- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Kız sen kayboldn bi ara o ara mı drğerlendirdm maşallah sanaBen değerlendirdim sana kolay gelsin tatlım...
Bebişlere değer dimi ama.Esrin mine hhahaaa süpermiş kim yazdıysa komik güzel bir anlatım hepimiz aynıyız neler neler yapmadık ki bile isteye kendimizi deli gibi göre göre yapıyoruz yapacağızda
değer canım değmezmi hoş uykusuz ve bakımsız günler gecelerde yaw bi iyice keyfime bakaymışım diye maziyide anarız illaki de olsun bebişimizin kokusu herşeye değerBebişlere değer dimi ama.Bütün deliler bizim gibi olsa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu
Yarını da değerlendir canımOoo süper o zaman bugünü de değerlendirdik sıra beklemeye geldi artık...
Kız sen kayboldn bi ara o ara mı drğerlendirdm maşallah sana
He valla belimin altında yastık yatakta uzanaraktan cevap yazıyom...:)Kız sen kayboldn bi ara o ara mı drğerlendirdm maşallah sana
Onlar tatlı anılar olacak inşallahdeğer canım değmezmi hoş uykusuz ve bakımsız günler gecelerde yaw bi iyice keyfime bakaymışım diye maziyide anarız illaki de olsun bebişimizin kokusu herşeye değer
Bacaklar yukarıHe valla belimin altında yastık yatakta uzanaraktan cevap yazıyom...:)
şuan belimde yakı var mesela deli gibi yakıyo hayatımda ilk defa kullandım ve 3gün kalacak bu meret soba gibi soba niye yaptım bebik için hahhahaaaBebişlere değer dimi ama.Bütün deliler bizim gibi olsa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu
Yakı ne ki? İlk defa duydumşuan belimde yakı var mesela deli gibi yakıyo hayatımda ilk defa kullandım ve 3gün kalacak bu meret soba gibi soba niye yaptım bebik için hahhahaaa
Yarın adam nöbetçi cumaya ancak canım...Yarını da değerlendir canım
Dizlerimi karnıma çektim canım bacaklarımı çok kaldıramıyom yorulup düşüveriyorlarBacaklar yukarı
yakı canım yarabandı gibi bi zımbırtı daha büyük ebatlarda viks gibi kokan bi bant eczanelerde satılıyo canım bel yakısı dersen verirler araştır bi kk da bak regl bitince yapıştır 3gün kalsın sonra hayatına devam ovileri değerlendir bunla hamile kalanlar olmuş valla bende onların yalancısıyım denedim bendeYakı ne ki? İlk defa duydumbebişle ilgiliyse yapalım biz de
Çok ilginçmiş. İnşallah sende işe yarar da bize de umut oluryakı canım yarabandı gibi bi zımbırtı daha büyük ebatlarda viks gibi kokan bi bant eczanelerde satılıyo canım bel yakısı dersen verirler araştır bi kk da bak regl bitince yapıştır 3gün kalsın sonra hayatına devam ovileri değerlendir bunla hamile kalanlar olmuş valla bende onların yalancısıyım denedim bende
Ayy süpersin valla bnde cok yaptım onu :))He valla belimin altında yastık yatakta uzanaraktan cevap yazıyom...:)
Bnde kaldıramıyom ya basım dönüyo sanki kaldırınca senin gibi yapıom bndeDizlerimi karnıma çektim canım bacaklarımı çok kaldıramıyom yorulup düşüveriyorlar
inşallah canım bakalım 2 arkadaşta var konuştuğum başka bi topikte onlarda bu yolla aynı ay olmuş denemekte yyarar var diye yaptım zaten belimde ağırıyorduÇok ilginçmiş. İnşallah sende işe yarar da bize de umut olursonucu bekliyoruz
Bnde kaldıramıyom ya basım dönüyo sanki kaldırınca senin gibi yapıom bnde
Yatağın baş kısmına doğru döndüm duvara yasladım bacaklarımı ay ne zormuş bi hamile kalaydık hayırlısıyla...Bnde kaldıramıyom ya basım dönüyo sanki kaldırınca senin gibi yapıom bnde
Aynen ya benim yatak başından yaslayanıom ki ayaklarımı tam dik olmuyo yaniYatağın baş kısmına doğru döndüm duvara yasladım bacaklarımı ay ne zormuş bi hamile kalaydık hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?