ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Onu doktor muayne yapınca mi verip canım kafana gore alıp icebilir miyim
doktor verdi canım. 3 ay adet görmemiştim gittim önce söktürücü verdi.adet oldum 5. günü klomene başladım (yumurtlama ilacı) .adetin 15. günü de progestan kullandım ki gebelik olmazsa adet olayım,olursa da bebeğin tutunmasına yardımcı olsun. 6 ay kullanabilirsin dedi doktor yani her adetin 15. günü bşlayıp 10 gün alacağım. ama bu ay olmazsa yine başka bir doktora gideceğim ben.bu defa yine yumurtlama hapı ya da iğnesi ve çatlatma iğnesi ile deneyeceğim bakalım kısmet.

İnşallah canım en kısa zamanda olur hayirlisiyla sıkma canını bi tane var senin demi en azından olduğunu biliom ben onu bile bilmiom benim durumum daha zor kız anammm bak duygulandim bi agliyasim var bu aralar gözlerim hep sulu sulu

Kız accik cilve yap benimkine kaçacak yer ario ama onu cilvemle hipnoz ediom ole yap takma ne söylerse şöyle zıpla ustune ez olmazsa :)))

Kız hamis kalan arkidislerim nasıl kaldiniz sirrinizi açıklar misiniz bunlara ihtiyacımız var huuuuuuu :))

Valla ben ilk hamileleğimde gün aşırı yapmıstm ayaklarmı dikip hiç kalkmayıp sabah yıkandm

çok şükür canım.Allah bağışlarsa 7,5 yaşında. kaybımdan 2 yıl sonra oldu ama ne zorluklarla. 13 haftada rahim ağzıma dikiş atılıyor benim. yine gebe kalırsam yine atılacak ve istirahatle geçiyor hep.yüksek riskli gebelik. oğlum aşırı istiyor kardeş. bende göze aldım zorluk çekmeyi kalırsam rabbim kolaylığını verir inşallah. öyle deme.neden senin durumun daha zor olsun. ileri haftada doğumdan sonra bebeğini kaybetmek daha zor. mesela ben gördüm bebeğimi, ağladı doğumdan sonra yıllar oldu hala unutamam gözümün önünden gitmiyor. cenazede de gördüm. açtım baktım yüzüne. mezarı var küçücük arada gidiyoruz eşimle. Rabbim kimseye yaşatmasın. her zamaan hayırlısını versin canım benim.

Kız accik cilve yap benimkine kaçacak yer ario ama onu cilvemle hipnoz ediom ole yap takma ne söylerse şöyle zıpla ustune ez olmazsa :)))
anam bende istemiyom ya bugün. 16,17 oldu.bugün olmasın spermcikler yorgun zaten yıldım zaten yeminle yıldım tükennndiiimmmmm

Valla bizimkide bnde bıktm bizimkide kaçıcak yer arıyodu kusucam artk diyodu yumurtlama bitince serbest bıraktım
işin kötüsü benim çizgi de hala koyu çıkıyo.yaa bari silinse de yumurtlamam bitti gitti desem. ama böyle de huzursuz oluyorrum ya hala yumurtluyosam ya yine yumurtlıcaksam diye. 15 de koyuydu bugün 18 yine koyu bişey anlamadım .ama dün ve önceki gün 2 gün üstüste çalışınca bugün önemsemedim. yarın olur belki öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…