- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Ayy bnde ilk defa kullandm bu inşallah tutmustur benimde yaaAynen kuzum bu ay ilk defa kullandım bu da hamiş kaldığım Zaman :)
Batın ne zamanAyy bnde ilk defa kullandm bu inşallah tutmustur benimde yaa
Aynen o gün asıl bugün çalış annem çalış bugün yarın çalış b ve senin tamamdır ama yarım saat ayaklar Havada yatacaksın çişe çıkmak yokBazen 2 bazen 1 yapiodum canım en köyü olduğu günden sonra siliklesti bugün çalışma yapiyim bakiyim nolucak Allah büyük :)
Normalde bıgün ama gec yumurtladm teste göre 4 gün sonraya attı yani ayım 20 si canım senin ne zamanBatın ne zaman
Aa ne güzel. İki gün sonra belli olur seninki. Benim takvime göre 25 canm. Ama yumurtlamadan 14 gün sonrası 23e denk geliyor.Normalde bıgün ama gec yumurtladm teste göre 4 gün sonraya attı yani ayım 20 si canım senin ne zaman
Ben de gec yumurtlamıstım sanki güzel haberini alacağız bu ay senın hissiyatım bu şekildeNormalde bıgün ama gec yumurtladm teste göre 4 gün sonraya attı yani ayım 20 si canım senin ne zaman
Kizzzzz ayağını suruuuu kizzzz beni de al yaninaaaAynen kuzum bu ay ilk defa kullandım bu da hamiş kaldığım Zaman :)
Beklicem ama bat gününü hayal kırıklığına uğramak istemiyorm erken yapıpAa ne güzel. İki gün sonra belli olur seninki. Benim takvime göre 25 canm. Ama yumurtlamadan 14 gün sonrası 23e denk geliyor.
Sabaha kadar gitmion çise dun yatakta amuda kalktim :)) yavrumm yarında dersem 5 gün olcak ya utaniom artık benimkinden :))Aynen o gün asıl bugün çalış annem çalış bugün yarın çalış b ve senin tamamdır ama yarım saat ayaklar Havada yatacaksın çişe çıkmak yok
Ayyy canım benımm ya inşallah bol bol dus et bize sanki bnziyoruz senle bu ay ikşmizinde ilk ikimzde gec yumurtlamsx inşallah hamişliklerimzde benzerrr Allah ımmBen de gec yumurtlamıstım sanki güzel haberini alacağız bu ay senın hissiyatım bu şekilde
Sen yakınsın yanıma güzel haberleri vereceksin bak görürsünKizzzzz ayağını suruuuu kizzzz beni de al yaninaaa
Hepinize dua ettim ve ediyorum kızlar hepiniz güzel haberlerle geleceksiniz.evet benziyor bu ay sen hamiş olacaksın benceAyyy canım benımm ya inşallah bol bol dus et bize sanki bnziyoruz senle bu ay ikşmizinde ilk ikimzde gec yumurtlamsx inşallah hamişliklerimzde benzerrr Allah ımm
Sen de deme Canım farklı görün seksapaliteni kullan o sana desin anladın sen onuSabaha kadar gitmion çise dun yatakta amuda kalktim :)) yavrumm yarında dersem 5 gün olcak ya utaniom artık benimkinden :))
İnşallah Allah ım kimyasaldn snra cok istiyorumm şimdi düşmemiş olssydı bebeğim 7 aylık olcktıHepinize dua ettim ve ediyorum kızlar hepiniz güzel haberlerle geleceksiniz.evet benziyor bu ay sen hamiş olacaksın bence
Ay inşallah kizz valla ne mutlu olurum sağlıklı sıhhatli olsun da ayyy benimde kuzum mu olcakkkSen yakınsın yanıma güzel haberleri vereceksin bak görürsün
Kizzz adam bikti bugün kaçacak yer aradı zor ikna ettim kuruttum adamı :))Sen de deme Canım farklı görün seksapaliteni kullan o sana desin anladın sen onu
Hayırlısı Can'ım Rabbimin bi bildiği vardır.bak en azından hamile kalabildin cok şanslısın Rabbim yine nasip eder içini ferah tut umudunu yitirmeİnşallah Allah ım kimyasaldn snra cok istiyorumm şimdi düşmemiş olssydı bebeğim 7 aylık olcktı
Canım benim ya inşallah Allahım bu seferkine omur verirİnşallah Allah ım kimyasaldn snra cok istiyorumm şimdi düşmemiş olssydı bebeğim 7 aylık olcktı
İdare et şekerim ayda 1 hafta sıksın Ada'm dişini sonra imişler sen bıkKizzz adam bikti bugün kaçacak yer aradı zor ikna ettim kuruttum adamı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?