ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

@moonna ben normalde 3 ayim denememde ama doktora hiç korunmadim dedim yardımcı olsun die ona bile olmadı 3 ay demiom deseydim kapıdan kovardi herhalde :))
Ay bana da öyle derdiler 6 ay oldu diodum git bu kadar takma olur dié gonderiolar di . Onlara neyse. .

Doğru demiş. Bir sene denemeden sonra yapılsa neyse de daha çok erken. 6 ayın dolmadan hamile kalıcaksın bence
Valla ya keske ama hiç ümidim yok çünkü kasıkta batma olur derler ya bende hiç bisi yok yanı bilmiom nolucak:)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.Birşey soracağım.Yumurtlamadan sonra döllenme ile ilgili belirti yaşadın mı ya da adet gününden önce?
Aminn ins cümlemizin benim akintim çoktu adetim gecti baktım hasta olmadım bazen gecikiyor diye önemsemedim fakat sol kasığıma batma oluyordu idrarım degisikti adetim 5 gun geciktiginde silik cizgi cikti ins senden de guzel haberi bekliyorum

inşallah canım...

Kız bende bekliom valla heucanla yumurtam çatlamış bak ama ne zaman catladi ki bilmiom
Dun catladı canım koyuluktan sonrakı ılk sılıktr catlamış oluyor hadı bakım ınşallah tutundu bebış hala hıssıyatım hamış olcan yönünde

Benimde 3 ayim canım bende de tik yok bu seferde olmazsa kısır olduğumu dusunecegim :)
Kız döverim seni heee
8 ay hicbir yumurtlama gununu kacirmadik.olmadi mi olmaz.yillarca olmayan var.lutfen kuzum boyle cumleler kurma.
Bir sene dolmadan hele ki üç ayda gülerler adama.lütfen sabır kuzum

Kız döverim seni heee
8 ay hicbir yumurtlama gununu kacirmadik.olmadi mi olmaz.yillarca olmayan var.lutfen kuzum boyle cumleler kurma.
Bir sene dolmadan hele ki üç ayda gülerler adama.lütfen sabır kuzum
Haklisin canım ben biraz sabirsxim hemen olsun istiom ne biliyim

Benımde kasık agrılarım var ama yumurtlama pazar günü sanırım yıne ıdrar yolu enfeksiyonu bu hamile kalmaya engel degılmı bende hıc bıtmıyır enfeksıyon ya her ay yaşıyorum ılsç kullansamda aynı kullanmasamda

Bende de var canım ama ben hiç ilaç kullanmadım bol bol su içiyorum bi de vajina temizliğine dikkat ediyorum hamile kalmaya engel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…