ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

adet döngün 28 günse beklenen adet tarihin 26 aralık
adet döngün 29 günse beklenen adet tarihin 27 aralık
adet döngün 30 günse beklenen adet tarihin 28 aralık ebrucum...

kasıklarım çok ağrıyor 9 aralıktan beri enfeksiyondansa hamile kalamayacağım sanırım bu ay...(

adet döngün 28 günse beklenen adet tarihin 26 aralık
adet döngün 29 günse beklenen adet tarihin 27 aralık
adet döngün 30 günse beklenen adet tarihin 28 aralık ebrucum...
Canım normalde 30 oluodu ama geçen ay 28 günde oldum o zaman 26 mi diyim ayrıca kasıkta batma gebe olabilirsin kizzzzz ama fazla dinleme kendini ve 2 aydır çok dinledim batmalr ağrılar mide bulantıları ama olmdi psikolojik olup dinleme hiç bak benim bi yerim agrimio :)))

sen hamilesin deyince dün akşam gebelik testi yaptım negatif kız...son 3 ay adet tarihlerini ver de hesaplayalım canım

sen hamilesin deyince dün akşam gebelik testi yaptım negatif kız...son 3 ay adet tarihlerini ver de hesaplayalım canım
Kız daha çıkmaz bismillah bende yaptım çıkmadı bak :)) canım hatırladığım kadarıyla 30 30 28 de oldum ama 31 30 28 de olabilir başladığı günler böle

Evet bugunude değerlendirin bence

sevdacım sen hep bize yorum yapıyon sende durumlar nasıl canım
Canim bizim iş biraz zor eşim daha once testis kanserinden bir testisi alindi o yuzden sperm sayisi düşük doktor normal yollarlada olabilir dedi zaman verdi o zamanda 15 tatilde doluyor rahim filmi cekelim demisti eğer bir sikinti görmezse tüp bebek deneyecek.bende cocuk istegi bazen anlik oluyor esimdede o istek hic yok dolaniyoz öyle bu topik sayesinde yumurtlama adet duzeni herseyi ogrendim o yuzden çok seviyorum bu topigi bide hamiş kalanların asamalari duyguları yasadigi süreçler bunlari dinlemeyi seviyorum yani siz beni es gecin hamislik yönünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…