amin insallahben kisa surede iyi haberlerinizi alirizSycorox @imtisall @blueflower tebrik ederim arkadaşlar Rabbim sağlıkla sıhhatlere büyütmeyi nasip etsin hepinizin gebe kaldığı günleri hatırlıyorum Rabbim bizlere de nasip eder inşallah bu mutluluğu
Pazartesi yaptır o Zaman canımBen korkuyorum yapmaya yaaa
Cnm sen nasilsinTesti yapmaya devam et koyu çıktığı gün yumurtlamış silikleştiği gün yumurtan çatlamış oluyor yani bugünleri degerlendir sonra çizgi kaybolduğunda test yapmayı bırakırsın canım hafi bakalım hayırlısı
Rabbim kimseye vermesin sanada sabır versin canım o şimdi cennette öyle dusun rabbime yalvaricak annemi babamı bağışla DİE Allah obur çocuğuna omur versin sıkma canını canımçok şükür canım.Allah bağışlarsa 7,5 yaşında. kaybımdan 2 yıl sonra oldu ama ne zorluklarla. 13 haftada rahim ağzıma dikiş atılıyor benim. yine gebe kalırsam yine atılacak ve istirahatle geçiyor hep.yüksek riskli gebelik. oğlum aşırı istiyor kardeş. bende göze aldım zorluk çekmeyi kalırsam rabbim kolaylığını verir inşallah. öyle deme.neden senin durumun daha zor olsun. ileri haftada doğumdan sonra bebeğini kaybetmek daha zor. mesela ben gördüm bebeğimi, ağladı doğumdan sonra yıllar oldu hala unutamam gözümün önünden gitmiyor. cenazede de gördüm. açtım baktım yüzüne. mezarı var küçücük arada gidiyoruz eşimle. Rabbim kimseye yaşatmasın. her zamaan hayırlısını versin canım benim.
Kız swninkini deniycem farklı varmi ki DİE blöf yaptım ama senden başka yazan olmadı bu kaaa mi hams var koskoca topikte :)Kız ben anlattım ya
amin canım.Sağolasın Allah razı olsun.Kimseye de yaşatmasın. hamile kalıp sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Rabbim kimseye vermesin sanada sabır versin canım o şimdi cennette öyle dusun rabbime yalvaricak annemi babamı bağışla DİE Allah obur çocuğuna omur versin sıkma canını canım
Bende mi yapmadan ki kız napsam bende biktim :)anam bende istemiyom ya bugün. 16,17 oldu.bugün olmasın spermcikler yorgun zatenyıldım zaten yeminle yıldım tükennndiiimmmmm
valla benimki uyudu zaten.sabahın köründe işe gidecek adam. dün ve nceki gün oldu benim.bugün olmasa da olur.yrına da bakıcaz artık ilham gelse bariBende mi yapmadan ki kız napsam bende biktim :)
Yavru kuslarim ben kacar iş başına mesaim var bana şans dileyin opuldunuz iyi uykularvalla benimki uyudu zaten.sabahın köründe işe gidecek adam. dün ve nceki gün oldu benim.bugün olmasa da olur.yrına da bakıcaz artık ilham gelse bari
bol şanslar cnm. iyi uykular sana da.görüşmek üzereYavru kuslarim ben kacar iş başına mesaim var bana şans dileyin opuldunuz iyi uykular
Canım 5 aralık adetim 24 günde 1 oluyorum testi 8. Gün yapmaya başladım dün 11. kırmızı çizgiyi yakaladım ama ilişki olmadı malesef 12 gün yumurtlama günüm testi tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı kasıklarımda ağrıda vardı çok şiddetli bide alttan sıvımı kontrol ettim yani bugün ilişki oldu inşallah doğru yapmışımdır yumurta bugün çatladı yarında ilişkide bulunayımmı sizce tşkAynen öyle tatlim mm. Günaydınlarrrr. Son gülen iyi gülécek .adetin kaçıncı günü bugün. . Adet döngün kaç. Onları bilmek koyulaşmanin ne zaman olacağı hakkında tahmin yurutmemizi yardım edecek
Canım dün ilişki olmadı bugün oldu eşim çok geç geldi bide çif ćizgiden sonraki gün diye okumuştum sabah tekrar yaptüm silikleşmeye başlamıştı yani bugün çatlamış kasıklarımın aşırı ağrısındanda anladım bugün ilişkide bulundum yarında olsunmu ayy ilişki tşk inşallahh hayırlısı olurrHım şimdi gördüm mesajları. . Süper süper. Bugün çalışma oldu bu gece de olsun . Bence bu ay oldu bu iş
Canım dün ilişki olmadı bugün oldu bide çif ćizgiden sonraki gün sabah tekrar yaptüm silikleşmeye başlamıştı yani bugün çatlamış kasıklarımın aşırı ağrısındanda anladım bugün ilişkide bulundum yarında olsunmu ayy ilişki tşk inşallahh hayırlısı olurr
günaydın canım ben dün yumurtladım ya da bugün yumurtlayacağım sanırım sıvılar coştu akrobatik hareketler diyosun yani :))Kizlarrr gunaydinnn dun operasyon başarılı bi şekilde tamamlandı başka bi topikte yapınca basasagi yataktan sarkmak gerekio DİE yaziodu onu yaptım sizde deneyin belkim tutar
İyiyim canım şükür bu halimizeCnm sen nasilsin
Nasil gidiyor3 hamilelik
Aynen canım adranelin katiyorum artık :) kız bende öyle bi akıntı da yok önce kremsiydi şimdi kremle su gibi karışık ama sunmuo parmak arasındagünaydın canım ben dün yumurtladım ya da bugün yumurtlayacağım sanırım sıvılar coştu akrobatik hareketler diyosun yani :))
Koyulaşma ve siliklesme den sonra üst üste iliski olmalı bence . Ben öyle yaptım 12 13 te birde 15 te bide 18Canım dün ilişki olmadı bugün oldu eşim çok geç geldi bide çif ćizgiden sonraki gün diye okumuştum sabah tekrar yaptüm silikleşmeye başlamıştı yani bugün çatlamış kasıklarımın aşırı ağrısındanda anladım bugün ilişkide bulundum yarında olsunmu ayy ilişki tşk inşallahh hayırlısı olurr
Yumurtlamadan önce canımsıvılar yumurtlamadan önce mi sonra mı artıyordu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?