Ay bana da öyle derdiler 6 ay oldu diodum git bu kadar takma olur dié gonderiolar di . Onlara neyse. .@moonna ben normalde 3 ayim denememde ama doktora hiç korunmadim dedim yardımcı olsun die ona bile olmadı 3 ay demiom deseydim kapıdan kovardi herhalde :))
Aynen ya kendileri doğuracak sanki biz istioz :)Ay bana da öyle derdiler 6 ay oldu diodum git bu kadar takma olur dié gonderiolar di . Onlara neyse. .
Doğru demiş. Bir sene denemeden sonra yapılsa neyse de daha çok erken. 6 ayın dolmadan hamile kalıcaksın benceValla canım benimki daha gencin sanki kırk yaşındamisin dedi
Valla ya keske ama hiç ümidim yok çünkü kasıkta batma olur derler ya bende hiç bisi yok yanı bilmiom nolucak:)Doğru demiş. Bir sene denemeden sonra yapılsa neyse de daha çok erken. 6 ayın dolmadan hamile kalıcaksın bence
Canım mutlaka hergun yap cift cizgiyi görene kadar geçte olsa cikiyor ins guzel haberleri bekliyorumgunaydın canım baya gec yumurtlamıssın evet.bende 30 gunde bır oluyorum dun 14.gunumdu hala yumurtlamadım galıba 16 gun falan olucak benımde
Aminn ins cümlemizin benim akintim çoktu adetim gecti baktım hasta olmadım bazen gecikiyor diye önemsemedim fakat sol kasığıma batma oluyordu idrarım degisikti adetim 5 gun geciktiginde silik cizgi cikti ins senden de guzel haberi bekliyorumAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.Birşey soracağım.Yumurtlamadan sonra döllenme ile ilgili belirti yaşadın mı ya da adet gününden önce?
inşallah canım...Aminn ins cümlemizin benim akintim çoktu adetim gecti baktım hasta olmadım bazen gecikiyor diye önemsemedim fakat sol kasığıma batma oluyordu idrarım degisikti adetim 5 gun geciktiginde silik cizgi cikti ins senden de guzel haberi bekliyorum
Dun catladı canım koyuluktan sonrakı ılk sılıktr catlamış oluyor hadı bakım ınşallah tutundu bebış hala hıssıyatım hamış olcan yönündeKız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom
saol canım yapıyorum zaten bakalım ıns yenıyıla guzel haberlerle gırıcemCanım mutlaka hergun yap cift cizgiyi görene kadar geçte olsa cikiyor ins guzel haberleri bekliyorum
Amin kizzz inşallah tatlimm Allahım sanada banada isteyen herkes versin inşallah :))Dun catladı canım koyuluktan sonrakı ılk sılıktr catlamış oluyor hadı bakım ınşallah tutundu bebış hala hıssıyatım hamış olcan yönünde
Inşallah canın ben senıde hamış olarak düşündümbence gelecek haftadan itibaren coşacak topik hamilelik haberleriyle...
Ayyy kizzz ağzını yirimmm :))Inşallah canın ben senıde hamış olarak düşündümebruserkan ve sen bence bu ay hamıle olacaksınız
inşallah canım hayırlısı olsun...Inşallah canın ben senıde hamış olarak düşündümebruserkan ve sen bence bu ay hamıle olacaksınız
Kız döverim seni heeeBenimde 3 ayim canım bende de tik yok bu seferde olmazsa kısır olduğumu dusunecegim :)
Haklisin canım ben biraz sabirsxim hemen olsun istiom ne biliyimKız döverim seni heee
8 ay hicbir yumurtlama gununu kacirmadik.olmadi mi olmaz.yillarca olmayan var.lutfen kuzum boyle cumleler kurma.
Bir sene dolmadan hele ki üç ayda gülerler adama.lütfen sabır kuzum
Bende de var canım ama ben hiç ilaç kullanmadım bol bol su içiyorum bi de vajina temizliğine dikkat ediyorum hamile kalmaya engel değilBenımde kasık agrılarım var ama yumurtlama pazar günü sanırım yıne ıdrar yolu enfeksiyonu bu hamile kalmaya engel degılmı bende hıc bıtmıyır enfeksıyon ya her ay yaşıyorum ılsç kullansamda aynı kullanmasamda
ebru senin çocuk hiperaktif olacak bence yavrumAyyy kizzz ağzını yirimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?