Yaa ben bikere öyle yaptım sonr kabuslar gördüm uyandım dua da edemedim malum... hemen duş alıp dua edip rahatça uyudum bidaha da yapmam öyle 15 dakka yatar duşa giderim.Valla ben ilk hamileleğimde gün aşırı yapmıstm ayaklarmı dikip hiç kalkmayıp sabah yıkandm
Nap canım ya ne catlamaaz yumurtam var misBitanem sakin ol yaa stres yapma youtube dan komik videolar eLe düşünmemeye çalış geçmez böyle olmaz böyle
Sonra yine mi koyulaşıyor acaba bilmem ki ben de ilkdefa bu ay kullanmaya başladımEvet adete yakin gunlerde kopkoyu cikarsa gebelik gosterebiliyomus.ama bugun çatladi galiba benimki silik cikti.adete daha 10 gun var cnm
Oda doğru canım napsak bilemedim ki :)Yaaa aynısını yaptım ben işte çift çizgiyi gördüm davul çaldım sonra davul kafamda patladı
İnsan herkese duyurmak istiyo hatta alnıma yazmak istedim ben hamileyim diye. Öyle garip bişey ama söylemiycen bu işler böyle her aşaması stres sıkıntı ama nedense hepimiz gönüllüyüz bu sıkıntıları çekmeye :)Oda doğru canım napsak bilemedim ki :)
Allah korusun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bebisini alican kucağına bizde alicaz inşallah topikceee :))İnsan herkese duyurmak istiyo hatta alnıma yazmak istedim ben hamileyim diye. Öyle garip bişey ama söylemiycen bu işler böyle her aşaması stres sıkıntı ama nedense hepimiz gönüllüyüz bu sıkıntıları çekmeye :)
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz. Benim stres dediğim şimdi yaşadıklarımız. Hattahamile kalınca da stres bitmiyo bekle keseyi gör bekle kalbi duy bekle bekle hep stres ama gönüllüyüz. Her şey güzel olsun hepimiz için. Yüce Rabbim duy sesimizi.Allah korusun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bebisini alican kucağına bizde alicaz inşallah topikceee :))
Amin canimm inşallah Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli versin :)İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz. Benim stres dediğim şimdi yaşadıklarımız. Hattahamile kalınca da stres bitmiyo bekle keseyi gör bekle kalbi duy bekle bekle hep stres ama gönüllüyüz. Her şey güzel olsun hepimiz için. Yüce Rabbim duy sesimizi.
Evet canım özellikle adete yakin ovu.testinde eşit 2 çizgiyi görüp hamile oldugunu ögrenenler çok.insallah bize de nasip olur.Sonra yine mi koyulaşıyor acaba bilmem ki ben de ilkdefa bu ay kullanmaya başladım
Buyuk ihtimalle 16.gun catlar dongune göre diyorumkızlar bısı sorucam ya bugun akıntım basladı yogun ve yapıskan ama ovu testım hala sılık cızgı bu arada 14.gunum regl döngum 30.acaba yumurtlamanın yaklastınımı gösterıyor akıntı
Evet canım silikleşmiş çatlamış sanırımKizceler nerdesin. Yawwww huuuu
Bugünde mi yapicam ya kusucam artıkEvet canım silikleşmiş çatlamış sanırım
canımcığım en üstteki de çok koyu değil aslında en koyu o muydu yaptıkların arasında...Minik kuslarim testim dun sabah ki köyü olan az silik dun akşam ki daha açık olan şimdi ki yorum lütfen yukarıdan aşağı doğru sıralaması
Evet şekerim maalesef en koyusu o başkada köyulasmadi bugüne kadarcanımcığım en üstteki de çok koyu değil aslında en koyu o muydu yaptıkların arasında...
Dayan az kaldı bebişimBugünde mi yapicam ya kusucam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?