- 12 Ekim 2015
- 244
- 261
- 103
kahve sade granül kahve mi?Kızlar bişey dikkatimi çekti.direkt kendinize bağlıyorsunuz,kısır mıyım falan diye.Ben önce eşimi götürdüm dr.a.onların tanısı daha kolay.kadının ki meşakkatli ve uzun.
Ülkemizde erkeklerin buyuk bir cogunlugunda varikosel var ornegin.sperm sayisi,hizi ve sekli cok onemli.daha gencsiniz.biz yaştan dolayı hemen tasindik dr.lara.
Guzel yiyip iciyor mu esleriniz?et,balik,sebze,hergun kuruyemiş,muz yedirdim ben benimkine.iliskiden once kahve icirdim sperm hızı için.
Saglikli yumurta kadar sperm de onemli bunu unutmayin kizlar.
haklısın canım benim...ben de 1 haftadır Türk kahvesi içiriyorum beslenmesi de normal bakalım artık hayırlısı...Kızlar bişey dikkatimi çekti.direkt kendinize bağlıyorsunuz,kısır mıyım falan diye.Ben önce eşimi götürdüm dr.a.onların tanısı daha kolay.kadının ki meşakkatli ve uzun.
Ülkemizde erkeklerin buyuk bir cogunlugunda varikosel var ornegin.sperm sayisi,hizi ve sekli cok onemli.daha gencsiniz.biz yaştan dolayı hemen tasindik dr.lara.
Guzel yiyip iciyor mu esleriniz?et,balik,sebze,hergun kuruyemiş,muz yedirdim ben benimkine.iliskiden once kahve icirdim sperm hızı için.
kuzum vajına temızlıgı derken kıl tuy temızlıgındenmı bahsedıyon ona bende dukjat edıyomda mesela benım her adetten sonra vajınanın ust tarafında kucuk küçük sıvılcelenmeler oluyor bu ay zıvanadan cıktı aşırı kaşıntı sıvılcelenme kırmızı kırmızı noktalar bırde beze şeklinde seyler oluşmus beyaz renkte kaşınıyor kaşıyıncada sızlıyorBende de var canım ama ben hiç ilaç kullanmadım bol bol su içiyorum bi de vajina temizliğine dikkat ediyorum hamile kalmaya engel değil
Haklisin canım kadınlar hemen bende mi sorun var dio bende öyle düşündüm şahsen dediğin gibi artık bu zamanda çoğu sorun erkeklerde cikmiomus bana doktor öyle demiştiKızlar bişey dikkatimi çekti.direkt kendinize bağlıyorsunuz,kısır mıyım falan diye.Ben önce eşimi götürdüm dr.a.onların tanısı daha kolay.kadının ki meşakkatli ve uzun.
canım senin kaçıncı gebelik korundun mu benim 7 yaşında oğlum var 2009 da doğurdum. bu ikinci olacak inşallah. 2.5 yıl korundum.bu korunmasız 2. ayım.nasipte ne varsa artık.28 aralık ı bekliyorum...Kızlar bişey dikkatimi çekti.direkt kendinize bağlıyorsunuz,kısır mıyım falan diye.Ben önce eşimi götürdüm dr.a.onların tanısı daha kolay.kadının ki meşakkatli ve uzun.
Yap gitsin kız sağlama al :)Bugun son testi yapayim dedim.sanki daha silik gibi.15.gunun en koyu oldugunu dusunuyorum ben.14,16,17 degerlendirdik. 18,19 boş geçti.bugun 20.ama benim sanki bugun akintim var gibi.bugun son 1 çalişma olsa mi ki ne dersiniz?
yine miYap gitsin kız sağlama al :)
Aman ne bikacaklar tatlım kadınlar kadar acı cekmiolar ya :)yine miayol adam bıktı usandı benden en çok ona üzülüyorum
ya öyle sinir oluyorum ki. sırf bu yüzden kendini ağırdan satıyor adamAman ne bikacaklar tatlım kadınlar kadar acı cekmiolar ya :)
ya öyle sinir oluyorum ki. sırf bu yüzden kendini ağırdan satıyor adamyani biliyo ya yumurtlama zamanları ben olmasını istiyorum havaya giriyor dün olmadı zaten misafir vardı onlar gidince baktım horluyor bende gıcık oldum döndüm uyudum
Amn istemiolarsa biz hiç istemeyiz bosver canım ya bizimde kendimizi ağırdan saticagimiz gunlerimiz gelecek Allah büyük :))ya öyle sinir oluyorum ki. sırf bu yüzden kendini ağırdan satıyor adamyani biliyo ya yumurtlama zamanları ben olmasını istiyorum havaya giriyor dün olmadı zaten misafir vardı onlar gidince baktım horluyor bende gıcık oldum döndüm uyudum
Bende bıraktım yapmiycam bida yeter beeeee binaldimmben bıraktım artık olursa olur olmazsa diğer aylar çalışmaya devam...
ama bu ay tutmazsa nasıl vicdan azabı çektireceğimi biliyormAmn istemiolarsa biz hiç istemeyiz bosver canım ya bizimde kendimizi ağırdan saticagimiz gunlerimiz gelecek Allah büyük :))
Benimde aklıma takıldı bugün daha silik çıktı ya aceba bugün mu yumurtladim yumurtladiysam bugün yapmzsam ya tutmazsa kafam çok karisikkama bu ay tutmazsa nasıl vicdan azabı çektireceğimi biliyormben uyudugun gün yumurtladım ama sen o sırada horladığın için faaliyet göstermedin.senin yüzünden olmadı diyeceğim
sen dün çalıştık demiştin ya tatlım. bizde dün olmadı. sen bilirsin yine istiyosan çalış :)Benimde aklıma takıldı bugün daha silik çıktı ya aceba bugün mu yumurtladim yumurtladiysam bugün yapmzsam ya tutmazsa kafam çok karisikk
Dun çalıştım canım ama 4 gün ust üste oldu ya spermler kalitesiz mi olmuştur ki amann bana ne ya Allah verecekse kaliteli kalitesiz her koşulda olur :))sen dün çalıştık demiştin ya tatlım. bizde dün olmadı. sen bilirsin yine istiyosan çalış :)
Cok şükür çatlamış canım bugun olsun ılışkıBugun son testi yapayim dedim.sanki daha silik gibi.15.gunun en koyu oldugunu dusunuyorum ben.14,16,17 degerlendirdik. 18,19 boş geçti.bugun 20.ama benim sanki bugun akintim var gibi.bugun son 1 çalişma olsa mi ki ne dersiniz?
bende akıntı hiç olmaz hatta bayağı kuru olurum. buün değişik hissediyorum akıntım var gibi ve belimde ağrıyor. ben en iyisi bugün son kez çlışayım. sonra zaten haftaya adet zamanım. sağolasın canım.Cok şükür çatlamış canım bugun olsun ılışkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?