ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar zor ama sabırlı davranmak gerek. Ben ilk oğluma 5. Ayda hamile kaldığımda daha önceki aylar yaşadığım strese, üzüntüye o kadar pişman olmuştum ki. Eninde sonunda mutlu sona kavuşacaksınız, kavuşacağız. Bu ay olmasa kaç yazar

Allah korusun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bebisini alican kucağına bizde alicaz inşallah topikceee :))

Allah korusun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bebisini alican kucağına bizde alicaz inşallah topikceee :))
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz. Benim stres dediğim şimdi yaşadıklarımız. Hattahamile kalınca da stres bitmiyo bekle keseyi gör bekle kalbi duy bekle bekle hep stres ama gönüllüyüz. Her şey güzel olsun hepimiz için. Yüce Rabbim duy sesimizi.

Amin canimm inşallah Rabbim hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli versin :)

kızlar bısı sorucam ya bugun akıntım basladı yogun ve yapıskan ama ovu testım hala sılık cızgı bu arada 14.gunum regl döngum 30.acaba yumurtlamanın yaklastınımı gösterıyor akıntı

kızlar bısı sorucam ya bugun akıntım basladı yogun ve yapıskan ama ovu testım hala sılık cızgı bu arada 14.gunum regl döngum 30.acaba yumurtlamanın yaklastınımı gösterıyor akıntı
Buyuk ihtimalle 16.gun catlar dongune göre diyorum

Minik kuslarim testim dun sabah ki köyü olan az silik dun akşam ki daha açık olan şimdi ki yorum lütfen yukarıdan aşağı doğru sıralaması

Eklentiler

• IMG_20151216_1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…