ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bazen 2 bazen 1 yapiodum canım en köyü olduğu günden sonra siliklesti bugün çalışma yapiyim bakiyim nolucak Allah büyük :)
Aynen o gün asıl bugün çalış annem çalış bugün yarın çalış b ve senin tamamdır ama yarım saat ayaklar Havada yatacaksın çişe çıkmak yok

Kızlar yatmaya yani ilişkiye yakın çişinizi yapın ilişkiden sonra ayakları yatağın başına doğru uzatın amuda kalkar gibi yarım saat yatın hem kan dolaşımı da artıyor.çişe çıkmayın banyonuzu da sabah yapın kardeşinizi dinleyin.belinizin altına 10 dk yastık koyup ayağa kalkmakla şans azalıyor

Aynen o gün asıl bugün çalış annem çalış bugün yarın çalış b ve senin tamamdır ama yarım saat ayaklar Havada yatacaksın çişe çıkmak yok
Sabaha kadar gitmion çise dun yatakta amuda kalktim :)) yavrumm yarında dersem 5 gün olcak ya utaniom artık benimkinden :))

Ayyy canım benımm ya inşallah bol bol dus et bize sanki bnziyoruz senle bu ay ikşmizinde ilk ikimzde gec yumurtlamsx inşallah hamişliklerimzde benzerrr Allah ımm
Hepinize dua ettim ve ediyorum kızlar hepiniz güzel haberlerle geleceksiniz.evet benziyor bu ay sen hamiş olacaksın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…