- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Evet canım bnde buna sevindim zaten hiç olmazsa olabiliyormuş dedim Rabbim yine versin inşallah isteyen dileyen herkese banadaHayırlısı Can'ım Rabbimin bi bildiği vardır.bak en azından hamile kalabildin cok şanslısın Rabbim yine nasip eder içini ferah tut umudunu yitirme
Aynenn öyle dusun hamis kalabilionHayırlısı Can'ım Rabbimin bi bildiği vardır.bak en azından hamile kalabildin cok şanslısın Rabbim yine nasip eder içini ferah tut umudunu yitirme
Amin inşallah kuzucum sağolasınCanım benim ya inşallah Allahım bu seferkine omur verir
Olacak olacak Allah'ın izniyleAy inşallah kizz valla ne mutlu olurum sağlıklı sıhhatli olsun da ayyy benimde kuzum mu olcakkk
Dur ben bugünde yarın için randevu aliyim balı napimİdare et şekerim ayda 1 hafta sıksın Ada'm dişini sonra imişler sen bık
Sen ne zamandır istiyosun ebrucum ben ilk 3 ayda kalmıştm ama kimyasaldn snra bırakalı 3 ay oldu tık yokAynenn öyle dusun hamis kalabilionLavinya_1014 daha ben bi kerem bile kalamadı hamis
Benimde 3 ayim canım bende de tik yok bu seferde olmazsa kısır olduğumu dusunecegim :)Sen ne zamandır istiyosun ebrucum ben ilk 3 ayda kalmıştm ama kimyasaldn snra bırakalı 3 ay oldu tık yok
Acmıyo kızBen çok güldüm. Belki sizin de yüzünüzü bir nebze güldürür
http://muradimaerdim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/05/ayse-teyze-ile-ace-gebelik-testi.html
İnşallah kusum inşallahOlacak olacak Allah'ın izniyle
Kız daha cok yeni senin dur 1 sene normal zaten nekadarlık evlisin tatlımBenimde 3 ayim canım bende de tik yok bu seferde olmazsa kısır olduğumu dusunecegim :)
Kopyaladım canım. Aynı ben dahil hamilelik forumundaki kadınları anlatıyor. Çok eğlenceli buldumKız daha cok yeni senin dur 1 sene normal zaten nekadarlık evlisin tatlım
5 ay oldu kuzumKız daha cok yeni senin dur 1 sene normal zaten nekadarlık evlisin tatlım
Ayy daha tazeciksin sen kızz benim 1.5 sene oldu kartladm bn5 ay oldu kuzum
Ooo süper o zaman bugünü de değerlendirdik sıra beklemeye geldi artık...Canım asıl silikleştiği Zaman gebelik oluyor çift çizgi yumurta oluşması siliklesmesi 24 saat içinde çatlaması demek o sırada rahim de soerm olması gerek ki döllenebilsin
Aminnn...Aminn Allah ım duy sesimizi Rabbim sağlıklı sıhatli noksansız hayırlı evlatlar nasib eyle herbirimizeeee isteyen herkese bizleredee
Ben değerlendirdim sana kolay gelsin tatlım...Çanlar ben kacar kocis beklio hadi opu hepinizi gidiklardan iyi geceler :))
Çanlar ben kacar kocis beklio hadi opu hepinizi gidiklardan iyi geceler :))[/QUOTEkolay gelsin tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?