- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Yap yap kuxum hamiş olcan bu ayin sonundaYapım barı kız valla bulantı geldi artık saçların kurumadan banyo yapiom biktim ayyyyy
Canım benim Allahtan ümit kesilmez nice bu kişinin çocuğu olmaz diyenlerin çocukları oldu olmaz DİE dusunme Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin tüp bebek denersiniz normal olmazsa bile Allahtan ümit kesme Allahumme ya evvelu 100 kere ve 707 kere Allahumme ya varis çekCanim bizim iş biraz zor eşim daha once testis kanserinden bir testisi alindi o yuzden sperm sayisi düşük doktor normal yollarlada olabilir dedi zaman verdi o zamanda 15 tatilde doluyor rahim filmi cekelim demisti eğer bir sikinti görmezse tüp bebek deneyecek.bende cocuk istegi bazen anlik oluyor esimdede o istek hic yok dolaniyoz öylebu topik sayesinde yumurtlama adet duzeni herseyi ogrendim o yuzden çok seviyorum bu topigi bide hamiş kalanların asamalari duyguları yasadigi süreçler bunlari dinlemeyi seviyorum yani siz beni es gecin hamislik yönünden
Calisiyom kiz valla dun start verdim 6_8_10_12_14 diye gidecek bakalım calisiyomda tirtim ben bide cogu zaman yazmayi unutuyom yumurtlamanin oldugu gun ertesi gunu hep çalışıyomSaçların ı yolcam onun . Çalışmıyor anacim
Yok kuzum umidim hep var olurda biliyom ama her işim gibi buda beni yildirip yildirip son saniyede olur diyom kendimce 15 tatilde rahim filmi umarim temiz cikar ben su dualari yazam anlami ne canimCanım benim Allahtan ümit kesilmez nice bu kişinin çocuğu olmaz diyenlerin çocukları oldu olmaz DİE dusunme Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin tüp bebek denersiniz normal olmazsa bile Allahtan ümit kesme Allahumme ya evvelu 100 kere ve 707 kere Allahumme ya varis çek
Nette var canım oku bende okuom çocuk için anlamını bende bilmiom inşallah temiz çıkar filmin Allah büyükYok kuzum umidim hep var olurda biliyom ama her işim gibi buda beni yildirip yildirip son saniyede olur diyom kendimce 15 tatilde rahim filmi umarim temiz cikar ben su dualari yazam anlami ne canim
Allah hayırlısını versin canım benim...Canim bizim iş biraz zor eşim daha once testis kanserinden bir testisi alindi o yuzden sperm sayisi düşük doktor normal yollarlada olabilir dedi zaman verdi o zamanda 15 tatilde doluyor rahim filmi cekelim demisti eğer bir sikinti görmezse tüp bebek deneyecek.bende cocuk istegi bazen anlik oluyor esimdede o istek hic yok dolaniyoz öylebu topik sayesinde yumurtlama adet duzeni herseyi ogrendim o yuzden çok seviyorum bu topigi bide hamiş kalanların asamalari duyguları yasadigi süreçler bunlari dinlemeyi seviyorum yani siz beni es gecin hamislik yönünden
Amin ecmainbir de belirtiler oluyo oluyo sonra boş çıkıyor ya Allahım ilk gün nasıl üzülüyor insanAllahım şurada gördüğümüz çizgileri hcg testinde de görmeyi nasip etsin inşallah
Yapmadıgımız kalmadi vallahi.bir de tutaydi iyiydiKizlarrr gunaydinnn dun operasyon başarılı bi şekilde tamamlandı başka bi topikte yapınca basasagi yataktan sarkmak gerekio DİE yaziodu onu yaptım sizde deneyin belkim tutar
olacağı varsa olur kuzum kimisi ceketle hamile kalır kimisi hergün yapar olmaz herşey Allah ın izniyle oluyor...hakkımızda hayırlısı olsunYapmadıgımız kalmadi vallahi.bir de tutaydi iyiydiolmazsa bugun amuda kalkayim ben
Aynen.o,bu bahane. Tek iliskide bile tutabilir.yeter ki vakti gelmiş olsun.biz elimizdfm geleni yapalim gerisi Rabbimin takdiri.biz espiriye vuruyoruz işte :) hem moral oluyor,hem kafa dagitiyoruzolacağı varsa olur kuzum kimisi ceketle hamile kalır kimisi hergün yapar olmaz herşey Allah ın izniyle oluyor...hakkımızda hayırlısı olsun
aynen canım. ben de çok sevdim valla alışkanlık yapıyor...:))Aynen.o,bu bahane. Tek iliskide bile tutabilir.yeter ki vakti gelmiş olsun.biz elimizdfm geleni yapalim gerisi Rabbimin takdiri.biz espiriye vuruyoruz işte :) hem moral oluyor,hem kafa dagitiyoruzburasi iyi ki var cok sevdm burdaki herkesi
Ben işlerim bitince hemen buraya bakiym :) kim ne yapmiş,kimin cizgisi koyu,kiminki silikleşmişaynen canım. ben de çok sevdim valla alışkanlık yapıyor...:))
Bi test yapsan miKızlarrr tünaydınnnörüyonuz bakim şekerler benim bugün bat günüm normalde ama gec yımırtladığım için 4 gün snrayı bkliom ve cok heycanlıyım yaa kendimi durduramıyorm
Kiz yumurtlamanin ustunden 10 gun gecince cıkıyo diyolardi galibaBi test yapsan mi
Hcg yok elimde günüm gecerse alırm dedim hüsran oluyo sonra ya yapmak istemiom zamanını beklicem ama içim bi tuhaf hep kötü düşünüom kesin yktur yine dieBi test yapsan mi
ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 işyerinde de giriyom artık işim olmayınca...Ben işlerim bitince hemen buraya bakiym :) kim ne yapmiş,kimin cizgisi koyu,kiminki silikleşmişhaha görev gibi oldu.eşime bişey diyorum kadinlar kulübüne sor.o kadar kadindan biri illa bilir diyor ne bitmez çeneniz varmiş diyor
Benim bugün 10. Gün yumurtlamadn snra ama yapmcm tutcm kendmiKiz yumurtlamanin ustunden 10 gun gecince cıkıyo diyolardi galiba
birisi başka topikte 4 gün önceden öğrenmiş canım hamile olduğunu...bence denemelisinKızlarrr tünaydınnnörüyonuz bakim şekerler benim bugün bat günüm normalde ama gec yımırtladığım için 4 gün snrayı bkliom ve cok heycanlıyım yaa kendimi durduramıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?