ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vayyy daha yumurtlamadım mı yav...vallahi geçmedi bu ay...
Valla canım yumurtladik belkide biz bilmioz o akıntı varya nette okudum bi kadın akıntıyı görmemiş doktora gitmiş yu.ortalarına bastırmak için doktor çoktan çatlamış demiş yanı akıntı da aldatio herkeste akıntı olması şart değil mis veya her akıntısı olmayab yumurtlamadim dememeliymis

tam bir muamma vallahi...hayırlısıyla hamile kalaydık iyiydi...:)))

Kızlar günaydın bu ay guzel haberler alalım ins takipteyim midem iyi oldugu sürece vorones canım nasılsın senin cinsiyet kacinci haftada belli olmuştu

tam bir muamma vallahi...hayırlısıyla hamile kalaydık iyiydi...:)))
Hayırlısı canım ya ben hiç dinlemiom bu ay kendimi kaşık ağrısı vs hiç bsy yok sadece belim sirtim azcik agrio ara ara geçen aylarda gebelikteki her belirti nerdeyse vardı buay dinlemiycem bakalım ne olucak Allah hayırlısıni versin :)

benim bir oğlum var bu da kız olursa dadından yinmez valla senin ki oğlan olacak gibime geliyor...
Canım kusum sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti kız erkek fark etmez hayırlı olsun öyle diyelim Allhin gücüne gitmesin :)

Canım kusum sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti kız erkek fark etmez hayırlı olsun öyle diyelim Allhin gücüne gitmesin :)
Canım ya hanı su telden adet periyotları var ya orda bana regli 26 dio ama ben en son 28 de oldum şimdi ben 26 yı mi baz alicam 28 mi

Kızlar günaydın bu ay guzel haberler alalım ins takipteyim midem iyi oldugu sürece vorones canım nasılsın senin cinsiyet kacinci haftada belli olmuştu
Canım günaydın. İyiyim şükür .12. Haftadan sonra belirir mis cinsiyet ama. Ben 15 te gittim açmadı bacaklarini. Öğrenemedik 10 sonra gene gitcez inşallah

Benim yumurtlama günümde gram akıntım yoktu

Canım ya hanı su telden adet periyotları var ya orda bana regli 26 dio ama ben en son 28 de oldum şimdi ben 26 yı mi baz alicam 28 mi
adet döngün kaç günse ona göre hesaplıyor canım benim döngüm 29 gün en son adet tarihi 29/11/2015 hesapladığımda 28 aralık bat günü olarak hesaplıyor.adet döngün düzenli mi 1 adetten diğer adetin ilk gününe kadar olan süre kaç günse adet döngün o oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…