- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Geçmiş olsun canım benimBenımde kasık agrılarım var ama yumurtlama pazar günü sanırım yıne ıdrar yolu enfeksiyonu bu hamile kalmaya engel degılmı bende hıc bıtmıyır enfeksıyon ya her ay yaşıyorum ılsç kullansamda aynı kullanmasamda
canım benim abimin eşinin de kronik idrar yolu enfeksiyonu var hiç problem yaşamadı hatta 3. çocuk istemeden olduBenımde kasık agrılarım var ama yumurtlama pazar günü sanırım yıne ıdrar yolu enfeksiyonu bu hamile kalmaya engel degılmı bende hıc bıtmıyır enfeksıyon ya her ay yaşıyorum ılsç kullansamda aynı kullanmasamda
Valla mi kiz uslu olur inşallah :)) ismini ona gore secicem isim tecelli ediomus çünküebru senin çocuk hiperaktif olacak bence yavrum
vajina yumurtalık uterus iltihaplarının gebe kalmaya etkisi var diye biliyorum idrar yolunun bir etkisi yoktur canımBenımde kasık agrılarım var ama yumurtlama pazar günü sanırım yıne ıdrar yolu enfeksiyonu bu hamile kalmaya engel degılmı bende hıc bıtmıyır enfeksıyon ya her ay yaşıyorum ılsç kullansamda aynı kullanmasamda
Bende bol bol su ıcıyorum kız bende cok sık tekrarlıyor bazen okulda dersteyken tuvaletım geliyor mecbur gidemiyorum teneffüste gıttıgımdede bakıyorum hemen akıntı olmuş bırkacgun çekiyorum sonrada sistit başlıyorBende de var canım ama ben hiç ilaç kullanmadım bol bol su içiyorum bi de vajina temizliğine dikkat ediyorum hamile kalmaya engel değil
hormonlarla alakalı olabilir canım adetin 3. günü bakılıyor kadın doğum doktorundan bilgi alabilirsin bence muayene olmalısın...slm hanımlar benim gibi adet döngüsü 30 olupta 20-21. gün ovülasyonu gerçekleşen varmı? sizce bir problem olabilir mi?
Bende araştırdığımda ıltıhap temızlenmelı bebeğin tutunmasına engel olur dıye okudum bı doktora gıdem yınedevajina yumurtalık uterus iltihaplarının gebe kalmaya etkisi var diye biliyorum idrar yolunun bir etkisi yoktur canım
Sen daha yeni yumurtladın takip ettiğim kadarıyla. Daha dur bir hafta geçsin de. Benim de sol karın boşluğumda iki gündür batma var. İnşallah psikolojik değildirValla ya keske ama hiç ümidim yok çünkü kasıkta batma olur derler ya bende hiç bisi yok yanı bilmiom nolucak:)
evet ismin etkisi var kişi-çocuk üzerinde canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah...Valla mi kiz uslu olur inşallah :)) ismini ona gore secicem isim tecelli ediomus çünkü
Problem yoktur canım gec yumurtlama olmuş olabilir yumurtlamadan 14 gun sonrada adet olunurslm hanımlar benim gibi adet döngüsü 30 olupta 20-21. gün ovülasyonu gerçekleşen varmı? sizce bir problem olabilir mi?
Sol kasık dediğin karnın sol alt yanı oluyor dimi? Bende de var iki gündürAminn ins cümlemizin benim akintim çoktu adetim gecti baktım hasta olmadım bazen gecikiyor diye önemsemedim fakat sol kasığıma batma oluyordu idrarım degisikti adetim 5 gun geciktiginde silik cizgi cikti ins senden de guzel haberi bekliyorum
İnşallah canım dusunme fazla belirtiyor takılma ben geç ay çok taktim ve çoğu belirti vardı ama psikolojikmis bu ayda takmiom hiç belirtim yok :))Sen daha yeni yumurtladın takip ettiğim kadarıyla. Daha dur bir hafta geçsin de. Benim de sol karın boşluğumda iki gündür batma var. İnşallah psikolojik değildir
Bu nasıl belırlenıyor acaba alttan muayenemı ultrasyonlamı gecen ay ultrasyonla baktı tertemız dedıvajina yumurtalık uterus iltihaplarının gebe kalmaya etkisi var diye biliyorum idrar yolunun bir etkisi yoktur canım
Amin canımevet ismin etkisi var kişi-çocuk üzerinde canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah...
hormonlarıma bu ay bakıldı ama bu durumu sormayı unuttumhormonlarla alakalı olabilir canım adetin 3. günü bakılıyor kadın doğum doktorundan bilgi alabilirsin bence muayene olmalısın...
o zaman tedavini aksatma canım. idrar yolu enfeksiyonunda kültür bakıyorlar bakterinin tipine göre antibiyotik veriliyor hijyen bol su tüketimine dikkat etmelisin bir de ayaklarını üşütmemeye çalış derim ben...Bende araştırdığımda ıltıhap temızlenmelı bebeğin tutunmasına engel olur dıye okudum bı doktora gıdem yınede
hormonların normalse stres falan da etkiliyor yumurtlamayı döngün 30 günse 17-18. gün yumurtlaman lazım aslında canımhormonlarıma bu ay bakıldı ama bu durumu sormayı unuttum
est 22
fsh 4,76
lh 3,08
prolaktin 18.61
benim döngüm 29 gün 16-17. gün pozitifti yumurtlama testim...hormonların normalse stres falan da etkiliyor yumurtlamayı döngün 30 günse 17-18. gün yumurtlaman lazım aslında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?