inşallah canım benim .bir sorunun yoksa illa ki olur. hiç doktora gittin mi hani hormonlarına falan baktırmak için. bir de gebelik düşününce 3 ay önceden folik asit başlanmalı ya. ben kullanıyorum şu anda. bu ay klomende kullandım ( yumurta gelişimi için) .bu ay olmazsa adetin 3 yada 4 günü tekrar gidicem bu defa klomen ve çatlatma iğnesi beraber istiycem. yumurtlama takibi yaptıracağım . inşallah gerek kalmaz.Ay ne güzel bende yaşamak istiom o günlerini :))
Canım ben bi geçen ay kadın doğuma gittim ilk defa muayne olmaya tirstimm hatta ama kadına 5 aylık evliyim hiç korunması dedim normalde akintim için gitmiştir çocuk meselesinde sikistirdim araya kadının bna dediği şey sadece alttan muayne etti başka bsye bakmadı için tertemix olur 1 yıla kadar dene dedi folik asitmis klomen mis hicbsy önermedi ki banainşallah canım benim .bir sorunun yoksa illa ki olur. hiç doktora gittin mi hani hormonlarına falan baktırmak için. bir de gebelik düşününce 3 ay önceden folik asit başlanmalı ya. ben kullanıyorum şu anda. bu ay klomende kullandım ( yumurta gelişimi için) .bu ay olmazsa adetin 3 yada 4 günü tekrar gidicem bu defa klomen ve çatlatma iğnesi beraber istiycem. yumurtlama takibi yaptıracağım . inşallah gerek kalmaz.
Canım ben bi geçen ay kadın doğuma gittim ilk defa muayne olmaya tirstimm hatta ama kadına 5 aylık evliyim hiç korunması dedim normalde akintim için gitmiştir çocuk meselesinde sikistirdim araya kadının bna dediği şey sadece alttan muayne etti başka bsye bakmadı için tertemix olur 1 yıla kadar dene dedi folik asitmis klomen mis hicbsy önermedi ki bana
canım klomen zaten herkese verilmiyor. bende pko var ben o nedenle kullandım. yumurtlamayı sağlıyor. ama folik asit doktora danışmadan bile günde 1 tane alabilirsin. olası bir hamilelikte bebeğin gelişimi için. senin depoların dolu olursa daha iyi olur yani. ama gerçekten çok erken canım doktor da birşey görmediyse illa ki olur. ama sen hemen istiyorsan bence başka bir doktora git hormon testlerini yaptır ve hormonal bir problemin olmadıgına emin ol için rahat eder en azından. olmazsa küçük pembe 1 yalan söyleyebilirsin. 1 yıllık evliyim hiç korunmadım deCanım ben bi geçen ay kadın doğuma gittim ilk defa muayne olmaya tirstimm hatta ama kadına 5 aylık evliyim hiç korunması dedim normalde akintim için gitmiştir çocuk meselesinde sikistirdim araya kadının bna dediği şey sadece alttan muayne etti başka bsye bakmadı için tertemix olur 1 yıla kadar dene dedi folik asitmis klomen mis hicbsy önermedi ki bana
Kız korktum anlar DİE TC den çıkan çıkarsa DİE bakiyim bu ay olmazsa adetinin 3 günü gidip hormon testi yaptircam adetliyken yapiliomus DİE duydumcanım klomen zaten herkese verilmiyor. bende pko var ben o nedenle kullandım. yumurtlamayı sağlıyor. ama folik asit doktora danışmadan bile günde 1 tane alabilirsin. olası bir hamilelikte bebeğin gelişimi için. senin depoların dolu olursa daha iyi olur yani. ama gerçekten çok erken canım doktor da birşey görmediyse illa ki olur. ama sen hemen istiyorsan bence başka bir doktora git hormon testlerini yaptır ve hormonal bir problemin olmadıgına emin ol için rahat eder en azından. olmazsa küçük pembe 1 yalan söyleyebilirsin. 1 yıllık evliyim hiç korunmadım de
yok canım ya senin evlilik tarihine falan dikkat etmezler görünmez zaten merak etme :) evet adetin 3. günü gidiyorsun genel hormon tahlillerin yapılıyor. inşallah bu ay tuttururuz da gerek kalmazKız korktum anlar DİE TC den çıkan çıkarsa DİE bakiyim bu ay olmazsa adetinin 3 günü gidip hormon testi yaptircam adetliyken yapiliomus DİE duydum
