ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kısmet bebeğim olucksa anlimizda yaziosa zaten olur :)

niye kavga ettin kız neyse boşver kaç gündür aldıkların yeter de artar bence yavrum...
Canım annemler yaz tatline almanyaya gitcekler bende giduyim dedim o da sen gidince beni Unutursun dio sacmaliga bakar misin 3 veya 4 haftalığına gitcekler sanki onlard a ben evlenmeden önce gideydiler sanki ilk defa gitcektim tüm hevesim kursağımda kaldı sinirlendim ona yapmiycam bugün barisirsak belkiii yaparim

Ovulasyon testiyle gebeliği erken tespit edebiliyoruz gibi bi konu vardı orda diyodu ki eğer ovu testi silikleşmezse hep koyu kalırsa gebesin... ama herkeste öyle olmuyor galiba hamile olup da silik olan da varmış

Evet canım silikleşmiş bence bugün de yapmalısın...
Evet cnm randevulastik aradm az önce.bugun önemli dedim.zaten 10 gundur önemli gunun bitmiyo dedi.eve gel dedim ne münasebet şu an gelemem isim var diyo iyice havaya girdi. Ama ben napiym bi koyu bi açik oluyo cizgiler panik yapiyom.şu gunler bi gecsinde goruscez ama.pesimde kostugu gunleri unuttu

Ovulasyon testiyle gebeliği erken tespit edebiliyoruz gibi bi konu vardı orda diyodu ki eğer ovu testi silikleşmezse hep koyu kalırsa gebesin... ama herkeste öyle olmuyor galiba hamile olup da silik olan da varmış
Evet adete yakin gunlerde kopkoyu cikarsa gebelik gosterebiliyomus.ama bugun çatladi galiba benimki silik cikti.adete daha 10 gun var cnm

yaşınız küçük heralde daha canım yeni evlisin anladığım kadarıyla küçük şeyler için birbirinizi kırmayın canım benim...

hamile kalana kadar sabretsinler yav sonra zaten biz istemeyecez onlar koşacak peşimizde...:)))

yaşınız küçük heralde daha canım yeni evlisin anladığım kadarıyla küçük şeyler için birbirinizi kırmayın canım benim...
26 yaşındayım canım öylede ne biliyim işte sinirlendim bian neyse akşam barisiriz birbirimizi girince gülme krizine girioz barisioz

Çatlamış sanirım aksam 5 gibi tekrar yap siliklesmisse çalış bugün

Tamam canlarim sagolun 15 de de koyuydu.14,16,17 calistik.dün boş bugun 19 dolu olsun bari.yildim bezdim ama ne yapak mecburen ama benim 15 de koyu 18 de.ben şimdi hangi gün yimirtladim ya sizce ?
Canim buyuk ihtimal bugun yumurtladın testler onu söylüyor

Bnde kendime söz verdim keseyi görmeden kimseye söylemicem bi kimyasal gebelik yasadm o yüzden cok üzüldm şimdi kimseye söylemicem
Aynene ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım anneme söyledim bitek bi de iş arkadaşlarıma. Annem sağolsun tembihlememe rağmen herkese yaymış teker teker tebrik telefonları yağdı sonra da regl oldum okadar üzüldüm ki. Bidaha hamile kalınca kocm hariç kimseye söylemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…