- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
inşallah hayırlısı canım...İnsallah ikiniz de bu ay hamişsinizdir .. Amin aminnnn
Canım normalde 30 oluodu ama geçen ay 28 günde oldum o zaman 26 mi diyim ayrıca kasıkta batma gebe olabilirsin kizzzzz ama fazla dinleme kendini ve 2 aydır çok dinledim batmalr ağrılar mide bulantıları ama olmdi psikolojik olup dinleme hiç bak benim bi yerim agrimio :)))adet döngün 28 günse beklenen adet tarihin 26 aralık
adet döngün 29 günse beklenen adet tarihin 27 aralık
adet döngün 30 günse beklenen adet tarihin 28 aralık ebrucum...
sen hamilesin deyince dün akşam gebelik testi yaptım negatif kız...son 3 ay adet tarihlerini ver de hesaplayalım canımCanım normalde 30 oluodu ama geçen ay 28 günde oldum o zaman 26 mi diyim ayrıca kasıkta batma gebe olabilirsin kizzzzz ama fazla dinleme kendini ve 2 aydır çok dinledim batmalr ağrılar mide bulantıları ama olmdi psikolojik olup dinleme hiç bak benim bi yerim agrimio :)))
Kız daha çıkmaz bismillah bende yaptım çıkmadı bak :)) canım hatırladığım kadarıyla 30 30 28 de oldum ama 31 30 28 de olabilir başladığı günler bölesen hamilesin deyince dün akşam gebelik testi yaptım negatif kız...son 3 ay adet tarihlerini ver de hesaplayalım canım
Evet canim yumurtlamadan 14 gun sonraGeç yumurtlayinca geç mi adet olunup canım
Kız ozaman ben daha yumurtlamadiysam ustune 14 gün katsam kırk günü bulacak adet olmam öyle miEvet canim yumurtlamadan 14 gun sonra
hesapladım canım 30 diyor son üç adetine göre. beklenen adet tarihin de 27 aralık...Kız daha çıkmaz bismillah bende yaptım çıkmadı bak :)) canım hatırladığım kadarıyla 30 30 28 de oldum ama 31 30 28 de olabilir başladığı günler böle
Neyse hayırlısı olsun canım kızlar ben bugünde mi yapsam ki tütün beni nannnnn 4. Gune de gidiomhesapladım canım 30 diyor son üç adetine göre. beklenen adet tarihin de 27 aralık...
Evet bugunude değerlendirin benceCanım 5 aralık adetim 24 günde 1 oluyorum testi 8. Gün yapmaya başladım dün 11. kırmızı çizgiyi yakaladım ama ilişki olmadı malesef 12 gün yumurtlama günüm testi tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı kasıklarımda ağrıda vardı çok şiddetli bide alttan sıvımı kontrol ettim yani bugün ilişki oldu inşallah doğru yapmışımdır yumurta bugün çatladı yarında ilişkide bulunayımmı sizce tşk
Saat 5doğru testini yap bence dahada siliklesmistir silikse edin kacacak delik arayacak ama bugunde olsunNeyse hayırlısı olsun canım kızlar ben bugünde mi yapsam ki tütün beni nannnnn 4. Gune de gidiom
vallahi yapmaktan gına geldi...:))Saat 5doğru testini yap bence dahada siliklesmistir silikse edin kacacak delik arayacak ama bugunde olsun
sevdacım sen hep bize yorum yapıyon sende durumlar nasıl canımMecbur mecbur
Saçların ı yolcam onun . Çalışmıyor anacimsevdacım sen hep bize yorum yapıyon sende durumlar nasıl canım
benim oğlan 7 yaşında ben de 34 yaşımın içindeyim ve çok pişmanım bu kadar beklediğime bir an önce olmalı bence ertelenmemeli diye düşünüyorum...Saçların ı yolcam onun . Çalışmıyor anacim
Yapım barı kız valla bulantı geldi artık saçların kurumadan banyo yapiom biktim ayyyyySaat 5doğru testini yap bence dahada siliklesmistir silikse edin kacacak delik arayacak ama bugunde olsun
Canim bizim iş biraz zor eşim daha once testis kanserinden bir testisi alindi o yuzden sperm sayisi düşük doktor normal yollarlada olabilir dedi zaman verdi o zamanda 15 tatilde doluyor rahim filmi cekelim demisti eğer bir sikinti görmezse tüp bebek deneyecek.bende cocuk istegi bazen anlik oluyor esimdede o istek hic yok dolaniyoz öylesevdacım sen hep bize yorum yapıyon sende durumlar nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?