ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bnde kendime söz verdim keseyi görmeden kimseye söylemicem bi kimyasal gebelik yasadm o yüzden cok üzüldm şimdi kimseye söylemicem

bende hatta ilk aylarda eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum ben ... ama ilk sizle paylaşacağım rabbim kısmet ederse.. meryem suresi okudum sizi de andım okuduktan sonra
Valla oku kız bende teşbih cekiom 100 tane allahumme ya evvelu oku çocuk için

En uygunu doğrusu keseyi görüp kalp atışını duyana kadar kimse ile paylaşmamak annem babam bile bilmiyor benim hamile olduğumu ve annem memleketten yanımda 2 haftadır

Kiz 13 muş ya benim bugün ayın 15 i 28 de olucam kız 13 muş ya ben neyin kafasını yasiyip 10 gün dedim sabah kız daha çok be yaaa
26 benim de ama az erken yada geç de olabilir.progestan kullanıyorum. eğer hamile değilsem çok gecikmez, onu içinde hamile değilsen illa oluyosun.hamileysende bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor

Bnde kendime söz verdim keseyi görmeden kimseye söylemicem bi kimyasal gebelik yasadm o yüzden cok üzüldm şimdi kimseye söylemicem
Keseyi de çok geç goruon kız nasi l dayancan ben çift çizgiyi goruyum davul alıp annemlee çala çala gidecem

Geç yumurtlayinca geç mi adet olunup canım
Tabiki yumurta catladktan 14 gün snra adet oluyosun gec yumurtlarsan beklenen tarihten gec adet oluyosun erken yumurtlarsan erken olurdun normal döngümüzde bi kaç günlük gecikmeler veya erken olmalar bu yumurtlama değişikliğindn

Kiz 13 muş ya benim bugün ayın 15 i 28 de olucam kız 13 muş ya ben neyin kafasını yasiyip 10 gün dedim sabah kız daha çok be yaaa
Adet olmayacaksın adetten 3 gün önce yani 10gün sonra test yapacaksın hamilesin kız Allah ağzımdan alsın alnına yazsın

26 benim de ama az erken yada geç de olabilir.progestan kullanıyorum. eğer hamile değilsem çok gecikmez, onu içinde hamile değilsen illa oluyosun.hamileysende bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor
Onu doktor muayne yapınca mi verip canım kafana gore alıp icebilir miyim

En uygunu doğrusu keseyi görüp kalp atışını duyana kadar kimse ile paylaşmamak annem babam bile bilmiyor benim hamile olduğumu ve annem memleketten yanımda 2 haftadır
canım o konuda ben çok talihsizlik yaşadım. ilk hamileliğimde eşim herkesi aradı sağolsun aynı gün duymayan kalmadı ama aşırı anormal şekilde sevindik. 30 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğimi kaybettim 1 gün sonra . keşke dedim o kadar aşırı sevinmeseydik . ikincide de sevindim tabi ki ama hep daha temkinliydim, yakınlarım dışında söylemedim kimseye eşime söyletmedim.sağ salim kucağıma alana kadar isim bile düşünmedim.

Aynı fikirdeyim sana katılıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…