ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Esrin mine hhahaaa süpermiş kim yazdıysa komik güzel bir anlatım hepimiz aynıyız neler neler yapmadık ki bile isteye kendimizi deli gibi göre göre yapıyoruz yapacağızda

Bebişlere değer dimi ama. Bütün deliler bizim gibi olsa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu
değer canım değmezmi hoş uykusuz ve bakımsız günler gecelerde yaw bi iyice keyfime bakaymışım diye maziyide anarız illaki de olsun bebişimizin kokusu herşeye değer

değer canım değmezmi hoş uykusuz ve bakımsız günler gecelerde yaw bi iyice keyfime bakaymışım diye maziyide anarız illaki de olsun bebişimizin kokusu herşeye değer
Onlar tatlı anılar olacak inşallah. Allah isteyen herkese en kısa zaman versin hayırlısıyla

Bebişlere değer dimi ama. Bütün deliler bizim gibi olsa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu
şuan belimde yakı var mesela deli gibi yakıyo hayatımda ilk defa kullandım ve 3gün kalacak bu meret soba gibi soba niye yaptım bebik için hahhahaaa

Yakı ne ki? İlk defa duydum bebişle ilgiliyse yapalım biz de
yakı canım yarabandı gibi bi zımbırtı daha büyük ebatlarda viks gibi kokan bi bant eczanelerde satılıyo canım bel yakısı dersen verirler araştır bi kk da bak regl bitince yapıştır 3gün kalsın sonra hayatına devam ovileri değerlendir bunla hamile kalanlar olmuş valla bende onların yalancısıyım denedim bende

Çok ilginçmiş. İnşallah sende işe yarar da bize de umut olursonucu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…