- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Ben varım kizzz begenmion mu)
Benim öyle olmustu sonrasında akıntı kremsi bi yapıya dönüştü koyu beyaz canımyesil_ela canım o zaman ben yumurtladim mi ki böyle krem gibi ama azcik açılmış rengi sulanmış gibi ama parmak arasında uzamio
Evet canım benimde öyle çok fazla değil amaBenim öyle olmustu sonrasında akıntı kremsi bi yapıya dönüştü koyu beyaz canım
Bende varımm kızlarr nabıyosunuzzKimsecikler yok muuuuu?
Begencen tabi mız bat arkadasimmBeğenmem mi canımmmm
Napak yumurtlamaya calisioz git git gidakkkBende varımm kızlarr nabıyosunuzz
Kırbacı vurmadın mıNapak yumurtlamaya calisioz git git gidakkk
Vurdum da catlamamis inatçı çıktı bugün tokmak vurucam :))Kırbacı vurmadın mı
Ayyy sesli güldüm yaVurdum da catlamamis inatçı çıktı bugün tokmak vurucam :))
İnşallah canım ya valla bugün ki daha silik çıktı dun sabah ki daha köyüydü bugün 4 günü olucak calismamin gına geldi :))))Ayyy sesli güldüm yavalla yumurtlamadan sonra biz 1 hafta donraya sözleştik çünkü adam tükendi valla inşallah çatlamıştır seninde
Ayy cok iyi anlıyorum bebişim ben bu ay öyleydm bu silik bu koyu şimdi mi yumurtladm snramı yumurtladm derken 1 haftada 5 gün yaptım kusucaktm artk inşallah emeklerime değmiştirde tutmuştur güzel Allah ımmm yaa :/ :)İnşallah canım ya valla bugün ki daha silik çıktı dun sabah ki daha köyüydü bugün 4 günü olucak calismamin gına geldi :))))
İnşallah canım benimm umarım benimkine tutmuştur seninde mo tam köyulasmadi testlerinAyy cok iyi anlıyorum bebişim ben bu ay öyleydm bu silik bu koyu şimdi mi yumurtladm snramı yumurtladm derken 1 haftada 5 gün yaptım kusucaktm artk inşallah emeklerime değmiştirde tutmuştur güzel Allah ımmm yaa :/ :)
Benim 17 sinde biraz koyulastı snra silikleşti ozaman tkvime göre yumurtlama günümdü bnde 3 gün çalıştım sonra yapmaya devam ettim 21. Gün damlatır damlatmaz ikiside kopkoyu oldu anladmki ogün yumurtlamam olmus ertesi gün silindi o gün çalıstm bidahada bıraktım calısmayıİnşallah canım benimm umarım benimkine tutmuştur seninde mo tam köyulasmadi testlerin
Valla benim nie kopkoyu olmadı hiç anlamadım bende mi sorun var en koyusu bile silikBenim 17 sinde biraz koyulastı snra silikleşti ozaman tkvime göre yumurtlama günümdü bnde 3 gün çalıştım sonra yapmaya devam ettim 21. Gün damlatır damlatmaz ikiside kopkoyu oldu anladmki ogün yumurtlamam olmus ertesi gün silindi o gün çalıstm bidahada bıraktım calısmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?