- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Kasım agrın geçmiş testte sılık bu gunude yapın yarına alkah kerımKasık ağrılarım geçti sayılır kızlar demekki yumurta yapım aşamasında nmış
Kız allasen hele dedıgıne bak ne kısırı ya bu ay hamışsın ben dıyım hem olmadı dıyelım yıllardır olmayanlar napsın umıtsızlık yokBenimde 3 ayim canım bende de tik yok bu seferde olmazsa kısır olduğumu dusunecegim :)
Haklisin bebeğim Allahım kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Kız allasen hele dedıgıne bak ne kısırı ya bu ay hamışsın ben dıyım hem olmadı dıyelım yıllardır olmayanlar napsın umıtsızlık yok
aynen canım...Kasım agrın geçmiş testte sılık bu gunude yapın yarına alkah kerım
günaydın canım...İyi geceler hamisko adayları. . Rastgele çalışmalar.
gunaydın canım baya gec yumurtlamıssın evet.bende 30 gunde bır oluyorum dun 14.gunumdu hala yumurtlamadım galıba 16 gun falan olucak benımdeKızlar günaydın belki gec yumurtlayan arkadaslara yardımcı olur diye yazıyorum ben yumurtlamıyorum demesinler bazen 25. Gunu bile buluyor ovulasyon testinde cift cizgi çıkması. 33gunde bir adet oluyordum adetin 21. Gunu ve 24. Gun iliski oldu 25.gun bir anda kasik agrisi basladi akintim artmıştı testte cift cizgi cikti ve ben sonrasını degerlendiremedim evde değildim o dönemlerde ama Allah'ın takdiri adetime 1 hafta kala tutmuş hangisinde tuttu bilmiyorum tahminim 24. Gun galiba.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.Birşey soracağım.Yumurtlamadan sonra döllenme ile ilgili belirti yaşadın mı ya da adet gününden önce?Kızlar günaydın belki gec yumurtlayan arkadaslara yardımcı olur diye yazıyorum ben yumurtlamıyorum demesinler bazen 25. Gunu bile buluyor ovulasyon testinde cift cizgi çıkması. 33gunde bir adet oluyordum adetin 21. Gunu ve 24. Gun iliski oldu 25.gun bir anda kasik agrisi basladi akintim artmıştı testte cift cizgi cikti ve ben sonrasını degerlendiremedim evde değildim o dönemlerde ama Allah'ın takdiri adetime 1 hafta kala tutmuş hangisinde tuttu bilmiyorum tahminim 24. Gun galiba.
canım ben de 29 günde oluyorum. 16. ve 17. günlerde çift çizgiyi gördüm.18. gün yani dün silikleşti.gunaydın canım baya gec yumurtlamıssın evet.bende 30 gunde bır oluyorum dun 14.gunumdu hala yumurtlamadım galıba 16 gun falan olucak benımde
benım bbugun 15 bugun görebılırım cıft cızgıyı ınsallahhh..canım ben de 29 günde oluyorum. 16. ve 17. günlerde çift çizgiyi gördüm.18. gün yani dün silikleşti.
inşallah canım...hakkımızda hayırlısı artık...benım bbugun 15 bugun görebılırım cıft cızgıyı ınsallahhh..
günaydın şekerim...ben çalışıyorum iş yerindeyim.13 gün var hcg testine heyecanla bekliyorum artık...Günaydın kızlar napansiniz
Kız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiomgünaydın şekerim...ben çalışıyorum iş yerindeyim.13 gün var hcg testine heyecanla bekliyorum artık...
ooo baya silikleşmiş evet canım...aman dün yaptık içimizde vardır ben de bugün yapmayacağım artık...Kız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom
Valla tatlım ya zaten spremde kalite kalmadı artık 4 gundur :)ooo baya silikleşmiş evet canım...aman dün yaptık içimizde vardır ben de bugün yapmayacağım artık...
test ne kullanıyon canım sen ben ovula diye bir marka kullandım.bugün son testimi kullanacağım elimde test kalmadı 1 tane de gebelik testim var onu da 28 aralıkta kullanacağım...patır patır bitirdim testleri yaw :))Kız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?