- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
aynen şekerim ama ben gün aşırı yaptım 10-12-14-16 aralık...:))Valla tatlım ya zaten spremde kalite kalmadı artık 4 gundur :)
en az 10 gün geçmesi lazım diyorlar canım negatif çıkarsa moralin bozulur bekle bence...Evde bir test var. Yumurtlamadan bu yana 8 gün geçti. Yapsam çıkar mı acaba
İki gün daha bekleyeyim o zaman ben.en az 10 gün geçmesi lazım diyorlar canım negatif çıkarsa moralin bozulur bekle bence...
senin 2 gün var benim daha çoook...hayırlısı artık...İki gün daha bekleyeyim o zaman ben.Geç zaman geç artık
Benimkiler verimsiz canım inşallah tutturmuuzduraynen şekerim ama ben gün aşırı yaptım 10-12-14-16 aralık...:))
Bende yapmiycam canım benimde 4 gundur oluo sikildim artık Allah verecekse zaten her koşulda verir benim cizgimde dun siliklesti bugün iyice siliklesmis ben yumurtladim mi yoksa yumurtluycam mi demek :)merhaba canlarımbende dün faaliyet yoktu . misafir geldi onlar gittikten sonra baktım bir horultu sesi geliyo canım sıkıldı yattım uyudum bende. amaann zaten tutacağı varsa tutmuştur. 10,12,14,16,17 oldu benim. bugün 20. gün artık . yapmıcam bundan sonra ben
kız baya silinmiş he . ama galiba senin hep üst üste oldu çalışma.dun çatladıysa bile daha sperm vardır merak etme.hadi hayırlısıKız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom
canımcım dün gece yada bugün çatladıysa da dünü değerlendirdin galiba merak etmeBende yapmiycam canım benimde 4 gundur oluo sikildim artık Allah verecekse zaten her koşulda verir benim cizgimde dun siliklesti bugün iyice siliklesmis ben yumurtladim mi yoksa yumurtluycam mi demek :)
3 gün yasio demi canım bugün ara veriyim hayattan sogudum su 4 gündekız baya silinmiş he . ama galiba senin hep üst üste oldu çalışma.dun çatladıysa bile daha sperm vardır merak etme.hadi hayırlısı
evet canım 2-3 gün yaşıyor. istersen bugün ara ver yarın olsun.3 gün yasio demi canım bugün ara veriyim hayattan sogudum su 4 günde
Bence dun catladi bebeğim çünkü dünkü testim siliklesmeye başlamıştı bugünde iyice siliklesmis hadi bakam artık çalışma bitti bekleme vakticanımcım dün gece yada bugün çatladıysa da dünü değerlendirdin galiba merak etmerabbim de yazdıysa olur inşallah
Yapma kız adete yakın başlabende ovu. testiyle gelen 10 gebelik testi var.adet gününe kadar her gün birini yapsam mı
yok canım şaka yapıyom.daha erken zaten. adete 3-4 gün kala bir denerim bakıyım bişe çıkacak mı? bazılarının çıkıyo ya 3-4 gün kalaYapma kız adete yakın başla
Dene bakım canım bende adete 3 gün kala erken gebeliği yapacam ama geç döllenme olduysa çıkar mikiyok canım şaka yapıyom.daha erken zaten. adete 3-4 gün kala bir denerim bakıyım bişe çıkacak mı? bazılarının çıkıyo ya 3-4 gün kala
yumurtlamadan 10-12 gün geçsin deniyor genelde. bazılarının normal gebelik testinde bile çıkabiliyor canım, bazılarının çıkmıyor. herkeste hcg miktarı farklı yükseldiğinden öyle. benim oğlumda adetim geçti 1 gün sonra yaptım çok net çıkmıştı 2. çizgi..ahh nasıl özledim o günleriDene bakım canım bende adete 3 gün kala erken gebeliği yapacam ama geç döllenme olduysa çıkar miki
Ay ne güzel bende yaşamak istiom o günlerini :))yumurtlamadan 10-12 gün geçsin deniyor genelde. bazılarının normal gebelik testinde bile çıkabiliyor canım, bazılarının çıkmıyor. herkeste hcg miktarı farklı yükseldiğinden öyle. benim oğlumda adetim geçti 1 gün sonra yaptım çok net çıkmıştı 2. çizgi..ahh nasıl özledim o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?