- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Benimde karnında bi şişlik içinde kişiler var böyle bi rahatsızlık hissi canımKasık ağrılarım geçti sayılır kızlar demekki yumurta yapım aşamasında nmış
Canım bak benim en koyu testim buydu bi daha da yapmamıştım lh değeri herkes de farklı koyulukta olabilir en koyusunu baz alıp bi sonraki daha silikse catlamıs oluyor bak resim ekledim ilk ikisi gündüz 3.sü akşamı hepsi aynı günValla benim nie kopkoyu olmadı hiç anlamadım bende mi sorun var en koyusu bile silik
Hadi hayırlısı inşallah canımBenimde karnında bi şişlik içinde kişiler var böyle bi rahatsızlık hissi canım
Kuzucum belki senin yapmadığın zamanda yükselmiştir lh sonucta günde 2 tane falan yapıon dimiBenimde karnında bi şişlik içinde kişiler var böyle bi rahatsızlık hissi canım
Silikleşince de gebelik şansı devam ediyormu acaba canım pazartesi çiftti çizgi biz pazartesiyi değerlendirdik dün de çok koyuydu ama dün dinlendik bugün silikleşti ve bugünü de değerlendiricez şansımız var mıdır acepCanım bak benim en koyu testim buydu bi daha da yapmamıştım lh değeri herkes de farklı koyulukta olabilir en koyusunu baz alıp bi sonraki daha silikse catlamıs oluyor bak resim ekledim ilk ikisi gündüz 3.sü akşamı hepsi aynı gün
Benimde yunurtladığım gün yani testin koyu cktığı gün feci sekilde sağ kasım agrımstı bn ordnda anladm yumrtladgmıKasık ağrılarım geçti sayılır kızlar demekki yumurta yapım aşamasında nmış
Benim de sağ feci ağrıyordu azalmaya başladı ama eğilince hala ağrıyor ve o tarafta batma oluyor...Benimde yunurtladığım gün yani testin koyu cktığı gün feci sekilde sağ kasım agrımstı bn ordnda anladm yumrtladgmı
Ay canımmm benimmm sağol kız benimde ancak o kaaa di o test sonunda mi hamis kaldiniz ogrendin :))Canım bak benim en koyu testim buydu bi daha da yapmamıştım lh değeri herkes de farklı koyulukta olabilir en koyusunu baz alıp bi sonraki daha silikse catlamıs oluyor bak resim ekledim ilk ikisi gündüz 3.sü akşamı hepsi aynı gün
umurtlamadn işte onbungeceyi boş gecme silikleşmiş testinBenim de sağ feci ağrıyordu azalmaya başladı ama eğilince hala ağrıyor ve o tarafta batma oluyor...
Bazen 2 bazen 1 yapiodum canım en köyü olduğu günden sonra siliklesti bugün çalışma yapiyim bakiyim nolucak Allah büyük :)Kuzucum belki senin yapmadığın zamanda yükselmiştir lh sonucta günde 2 tane falan yapıon dimi
Aynen sen eseği sağlam kazıga bagla takdir Allah ın bebeğim:))Bazen 2 bazen 1 yapiodum canım en köyü olduğu günden sonra siliklesti bugün çalışma yapiyim bakiyim nolucak Allah büyük :)
BenimdeeeBelim ağrıyo
Ayyyy inşallah hamisiz DİE yazmakta nasip olur canım :))Aynen sen eseği sağlam kazıga bagla takdir Allah ın bebeğim:))
Canım asıl silikleştiği Zaman gebelik oluyor çift çizgi yumurta oluşması siliklesmesi 24 saat içinde çatlaması demek o sırada rahim de soerm olması gerek ki döllenebilsinSilikleşince de gebelik şansı devam ediyormu acaba canım pazartesi çiftti çizgi biz pazartesiyi değerlendirdik dün de çok koyuydu ama dün dinlendik bugün silikleşti ve bugünü de değerlendiricez şansımız var mıdır acep
Hayırlara vesile olsun inşallahBenimdeee
Aminn Allah ım duy sesimizi Rabbim sağlıklı sıhatli noksansız hayırlı evlatlar nasib eyle herbirimizeeee isteyen herkese bizleredeeAyyyy inşallah hamisiz DİE yazmakta nasip olur canım :))
Aynen kuzum bu ay ilk defa kullandım bu da hamiş kaldığım Zaman :)Ay canımmm benimmm sağol kız benimde ancak o kaaa di o test sonunda mi hamis kaldiniz ogrendin :))
Aminn canım inşallahhHayırlara vesile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?