ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Valla benim nie kopkoyu olmadı hiç anlamadım bende mi sorun var en koyusu bile silik
Canım bak benim en koyu testim buydu bi daha da yapmamıştım lh değeri herkes de farklı koyulukta olabilir en koyusunu baz alıp bi sonraki daha silikse catlamıs oluyor bak resim ekledim ilk ikisi gündüz 3.sü akşamı hepsi aynı gün

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 38
Silikleşince de gebelik şansı devam ediyormu acaba canım pazartesi çiftti çizgi biz pazartesiyi değerlendirdik dün de çok koyuydu ama dün dinlendik bugün silikleşti ve bugünü de değerlendiricez şansımız var mıdır acep

Ay canımmm benimmm sağol kız benimde ancak o kaaa di o test sonunda mi hamis kaldiniz ogrendin :))

Kuzucum belki senin yapmadığın zamanda yükselmiştir lh sonucta günde 2 tane falan yapıon dimi
Bazen 2 bazen 1 yapiodum canım en köyü olduğu günden sonra siliklesti bugün çalışma yapiyim bakiyim nolucak Allah büyük :)

Canım asıl silikleştiği Zaman gebelik oluyor çift çizgi yumurta oluşması siliklesmesi 24 saat içinde çatlaması demek o sırada rahim de soerm olması gerek ki döllenebilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…