ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım benim Allahtan ümit kesilmez nice bu kişinin çocuğu olmaz diyenlerin çocukları oldu olmaz DİE dusunme Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin tüp bebek denersiniz normal olmazsa bile Allahtan ümit kesme Allahumme ya evvelu 100 kere ve 707 kere Allahumme ya varis çek

Saçların ı yolcam onun . Çalışmıyor anacim
Calisiyom kiz valla dun start verdim 6_8_10_12_14 diye gidecek bakalım calisiyomda tirtim ben bide cogu zaman yazmayi unutuyom yumurtlamanin oldugu gun ertesi gunu hep çalışıyom

Yok kuzum umidim hep var olurda biliyom ama her işim gibi buda beni yildirip yildirip son saniyede olur diyom kendimce 15 tatilde rahim filmi umarim temiz cikar ben su dualari yazam anlami ne canim

Yok kuzum umidim hep var olurda biliyom ama her işim gibi buda beni yildirip yildirip son saniyede olur diyom kendimce 15 tatilde rahim filmi umarim temiz cikar ben su dualari yazam anlami ne canim
Nette var canım oku bende okuom çocuk için anlamını bende bilmiom inşallah temiz çıkar filmin Allah büyük

Allah hayırlısını versin canım benim...

olacağı varsa olur kuzum kimisi ceketle hamile kalır kimisi hergün yapar olmaz herşey Allah ın izniyle oluyor...hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen.o,bu bahane. Tek iliskide bile tutabilir.yeter ki vakti gelmiş olsun.biz elimizdfm geleni yapalim gerisi Rabbimin takdiri.biz espiriye vuruyoruz işte :) hem moral oluyor,hem kafa dagitiyoruz burasi iyi ki var cok sevdm burdaki herkesi

Aynen.o,bu bahane. Tek iliskide bile tutabilir.yeter ki vakti gelmiş olsun.biz elimizdfm geleni yapalim gerisi Rabbimin takdiri.biz espiriye vuruyoruz işte :) hem moral oluyor,hem kafa dagitiyoruz burasi iyi ki var cok sevdm burdaki herkesi
aynen canım. ben de çok sevdim valla alışkanlık yapıyor...:))

aynen canım. ben de çok sevdim valla alışkanlık yapıyor...:))
Ben işlerim bitince hemen buraya bakiym :) kim ne yapmiş,kimin cizgisi koyu,kiminki silikleşmiş haha görev gibi oldu.eşime bişey diyorum kadinlar kulübüne sor.o kadar kadindan biri illa bilir diyor ne bitmez çeneniz varmiş diyor

Kızlarrr tünaydınnnörüyonuz bakim şekerler benim bugün bat günüm normalde ama gec yımırtladığım için 4 gün snrayı bkliom ve cok heycanlıyım yaa kendimi durduramıyorm

ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 işyerinde de giriyom artık işim olmayınca...

Kızlarrr tünaydınnnörüyonuz bakim şekerler benim bugün bat günüm normalde ama gec yımırtladığım için 4 gün snrayı bkliom ve cok heycanlıyım yaa kendimi durduramıyorm
birisi başka topikte 4 gün önceden öğrenmiş canım hamile olduğunu...bence denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…