- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Sağol bebeğim yakın goruom sizi valla çok sevdim hepinizi ondanAyy sen çok yaşa emi kız çok içtensin gerçekten
Kız hamis misin sen bende hiç tik yok sadece sirtim agrio yoksa bende mi hamileyimKasık ağrım var benim çok fena sağ taraf...
Valla bugünde çalışıcem catladi catladi catlamazsa vurucam kırbacı :))Bu kadar takibe çalışmaya karşılık bırakın yumurtayı taş olsa çatlardı canlarım çatlamıştır
Varmıs canım sırt ağrısı ben duydumKız hamis misin sen bende hiç tik yok sadece sirtim agrio yoksa bende mi hamileyimkız hamislik belirtisi de böle bisi var miki
Ayy ebru süpersin sen yaaaValla bugünde çalışıcem catladi catladi catlamazsa vurucam kırbacı :))
Valla mi kiz ama ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken çıkmaz DİE kafana takmadim amaVarmıs canım sırt ağrısı ben duydum
Valla kafayı yedirtti bu yumurtalar :))Ayy ebru süpersin sen yaaa
Yapma hemen canım daha dur senin adetine baya var bildiğim kadarıyla acele etmeValla mi kiz ama ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken çıkmaz DİE kafana takmadim ama
Stres yapma ondanda catlamaz benimde gec catladı bu ay adet yaklastkca stres oldm bende yaValla kafayı yedirtti bu yumurtalar :))
28 de olucam canım yanı inşallah olmam hamis olurum hayirlisiyla hepimiz hamis kalalim hayirlisiyla :))Yapma hemen canım daha dur senin adetine baya var bildiğim kadarıyla acele etme
Valla 4 tane testim kaldı hergun bi tane yapsam 4 günüm var o ara çatlar umarım yoksa zaten takip edemicdmStres yapma ondanda catlamaz benimde gec catladı bu ay adet yaklastkca stres oldm bende ya
Amin amin aminnn ohoo daha 13 gün var cıkmaz olsada canımm benim normalde yarın ama gec yumutlama olduğu için 20 sinde olcm ama inşallahh olnamm28 de olucam canım yanı inşallah olmam hamis olurum hayirlisiyla hepimiz hamis kalalim hayirlisiyla :))
inşallah canım ya hamis oluyum eğer eşime söylemeden size soyluycek kız ahanda buraya yaziom sizde sahipsiniz :)bir de belirtiler oluyo oluyo sonra boş çıkıyor ya Allahım ilk gün nasıl üzülüyor insanAllahım şurada gördüğümüz çizgileri hcg testinde de görmeyi nasip etsin inşallah
Aminnn Allah ımm Aynen ya ben hiç dinlemiyorm bu ay knd o yüzdenbir de belirtiler oluyo oluyo sonra boş çıkıyor ya Allahım ilk gün nasıl üzülüyor insanAllahım şurada gördüğümüz çizgileri hcg testinde de görmeyi nasip etsin inşallah
Geç yumurtlayinca geç mi adet olunup canımAmin amin aminnn ohoo daha 13 gün var cıkmaz olsada canımm benim normalde yarın ama gec yumutlama olduğu için 20 sinde olcm ama inşallahh olnamm
Vurcan kırbacı vurcan kırbacı annem sen yılbaşına hamiş girecen içime doğdu,Valla bugünde çalışıcem catladi catladi catlamazsa vurucam kırbacı :))
bende hatta ilk aylarda eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum ben ... ama ilk sizle paylaşacağım rabbim kısmet ederse.. meryem suresi okudum sizi de andım okuduktan sonrainşallah canım ya hamis oluyum eğer eşime söylemeden size soyluycek kız ahanda buraya yaziom sizde sahipsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?