- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Kiz 13 muş ya benim bugün ayın 15 i 28 de olucam kız 13 muş ya ben neyin kafasını yasiyip 10 gün dedim sabah kız daha çok be yaaaebru dayan kız kaldı 10 güünnnn
Valla oku kız bende teşbih cekiom 100 tane allahumme ya evvelu oku çocuk içinbende hatta ilk aylarda eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum ben ... ama ilk sizle paylaşacağım rabbim kısmet ederse.. meryem suresi okudum sizi de andım okuduktan sonra
dinleme dinleme en güzeli. ben beceremiyorum ya.kafaya takarsam tam takıyorum.pko luyum 3 ay adet görmedim önemsemedim bu ay söktürücü ve klomen kullandım ve bu ay taktıkça taktım kafayaAminnn Allah ımm Aynen ya ben hiç dinlemiyorm bu ay knd o yüzden
26 benim de ama az erken yada geç de olabilir.progestan kullanıyorum. eğer hamile değilsem çok gecikmez, onu içinde hamile değilsen illa oluyosun.hamileysende bebeğin tutunmasına yardımcı oluyorKiz 13 muş ya benim bugün ayın 15 i 28 de olucam kız 13 muş ya ben neyin kafasını yasiyip 10 gün dedim sabah kız daha çok be yaaa
Keseyi de çok geç goruon kız nasi l dayancan ben çift çizgiyi goruyum davul alıp annemlee çala çala gidecemBnde kendime söz verdim keseyi görmeden kimseye söylemicem bi kimyasal gebelik yasadm o yüzden cok üzüldm şimdi kimseye söylemicem
Tabiki yumurta catladktan 14 gün snra adet oluyosun gec yumurtlarsan beklenen tarihten gec adet oluyosun erken yumurtlarsan erken olurdun normal döngümüzde bi kaç günlük gecikmeler veya erken olmalar bu yumurtlama değişikliğindnGeç yumurtlayinca geç mi adet olunup canım
Adet olmayacaksın adetten 3 gün önce yani 10gün sonra test yapacaksın hamilesin kız Allah ağzımdan alsın alnına yazsınKiz 13 muş ya benim bugün ayın 15 i 28 de olucam kız 13 muş ya ben neyin kafasını yasiyip 10 gün dedim sabah kız daha çok be yaaa
Onu doktor muayne yapınca mi verip canım kafana gore alıp icebilir miyim26 benim de ama az erken yada geç de olabilir.progestan kullanıyorum. eğer hamile değilsem çok gecikmez, onu içinde hamile değilsen illa oluyosun.hamileysende bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor
Bi kere azım yandı bebeğim hemen herkese söyledim 2 gün sonra düşük oldu cok üzüldüm yıprandm simdi kesinlikle beklicemKeseyi de çok geç goruon kız nasi l dayancan ben çift çizgiyi goruyum davul alıp annemlee çala çala gidecem
O karnındaki bebeği yerim ben nannnnn kizzz ne mutlu oldum haaaaa yumurtalarim bile ctlar bu mutluluktanAdet olmayacaksın adetten 3 gün önce yani 10gün sonra test yapacaksın hamilesin kız Allah ağzımdan alsın alnına yazsın
Hhaha uzak mı annen yorulmaKeseyi de çok geç goruon kız nasi l dayancan ben çift çizgiyi goruyum davul alıp annemlee çala çala gidecem
Canım benim inşallah sağlıklı bir bebisin olurda herkese ağız tadıyla mutlu haberi verirsin :)Bi kere azım yandı bebeğim hemen herkese söyledim 2 gün sonra düşük oldu cok üzüldüm yıprandm simdi kesinlikle beklicem
canım o konuda ben çok talihsizlik yaşadım. ilk hamileliğimde eşim herkesi aradı sağolsun aynı gün duymayan kalmadı ama aşırı anormal şekilde sevindik. 30 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğimi kaybettim 1 gün sonra . keşke dedim o kadar aşırı sevinmeseydik . ikincide de sevindim tabi ki ama hep daha temkinliydim, yakınlarım dışında söylemedim kimseye eşime söyletmedim.sağ salim kucağıma alana kadar isim bile düşünmedim.En uygunu doğrusu keseyi görüp kalp atışını duyana kadar kimse ile paylaşmamak annem babam bile bilmiyor benim hamile olduğumu ve annem memleketten yanımda 2 haftadır
Çatlar annem çatlatmıştır bile bence sen eline tokmagı al doğru işine gücüne bakO karnındaki bebeği yerim ben nannnnn kizzz ne mutlu oldum haaaaa yumurtalarim bile ctlar bu mutluluktan
Uzak kız 2 otobüs valla useniom bazen gitmeye beni gelip aliolar o kadar da hanımim yanı :))Hhaha uzak mı annen yorulma
Aynı fikirdeyim sana katılıyorum canımcanım o konuda ben çok talihsizlik yaşadım. ilk hamileliğimde eşim herkesi aradı sağolsun aynı gün duymayan kalmadı ama aşırı anormal şekilde sevindik. 30 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğimi kaybettim 1 gün sonra . keşke dedim o kadar aşırı sevinmeseydik . ikincide de sevindim tabi ki ama hep daha temkinliydim, yakınlarım dışında söylemedim kimseye eşime söyletmedim.sağ salim kucağıma alana kadar isim bile düşünmedim.
Aminnnn hepimize inşallahh canımm bi tek size söylerim :)))Canım benim inşallah sağlıklı bir bebisin olurda herkese ağız tadıyla mutlu haberi verirsin :)
Kız su kocam bi kalksa yapıştı ablasıgildeyiz halbuki orgutledim işimiz var dedim tmm dedi ama kalkmio eve gidelim onada bi vurucm kırbaçÇatlar annem çatlatmıştır bile bence sen eline tokmagı al doğru işine gücüne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?