ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Şahsen ben olsam da duramazdim adet gününmuş ya.çikmasada gunum gecince bi daha yapardim.test kolik olduk zaten

adetin düzenliyse ve adetin bugünse test yap bence...(ben duramazdım en azından :) )
Aslında adetim çok düzenliydi ama temmuzda kimyasal genelik yasadm ondn snra biraz aksadı buda normal bi durummus yok beklicem kızkar kararlıyım 4 aydır hep negatif görüyorum yapcm dedim kendi kendme

Kizceler saat 4 veya 5 de testimi yapcem anamgildeyim saat tutmuyo ya sorun olur mu testte

Sabah 8 de yaptım en son tutarim saat 4 e kadan kizzz noldu aceba catladi mi yumurtaciklarimmm :)

Test yapmada kriter yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçmesi. Anca o zaman hcg idrara geçiyomuş. Benim 6 günüm kaldı

Bende şimdi yaptim kizlar 15 ve 18.günler koyuydu.bugun iyice silinmiş gibi. Ama emin olamadim.4 gibi tekrarlamayi dusunuyorum.bugun sanki az bekledm gibi geldi.2,5 saat beklyp yine yapiyim bakalm ne cikacak.foto ekliyorum yorum yapin canlarim.işaretli olanlarda calisma oldu.dun olmadi,bugun olsun mu sizce

Eklentiler

• 20151216_133605.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 20151216_133614.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 52
Canım yumirtlion kız bugün kesinlikle yappppp kaçırma sakin

Yumurtlamışsın büyük ihtimal. Bugünü değerlendirmelisin

Tamam canlarim sagolun 15 de de koyuydu.14,16,17 calistik.dün boş bugun 19 dolu olsun bari.yildim bezdim ama ne yapak mecburen ama benim 15 de koyu 18 de.ben şimdi hangi gün yimirtladim ya sizce ?

Tamam canlarim sagolun 15 de de koyuydu.14,16,17 calistik.dün boş bugun 19 dolu olsun bari.yildim bezdim ama ne yapak mecburen ama benim 15 de koyu 18 de.ben şimdi hangi gün yimirtladim ya sizce ?
Valla bilemiom canım hangi gün yumurtladigini yumurtladim ya kurcalamak ben napim daha yumurtanın yusu bile youkkkk

Öyle deme kiz.belki sen yumurtladin,ben yumurtlamadim.bu işler belli olmuyo biliyosun
Benim bu aydan ümidim yok zaten bebeğim hiç bir belirtim yok sadece karnima bastırınca aciodu dun yüz ustu yatamadim bilmiom valla noldu ne bitecek nolucaz kafamda deli sorular

Benim bu aydan ümidim yok zaten bebeğim hiç bir belirtim yok sadece karnima bastırınca aciodu dun yüz ustu yatamadim bilmiom valla noldu ne bitecek nolucaz kafamda deli sorular
Aman takma zaten şurda 26 sına ne kaldi caniim o zaman anlariz.olmasada bi dahaki aya ne yapak

Evet canım silikleşmiş bence bugün de yapmalısın...

Ben bugün yapmiycam kocamla kavga ettim 3 gundur yapiom yetmez mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…