ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

merhaba canlarım bende dün faaliyet yoktu . misafir geldi onlar gittikten sonra baktım bir horultu sesi geliyo canım sıkıldı yattım uyudum bende. amaann zaten tutacağı varsa tutmuştur. 10,12,14,16,17 oldu benim. bugün 20. gün artık . yapmıcam bundan sonra ben

Bende yapmiycam canım benimde 4 gundur oluo sikildim artık Allah verecekse zaten her koşulda verir benim cizgimde dun siliklesti bugün iyice siliklesmis ben yumurtladim mi yoksa yumurtluycam mi demek :)

Bende yapmiycam canım benimde 4 gundur oluo sikildim artık Allah verecekse zaten her koşulda verir benim cizgimde dun siliklesti bugün iyice siliklesmis ben yumurtladim mi yoksa yumurtluycam mi demek :)
canımcım dün gece yada bugün çatladıysa da dünü değerlendirdin galiba merak etme rabbim de yazdıysa olur inşallah

kız baya silinmiş he . ama galiba senin hep üst üste oldu çalışma.dun çatladıysa bile daha sperm vardır merak etme.hadi hayırlısı
3 gün yasio demi canım bugün ara veriyim hayattan sogudum su 4 günde

bende ovu. testiyle gelen 10 gebelik testi var.adet gününe kadar her gün birini yapsam mı

canımcım dün gece yada bugün çatladıysa da dünü değerlendirdin galiba merak etme rabbim de yazdıysa olur inşallah
Bence dun catladi bebeğim çünkü dünkü testim siliklesmeye başlamıştı bugünde iyice siliklesmis hadi bakam artık çalışma bitti bekleme vakti

yok canım şaka yapıyom.daha erken zaten. adete 3-4 gün kala bir denerim bakıyım bişe çıkacak mı? bazılarının çıkıyo ya 3-4 gün kala
Dene bakım canım bende adete 3 gün kala erken gebeliği yapacam ama geç döllenme olduysa çıkar miki

Dene bakım canım bende adete 3 gün kala erken gebeliği yapacam ama geç döllenme olduysa çıkar miki
yumurtlamadan 10-12 gün geçsin deniyor genelde. bazılarının normal gebelik testinde bile çıkabiliyor canım, bazılarının çıkmıyor. herkeste hcg miktarı farklı yükseldiğinden öyle. benim oğlumda adetim geçti 1 gün sonra yaptım çok net çıkmıştı 2. çizgi..ahh nasıl özledim o günleri

Ay ne güzel bende yaşamak istiom o günlerini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…