadı ya da geç olacak diyebiliriz. ama koyulaşıp silinmeyince ? orası muamma işte. buna cevap verebilende kimse yok sanırım bayağı bir araştırdım

U
Üstteki daha silik canım akşamınki üsttekiyse silikleşmeye başlamış tam tersiyse daha koyulaşacak gibi duruyor
Ustteki akşamın ki sabah ki biraz daha köyü dun aksamkinde köyüydü bugün akşam ki açılmış köyü derken bende tam köyü hiç olmadı canım onuda belirtiyim

kız ebruserkan şu testlerinin üstüne numara yazsan yaaaaaa böyle karışıyo hangiini ne zaman yaptıgın. mesela bugün 18. günün ya 18 sabah yada 18 akşam öyle yaz hem sana hem bize kolaylık olur

Canım şimdi evde değilim gorumcemdeyim orda net cekmio fazla resim atamiom resimlerinden ustteki akşam attaki sabah ki

Ama senin de hep aynı koyulukta değilmiş ki. Açılmış aonra tekrar koyulaşmış. Tıpkı benimki gibi. Merak etme bir kaç güne silikleşir.

Kızlar cok tatlısınız yaa yorumlarınıza Baya güldüm hepinizin testlerine baktım bence yumurtlama olmus kızlar baya Baya koyu bazı günlerde ins bu ay hepimizin gibisi bebis dolmustur

Kızlar cok tatlısınız yaa yorumlarınıza Baya güldüm hepinizin testlerine baktım bence yumurtlama olmus kızlar baya Baya koyu bazı günlerde ins bu ay hepimizin gibisi bebis dolmustur
Benimkine de baktım mi canım

Bu kadar takibe çalışmaya karşılık bırakın yumurtayı taş olsa çatlardı canlarım çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…