ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar günaydın belki gec yumurtlayan arkadaslara yardımcı olur diye yazıyorum ben yumurtlamıyorum demesinler bazen 25. Gunu bile buluyor ovulasyon testinde cift cizgi çıkması. 33gunde bir adet oluyordum adetin 21. Gunu ve 24. Gun iliski oldu 25.gun bir anda kasik agrisi basladi akintim artmıştı testte cift cizgi cikti ve ben sonrasını degerlendiremedim evde değildim o dönemlerde ama Allah'ın takdiri adetime 1 hafta kala tutmuş hangisinde tuttu bilmiyorum tahminim 24. Gun galiba.

gunaydın canım baya gec yumurtlamıssın evet.bende 30 gunde bır oluyorum dun 14.gunumdu hala yumurtlamadım galıba 16 gun falan olucak benımde

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.Birşey soracağım.Yumurtlamadan sonra döllenme ile ilgili belirti yaşadın mı ya da adet gününden önce?

günaydın şekerim...ben çalışıyorum iş yerindeyim.13 gün var hcg testine heyecanla bekliyorum artık...
Kız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom

Eklentiler

• 1450344432420668765182.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 24
Kız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom
test ne kullanıyon canım sen ben ovula diye bir marka kullandım.bugün son testimi kullanacağım elimde test kalmadı 1 tane de gebelik testim var onu da 28 aralıkta kullanacağım...patır patır bitirdim testleri yaw :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…