ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyy sesli güldüm yavalla yumurtlamadan sonra biz 1 hafta donraya sözleştik çünkü adam tükendi vallainşallah çatlamıştır seninde
İnşallah canım ya valla bugün ki daha silik çıktı dun sabah ki daha köyüydü bugün 4 günü olucak calismamin gına geldi :))))

İnşallah canım ya valla bugün ki daha silik çıktı dun sabah ki daha köyüydü bugün 4 günü olucak calismamin gına geldi :))))
Ayy cok iyi anlıyorum bebişim ben bu ay öyleydm bu silik bu koyu şimdi mi yumurtladm snramı yumurtladm derken 1 haftada 5 gün yaptım kusucaktm artk inşallah emeklerime değmiştirde tutmuştur güzel Allah ımmm yaa :/ :)

İnşallah canım benimm umarım benimkine tutmuştur seninde mo tam köyulasmadi testlerin

İnşallah canım benimm umarım benimkine tutmuştur seninde mo tam köyulasmadi testlerin
Benim 17 sinde biraz koyulastı snra silikleşti ozaman tkvime göre yumurtlama günümdü bnde 3 gün çalıştım sonra yapmaya devam ettim 21. Gün damlatır damlatmaz ikiside kopkoyu oldu anladmki ogün yumurtlamam olmus ertesi gün silindi o gün çalıstm bidahada bıraktım calısmayı

Valla benim nie kopkoyu olmadı hiç anlamadım bende mi sorun var en koyusu bile silik

TE="Lavinya_1014, post: 44131165, member: 669716"]Bende varımm kızlarr nabıyosunuzz[/QUOTE]
Merhaba canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…