ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Geçmiş olsun canım benim

canım benim abimin eşinin de kronik idrar yolu enfeksiyonu var hiç problem yaşamadı hatta 3. çocuk istemeden oldu

slm hanımlar benim gibi adet döngüsü 30 olupta 20-21. gün ovülasyonu gerçekleşen varmı? sizce bir problem olabilir mi?

vajina yumurtalık uterus iltihaplarının gebe kalmaya etkisi var diye biliyorum idrar yolunun bir etkisi yoktur canım

Bende de var canım ama ben hiç ilaç kullanmadım bol bol su içiyorum bi de vajina temizliğine dikkat ediyorum hamile kalmaya engel değil
Bende bol bol su ıcıyorum kız bende cok sık tekrarlıyor bazen okulda dersteyken tuvaletım geliyor mecbur gidemiyorum teneffüste gıttıgımdede bakıyorum hemen akıntı olmuş bırkacgun çekiyorum sonrada sistit başlıyor

vajina yumurtalık uterus iltihaplarının gebe kalmaya etkisi var diye biliyorum idrar yolunun bir etkisi yoktur canım
Bende araştırdığımda ıltıhap temızlenmelı bebeğin tutunmasına engel olur dıye okudum bı doktora gıdem yınede

Valla ya keske ama hiç ümidim yok çünkü kasıkta batma olur derler ya bende hiç bisi yok yanı bilmiom nolucak:)
Sen daha yeni yumurtladın takip ettiğim kadarıyla. Daha dur bir hafta geçsin de. Benim de sol karın boşluğumda iki gündür batma var. İnşallah psikolojik değildir

Sol kasık dediğin karnın sol alt yanı oluyor dimi? Bende de var iki gündür

Sen daha yeni yumurtladın takip ettiğim kadarıyla. Daha dur bir hafta geçsin de. Benim de sol karın boşluğumda iki gündür batma var. İnşallah psikolojik değildir
İnşallah canım dusunme fazla belirtiyor takılma ben geç ay çok taktim ve çoğu belirti vardı ama psikolojikmis bu ayda takmiom hiç belirtim yok :))

Bende araştırdığımda ıltıhap temızlenmelı bebeğin tutunmasına engel olur dıye okudum bı doktora gıdem yınede
o zaman tedavini aksatma canım. idrar yolu enfeksiyonunda kültür bakıyorlar bakterinin tipine göre antibiyotik veriliyor hijyen bol su tüketimine dikkat etmelisin bir de ayaklarını üşütmemeye çalış derim ben...

Kızlar bişey dikkatimi çekti.direkt kendinize bağlıyorsunuz,kısır mıyım falan diye.Ben önce eşimi götürdüm dr.a.onların tanısı daha kolay.kadının ki meşakkatli ve uzun.
Ülkemizde erkeklerin buyuk bir cogunlugunda varikosel var ornegin.sperm sayisi,hizi ve sekli cok onemli.daha gencsiniz.biz yaştan dolayı hemen tasindik dr.lara.
Guzel yiyip iciyor mu esleriniz?et,balik,sebze,hergun kuruyemiş,muz yedirdim ben benimkine.iliskiden once kahve icirdim sperm hızı için.
Saglikli yumurta kadar sperm de onemli bunu unutmayin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…