Ay inşallah canım ya hayırlısı ile inşallah valla çok çalıştık hepimize umutlarimiz boşa cikmasin Rabbimin izniyle :)yok canım ya senin evlilik tarihine falan dikkat etmezler görünmez zaten merak etme :) evet adetin 3. günü gidiyorsun genel hormon tahlillerin yapılıyor. inşallah bu ay tuttururuz da gerek kalmaz
inşallah hayırlısı kuzum...Benimkiler verimsiz canım inşallah tutturmuuzdur
Merhaba. Benim doktorum ben hemen olmasını istiyorum deyince yumurtlama takibi yaptır demişti. Eğer öyle bir niyetin varsa gebelik şansı büyük oranda artıyormoonna ben normalde 3 ayim denememde ama doktora hiç korunmadim dedim yardımcı olsun die ona bile olmadı 3 ay demiom deseydim kapıdan kovardi herhalde :))
ben de aynen bıraktım artık canım hakkımızda hayırlısı inşallah...merhaba canlarımbende dün faaliyet yoktu . misafir geldi onlar gittikten sonra baktım bir horultu sesi geliyo canım sıkıldı yattım uyudum bende. amaann zaten tutacağı varsa tutmuştur. 10,12,14,16,17 oldu benim. bugün 20. gün artık . yapmıcam bundan sonra ben
ben olsam yapardım benim 1 testim kaldı onu da bat günü 28 aralıkta yapıcam eczaneden almak istemiyom erken yaparım negatif çıkar hayal kırıklığı olur diye...bende ovu. testiyle gelen 10 gebelik testi var.adet gününe kadar her gün birini yapsam mı
aynen benim de sat 15 hazirandı 16 temmuzda test yapmıştım 2 çizgide kopkoyuydu...yumurtlamadan 10-12 gün geçsin deniyor genelde. bazılarının normal gebelik testinde bile çıkabiliyor canım, bazılarının çıkmıyor. herkeste hcg miktarı farklı yükseldiğinden öyle. benim oğlumda adetim geçti 1 gün sonra yaptım çok net çıkmıştı 2. çizgi..ahh nasıl özledim o günleri
kız gg de çok ucuz. bugün istesen yarın elinde oluyor. ya ben çıkmaz diye yapmak istemiyorum. 10 gün var daha progestanda kullanıyorum zaten. pazartesi bitecek önümüzdeki hafta sonuna kadar mutlaka olurum tutmadıysa. haftaya başlarım ben test yapmaya artıkben olsam yapardım benim 1 testim kaldı onu da bat günü 28 aralıkta yapıcam eczaneden almak istemiyom erken yaparım negatif çıkar hayal kırıklığı olur diye...
yok zaten hastanede çalışıyorum canım hcg baktırmayı düşünüyorum haftaya cumaya 25. inde :)) varsa zaten kesin sonuç verir kan testi...kız gg de çok ucuz. bugün istesen yarın elinde oluyor. ya ben çıkmaz diye yapmak istemiyorum. 10 gün var daha progestanda kullanıyorum zaten. pazartesi bitecek önümüzdeki hafta sonuna kadar mutlaka olurum tutmadıysa. haftaya başlarım ben test yapmaya artık
o daha kesin canım bence de. hayırlı haberler alırız inşallahyok zaten hastanede çalışıyorum canım hcg baktırmayı düşünüyorum haftaya cumaya 25. inde :)) varsa zaten kesin sonuç verir kan testi...
hayırlısıyla inşallah canım kendim kadar sizi de istiyorum Allah ın izniyle...o daha kesin canım bence de. hayırlı haberler alırız inşallah
Valla canım benimki daha gencin sanki kırk yaşındamisin dediMerhaba. Benim doktorum ben hemen olmasını istiyorum deyince yumurtlama takibi yaptır demişti. Eğer öyle bir niyetin varsa gebelik şansı büyük oranda artıyor
Merhaba. Benim doktorum ben hemen olmasını istiyorum deyince yumurtlama takibi yaptır demişti. Eğer öyle bir niyetin varsa gebelik şansı büyük oranda artıyor
Ben de sonrasındaki ilişki de müthiş adet ağrısı gibi ağrı olmuştu hatta ben de acaba kist mi oluştu da o mu ağrı yaptı ki demiştim ..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.Birşey soracağım.Yumurtlamadan sonra döllenme ile ilgili belirti yaşadın mı ya da adet gününden önce?
Hadi inşallahhbence gelecek haftadan itibaren coşacak topik hamilelik haberleriyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?