- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
ya ben önceki hamileliğimde adete 6 gün varken öğrendim ama erken yumurtlamaydı ozamanbirisi başka topikte 4 gün önceden öğrenmiş canım hamile olduğunu...bence denemelisin
adetin düzenliyse ve adetin bugünse test yap bence...(ben duramazdım en azından :) )Y
ya ben önceki hamileliğimde adete 6 gün varken öğrendim ama erken yumurtlamaydı ozaman
Aslında adetim çok düzenliydi ama temmuzda kimyasal genelik yasadm ondn snra biraz aksadı buda normal bi durummus yok beklicem kızkar kararlıyım 4 aydır hep negatif görüyorum yapcm dedim kendi kendmeadetin düzenliyse ve adetin bugünse test yap bence...(ben duramazdım en azından :) )
Bisey olmaz cnm.ama sivi alimina dikkat ve idrarini tut en azindan 2 saatKizceler saat 4 veya 5 de testimi yapcem anamgildeyim saat tutmuyo ya sorun olur mu testte
Canım yumirtlion kız bugün kesinlikle yappppp kaçırma sakinBende şimdi yaptim kizlar 15 ve 18.günler koyuydu.bugun iyice silinmiş gibi. Ama emin olamadim.4 gibi tekrarlamayi dusunuyorum.bugun sanki az bekledm gibi geldi.2,5 saat beklyp yine yapiyim bakalm ne cikacak.foto ekliyorum yorum yapin canlarim.işaretli olanlarda calisma oldu.dun olmadi,bugun olsun mu sizce
Yumurtlamışsın büyük ihtimal. Bugünü değerlendirmelisinBende şimdi yaptim kizlar 15 ve 18.günler koyuydu.bugun iyice silinmiş gibi. Ama emin olamadim.4 gibi tekrarlamayi dusunuyorum.bugun sanki az bekledm gibi geldi.2,5 saat beklyp yine yapiyim bakalm ne cikacak.foto ekliyorum yorum yapin canlarim.işaretli olanlarda calisma oldu.dun olmadi,bugun olsun mu sizce
Valla bilemiom canım hangi gün yumurtladigini yumurtladim ya kurcalamak ben napim daha yumurtanın yusu bile youkkkkTamam canlarim sagolun15 de de koyuydu.14,16,17 calistik.dün boş bugun 19 dolu olsun bari.yildim bezdim ama ne yapak mecburen ama benim 15 de koyu 18 de.ben şimdi hangi gün yimirtladim ya sizce ?
Öyle deme kiz.belki sen yumurtladin,ben yumurtlamadim.bu işler belli olmuyo biliyosunValla bilemiom canım hangi gün yumurtladigini yumurtladim ya kurcalamak ben napim daha yumurtanın yusu bile youkkkk
Benim bu aydan ümidim yok zaten bebeğim hiç bir belirtim yok sadece karnima bastırınca aciodu dun yüz ustu yatamadim bilmiom valla noldu ne bitecek nolucaz kafamda deli sorularÖyle deme kiz.belki sen yumurtladin,ben yumurtlamadim.bu işler belli olmuyo biliyosun
Aman takma zaten şurda 26 sına ne kaldi caniimBenim bu aydan ümidim yok zaten bebeğim hiç bir belirtim yok sadece karnima bastırınca aciodu dun yüz ustu yatamadim bilmiom valla noldu ne bitecek nolucaz kafamda deli sorular
Aman takma zaten şurda 26 sına ne kaldi caniimo zaman anlariz.olmasada bi dahaki aya ne yapak
Evet canım silikleşmiş bence bugün de yapmalısın...Bende şimdi yaptim kizlar 15 ve 18.günler koyuydu.bugun iyice silinmiş gibi. Ama emin olamadim.4 gibi tekrarlamayi dusunuyorum.bugun sanki az bekledm gibi geldi.2,5 saat beklyp yine yapiyim bakalm ne cikacak.foto ekliyorum yorum yapin canlarim.işaretli olanlarda calisma oldu.dun olmadi,bugun olsun mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?