- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Ben annemlerdeyim yapamadım daha test meraktan çatlıyorum vallahiEvet şekerim maalesef en koyusu o başkada köyulasmadi bugüne kadar
Kız catlatmisindir sen o yumurtaları o Işığı gordum sende :))Ben annemlerdeyim yapamadım daha test meraktan çatlıyorum vallahi
çatlamış kuzum son gayret bugunde eşini yakalaMinik kuslarim testim dun sabah ki köyü olan az silik dun akşam ki daha açık olan şimdi ki yorum lütfen yukarıdan aşağı doğru sıralaması
ayyy ıstek olmayıncada ne acıyo yaGücüm kalmadı artık canım ya zaten çok kuruyum çok acio canım
Valla yakaliycam zaten bebeğim kurtuluşu yok gebertirim bi red etsin beniçatlamış kuzum son gayret bugunde eşini yakala
Aynen hasirt hasirt ufffff ya dun ku kadar hiç çaresiz hissetmemistim kendimi :))ayyy ıstek olmayıncada ne acıyo ya
ıkı cılve bı naz tamamdırValla yakaliycam zaten bebeğim kurtuluşu yok gebertirim bi red etsin beni
oyle deme canım hamıs kaldığındada ıyıkı olmuş dıyecen gerçi o zamanlardada onlar peşimizden koşacaklar ama alacağımızı almış olduğumuz için tınlamayızAynen hasirt hasirt ufffff ya dun ku kadar hiç çaresiz hissetmemistim kendimi :))
Haaa haa valla çok doğru soyledin inşallah bu ay hepimizin olurda hayirlisiyla bida eziyet çekmeyioyle deme canım hamıs kaldığındada ıyıkı olmuş dıyecen gerçi o zamanlardada onlar peşimizden koşacaklar ama alacağımızı almış olduğumuz için tınlamayız
haydın ınşallah bu ay umutluyum sendenHaaa haa valla çok doğru soyledin inşallah bu ay hepimizin olurda hayirlisiyla bida eziyet çekmeyi
Bende umutsuzum bebeğim ya hiç hamis olcakmisim gibi hissetmiom ne bir kaşık ağrısı nebir batma hiç bisi yok tatlımhaydın ınşallah bu ay umutluyum senden
dur kız daha zaman varBende umutsuzum bebeğim ya hiç hamis olcakmisim gibi hissetmiom ne bir kaşık ağrısı nebir batma hiç bisi yok tatlım
Az kaldı kizzz sabirsizlaniomm :))dur kız daha zaman var
Ben annemlerdeyim yapamadım daha test meraktan çatlıyorum vallahi
Inşallah canım benimKız catlatmisindir sen o yumurtaları o Işığı gordum sende :))
Kız o zaman hamile kalirdin bu ay biz çok takioz ondan kalamioz :)))Ya varya olaya bı zevk meselesı gbı bakabılsek sadece cocuk dusununce cok zor oluyor ben onu bu ay becerebıldım sadece zevkıme bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?