ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Cnm sen nasilsin
Nasil gidiyor3 hamilelik

Rabbim kimseye vermesin sanada sabır versin canım o şimdi cennette öyle dusun rabbime yalvaricak annemi babamı bağışla DİE Allah obur çocuğuna omur versin sıkma canını canım

Rabbim kimseye vermesin sanada sabır versin canım o şimdi cennette öyle dusun rabbime yalvaricak annemi babamı bağışla DİE Allah obur çocuğuna omur versin sıkma canını canım
amin canım.Sağolasın Allah razı olsun.Kimseye de yaşatmasın. hamile kalıp sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.

valla benimki uyudu zaten.sabahın köründe işe gidecek adam. dün ve nceki gün oldu benim.bugün olmasa da olur.yrına da bakıcaz artık ilham gelse bari
Yavru kuslarim ben kacar iş başına mesaim var bana şans dileyin opuldunuz iyi uykular

Canım 5 aralık adetim 24 günde 1 oluyorum testi 8. Gün yapmaya başladım dün 11. kırmızı çizgiyi yakaladım ama ilişki olmadı malesef 12 gün yumurtlama günüm testi tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı kasıklarımda ağrıda vardı çok şiddetli bide alttan sıvımı kontrol ettim yani bugün ilişki oldu inşallah doğru yapmışımdır yumurta bugün çatladı yarında ilişkide bulunayımmı sizce tşk

Hım şimdi gördüm mesajları. . Süper süper. Bugün çalışma oldu bu gece de olsun . Bence bu ay oldu bu iş
Canım dün ilişki olmadı bugün oldu eşim çok geç geldi bide çif ćizgiden sonraki gün diye okumuştum sabah tekrar yaptüm silikleşmeye başlamıştı yani bugün çatlamış kasıklarımın aşırı ağrısındanda anladım bugün ilişkide bulundum yarında olsunmu ayy ilişki tşk inşallahh hayırlısı olurr

Kizlarrr gunaydinnn dun operasyon başarılı bi şekilde tamamlandı başka bi topikte yapınca basasagi yataktan sarkmak gerekio DİE yaziodu onu yaptım sizde deneyin belkim tutar

Kizlarrr gunaydinnn dun operasyon başarılı bi şekilde tamamlandı başka bi topikte yapınca basasagi yataktan sarkmak gerekio DİE yaziodu onu yaptım sizde deneyin belkim tutar
günaydın canım ben dün yumurtladım ya da bugün yumurtlayacağım sanırım sıvılar coştu akrobatik hareketler diyosun yani :))

günaydın canım ben dün yumurtladım ya da bugün yumurtlayacağım sanırım sıvılar coştu akrobatik hareketler diyosun yani :))
Aynen canım adranelin katiyorum artık :) kız bende öyle bi akıntı da yok önce kremsiydi şimdi kremle su gibi karışık ama sunmuo parmak arasında

Koyulaşma ve siliklesme den sonra üst üste iliski olmalı bence . Ben öyle yaptım 12 13 te birde 15 te bide 18 hangisi tuttu bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…