Aminnnnnnn canimmGünaydınlar herkescikleree. Hamisler sağlıklı olsunlar bebisleriyle bekleyenlerin gobuslerine konsun bebisler
vayyy daha yumurtlamadım mı yav...vallahi geçmedi bu ay...Yumurtlamadan önce canım
günaydınnn...Günaydınlar herkescikleree. Hamisler sağlıklı olsunlar bebisleriyle bekleyenlerin gobuslerine konsun bebisler
Valla canım yumurtladik belkide biz bilmioz o akıntı varya nette okudum bi kadın akıntıyı görmemiş doktora gitmiş yu.ortalarına bastırmak için doktor çoktan çatlamış demiş yanı akıntı da aldatio herkeste akıntı olması şart değil mis veya her akıntısı olmayab yumurtlamadim dememeliymisvayyy daha yumurtlamadım mı yav...vallahi geçmedi bu ay...
tam bir muamma vallahi...hayırlısıyla hamile kalaydık iyiydi...:)))Valla canım yumurtladik belkide biz bilmioz o akıntı varya nette okudum bi kadın akıntıyı görmemiş doktora gitmiş yu.ortalarına bastırmak için doktor çoktan çatlamış demiş yanı akıntı da aldatio herkeste akıntı olması şart değil mis veya her akıntısı olmayab yumurtlamadim dememeliymis
Hayırlısı canım ya ben hiç dinlemiom bu ay kendimi kaşık ağrısı vs hiç bsy yok sadece belim sirtim azcik agrio ara ara geçen aylarda gebelikteki her belirti nerdeyse vardı buay dinlemiycem bakalım ne olucak Allah hayırlısıni versin :)tam bir muamma vallahi...hayırlısıyla hamile kalaydık iyiydi...:)))
15 te falan belli oluyor diye biliyorum canım...inşallah hepimiz de hayırlısıyla hamile kalırız bu ay...Kızlar günaydın bu ay guzel haberler alalım ins takipteyim midem iyi oldugu sürecevorones canım nasılsın senin cinsiyet kacinci haftada belli olmuştu
Ay canım valla kız ne güzel olur haaa keskemmm olsak :)))ebru can bat larımız da aynı kız belki beraber doğururuz bu gidişle ne dersin tatlım :))
benim bir oğlum var bu da kız olursa dadından yinmez valla senin ki oğlan olacak gibime geliyor...Ay canım valla kız ne güzel olur haaa keskemmm olsak :)))
Valla calismalar gayet iyi gidiyor ins bu ay Hamis haberleri alacaz tek tek dualarım hep sizle allahım isteyen herkese nasip etsin ins15 te falan belli oluyor diye biliyorum canım...inşallah hepimiz de hayırlısıyla hamile kalırız bu ay...
hakkımızda hayırlısı artık canım sen de sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini...Valla calismalar gayet iyi gidiyor ins bu ay Hamis haberleri alacaz tek tek dualarım hep sizle allahım isteyen herkese nasip etsin ins
Canım kusum sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti kız erkek fark etmez hayırlı olsun öyle diyelim Allhin gücüne gitmesin :)benim bir oğlum var bu da kız olursa dadından yinmez valla senin ki oğlan olacak gibime geliyor...
Canım ya hanı su telden adet periyotları var ya orda bana regli 26 dio ama ben en son 28 de oldum şimdi ben 26 yı mi baz alicam 28 miCanım kusum sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti kız erkek fark etmez hayırlı olsun öyle diyelim Allhin gücüne gitmesin :)
Canım günaydın. İyiyim şükür .12. Haftadan sonra belirir mis cinsiyet ama. Ben 15 te gittim açmadı bacaklarini. Öğrenemedik 10 sonra gene gitcez inşallahKızlar günaydın bu ay guzel haberler alalım ins takipteyim midem iyi oldugu sürecevorones canım nasılsın senin cinsiyet kacinci haftada belli olmuştu
İnsallah ikiniz de bu ay hamişsinizdir .. Amin aminnnnebru can bat larımız da aynı kız belki beraber doğururuz bu gidişle ne dersin tatlım :))
Benim yumurtlama günümde gram akıntım yoktuValla canım yumurtladik belkide biz bilmioz o akıntı varya nette okudum bi kadın akıntıyı görmemiş doktora gitmiş yu.ortalarına bastırmak için doktor çoktan çatlamış demiş yanı akıntı da aldatio herkeste akıntı olması şart değil mis veya her akıntısı olmayab yumurtlamadim dememeliymis
adet döngün kaç günse ona göre hesaplıyor canım benim döngüm 29 gün en son adet tarihi 29/11/2015 hesapladığımda 28 aralık bat günü olarak hesaplıyor.adet döngün düzenli mi 1 adetten diğer adetin ilk gününe kadar olan süre kaç günse adet döngün o oluyor canımCanım ya hanı su telden adet periyotları var ya orda bana regli 26 dio ama ben en son 28 de oldum şimdi ben 26 yı mi baz alicam 28 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?