- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
benim de yok şekerim...:))Benim bu aydan ümidim yok zaten bebeğim hiç bir belirtim yok sadece karnima bastırınca aciodu dun yüz ustu yatamadim bilmiom valla noldu ne bitecek nolucaz kafamda deli sorular
niye kavga ettin kız neyse boşver kaç gündür aldıkların yeter de artar bence yavrum...Ben bugün yapmiycam kocamla kavga ettim 3 gundur yapiom yetmez mi ki
Canım annemler yaz tatline almanyaya gitcekler bende giduyim dedim o da sen gidince beni Unutursun dio sacmaliga bakar misin 3 veya 4 haftalığına gitcekler sanki onlard a ben evlenmeden önce gideydiler sanki ilk defa gitcektim tüm hevesim kursağımda kaldı sinirlendim ona yapmiycam bugün barisirsak belkiii yaparimniye kavga ettin kız neyse boşver kaç gündür aldıkların yeter de artar bence yavrum...
Ovulasyon testiyle gebeliği erken tespit edebiliyoruz gibi bi konu vardı orda diyodu ki eğer ovu testi silikleşmezse hep koyu kalırsa gebesin... ama herkeste öyle olmuyor galiba hamile olup da silik olan da varmışpeki ani silinince yumurtlama olur diyoruz,silikleşmezse ne demek ki? hiç koyulaşmasa yumurtlama olmadı ya da geç olacak diyebiliriz. ama koyulaşıp silinmeyince ? orası muamma işte. buna cevap verebilende kimse yok sanırım bayağı bir araştırdım
Evet cnm randevulastik aradm az önce.bugun önemli dedim.zaten 10 gundur önemli gunun bitmiyo dedi.eve gel dedim ne münasebet şu an gelemem isim var diyoEvet canım silikleşmiş bence bugün de yapmalısın...
Evet adete yakin gunlerde kopkoyu cikarsa gebelik gosterebiliyomus.ama bugun çatladi galiba benimki silik cikti.adete daha 10 gun var cnmOvulasyon testiyle gebeliği erken tespit edebiliyoruz gibi bi konu vardı orda diyodu ki eğer ovu testi silikleşmezse hep koyu kalırsa gebesin... ama herkeste öyle olmuyor galiba hamile olup da silik olan da varmış
Bugun ara versende olur cnm 3 gun ust uste olmus zaten :)Ben bugün yapmiycam kocamla kavga ettim 3 gundur yapiom yetmez mi ki
yaşınız küçük heralde daha canım yeni evlisin anladığım kadarıyla küçük şeyler için birbirinizi kırmayın canım benim...Canım annemler yaz tatline almanyaya gitcekler bende giduyim dedim o da sen gidince beni Unutursun dio sacmaliga bakar misin 3 veya 4 haftalığına gitcekler sanki onlard a ben evlenmeden önce gideydiler sanki ilk defa gitcektim tüm hevesim kursağımda kaldı sinirlendim ona yapmiycam bugün barisirsak belkiii yaparim
Demi canım bende strese girdiydim ya yumurtlarsam die :)Bugun ara versende olur cnm 3 gun ust uste olmus zaten :)
hamile kalana kadar sabretsinler yav sonra zaten biz istemeyecez onlar koşacak peşimizde...:)))Evet cnm randevulastik aradm az önce.bugun önemli dedim.zaten 10 gundur önemli gunun bitmiyo dedi.eve gel dedim ne münasebet şu an gelemem isim var diyoiyice havaya girdi. Ama ben napiym bi koyu bi açik oluyo cizgiler panik yapiyom.şu gunler bi gecsinde goruscez ama.pesimde kostugu gunleri unuttu
26 yaşındayım canım öylede ne biliyim işte sinirlendim bian neyse akşam barisiriz birbirimizi girince gülme krizine girioz barisiozyaşınız küçük heralde daha canım yeni evlisin anladığım kadarıyla küçük şeyler için birbirinizi kırmayın canım benim...
barışın barışın...26 yaşındayım canım öylede ne biliyim işte sinirlendim bian neyse akşam barisiriz birbirimizi girince gülme krizine girioz barisioz
Çatlamış sanirım aksam 5 gibi tekrar yap siliklesmisse çalış bugünBende şimdi yaptim kizlar 15 ve 18.günler koyuydu.bugun iyice silinmiş gibi. Ama emin olamadim.4 gibi tekrarlamayi dusunuyorum.bugun sanki az bekledm gibi geldi.2,5 saat beklyp yine yapiyim bakalm ne cikacak.foto ekliyorum yorum yapin canlarim.işaretli olanlarda calisma oldu.dun olmadi,bugun olsun mu sizce
Canim buyuk ihtimal bugun yumurtladın testler onu söylüyorTamam canlarim sagolun15 de de koyuydu.14,16,17 calistik.dün boş bugun 19 dolu olsun bari.yildim bezdim ama ne yapak mecburen ama benim 15 de koyu 18 de.ben şimdi hangi gün yimirtladim ya sizce ?
Aynene ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım anneme söyledim bitek bi de iş arkadaşlarıma. Annem sağolsun tembihlememe rağmen herkese yaymış teker teker tebrik telefonları yağdı sonra da regl oldum okadar üzüldüm ki. Bidaha hamile kalınca kocm hariç kimseye söylemicemBnde kendime söz verdim keseyi görmeden kimseye söylemicem bi kimyasal gebelik yasadm o yüzden cok üzüldm şimdi kimseye söylemicem
Bitanem sakin ol yaa stres yapma youtube dan komik videolar eLe düşünmemeye çalış geçmez böyle olmaz böyleKiz 13 muş ya benim bugün ayın 15 i 28 de olucam kız 13 muş ya ben neyin kafasını yasiyip 10 gün dedim sabah kız daha çok be yaaa
Tamam canim .cok teşekkür ederim.Allahim yarabbim inşallah tutar bu ay nedense cok istiyorum ;( hormonlarim coştu galiba ayCanim buyuk ihtimal bugun yumurtladın testler onu söylüyor
Yaaa aynısını yaptım ben işte çift çizgiyi gördüm davul çaldım sonra davul kafamda patladıKeseyi de çok geç goruon kız nasi l dayancan ben çift çizgiyi goruyum davul alıp annemlee çala çala gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?