ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kahve sade granül kahve mi?

haklısın canım benim...ben de 1 haftadır Türk kahvesi içiriyorum beslenmesi de normal bakalım artık hayırlısı...

Bende de var canım ama ben hiç ilaç kullanmadım bol bol su içiyorum bi de vajina temizliğine dikkat ediyorum hamile kalmaya engel değil
kuzum vajına temızlıgı derken kıl tuy temızlıgındenmı bahsedıyon ona bende dukjat edıyomda mesela benım her adetten sonra vajınanın ust tarafında kucuk küçük sıvılcelenmeler oluyor bu ay zıvanadan cıktı aşırı kaşıntı sıvılcelenme kırmızı kırmızı noktalar bırde beze şeklinde seyler oluşmus beyaz renkte kaşınıyor kaşıyıncada sızlıyor

Haklisin canım kadınlar hemen bende mi sorun var dio bende öyle düşündüm şahsen dediğin gibi artık bu zamanda çoğu sorun erkeklerde cikmiomus bana doktor öyle demişti

canım senin kaçıncı gebelik korundun mu benim 7 yaşında oğlum var 2009 da doğurdum. bu ikinci olacak inşallah. 2.5 yıl korundum.bu korunmasız 2. ayım.nasipte ne varsa artık.28 aralık ı bekliyorum...

Bugun son testi yapayim dedim.sanki daha silik gibi.15.gunun en koyu oldugunu dusunuyorum ben.14,16,17 degerlendirdik. 18,19 boş geçti.bugun 20.ama benim sanki bugun akintim var gibi.bugun son 1 çalişma olsa mi ki ne dersiniz?

Eklentiler

• 20151217_141819.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
Bugun son testi yapayim dedim.sanki daha silik gibi.15.gunun en koyu oldugunu dusunuyorum ben.14,16,17 degerlendirdik. 18,19 boş geçti.bugun 20.ama benim sanki bugun akintim var gibi.bugun son 1 çalişma olsa mi ki ne dersiniz?
Yap gitsin kız sağlama al :)

Aman ne bikacaklar tatlım kadınlar kadar acı cekmiolar ya :)
ya öyle sinir oluyorum ki. sırf bu yüzden kendini ağırdan satıyor adam yani biliyo ya yumurtlama zamanları ben olmasını istiyorum havaya giriyor dün olmadı zaten misafir vardı onlar gidince baktım horluyor bende gıcık oldum döndüm uyudum

Amn istemiolarsa biz hiç istemeyiz bosver canım ya bizimde kendimizi ağırdan saticagimiz gunlerimiz gelecek Allah büyük :))

Amn istemiolarsa biz hiç istemeyiz bosver canım ya bizimde kendimizi ağırdan saticagimiz gunlerimiz gelecek Allah büyük :))
ama bu ay tutmazsa nasıl vicdan azabı çektireceğimi biliyorm ben uyudugun gün yumurtladım ama sen o sırada horladığın için faaliyet göstermedin.senin yüzünden olmadı diyeceğim

ama bu ay tutmazsa nasıl vicdan azabı çektireceğimi biliyorm ben uyudugun gün yumurtladım ama sen o sırada horladığın için faaliyet göstermedin.senin yüzünden olmadı diyeceğim
Benimde aklıma takıldı bugün daha silik çıktı ya aceba bugün mu yumurtladim yumurtladiysam bugün yapmzsam ya tutmazsa kafam çok karisikk

sen dün çalıştık demiştin ya tatlım. bizde dün olmadı. sen bilirsin yine istiyosan çalış :)
Dun çalıştım canım ama 4 gün ust üste oldu ya spermler kalitesiz mi olmuştur ki amann bana ne ya Allah verecekse kaliteli kalitesiz her koşulda olur :))

Cok şükür çatlamış canım bugun olsun ılışkı

Cok şükür çatlamış canım bugun olsun ılışkı
bende akıntı hiç olmaz hatta bayağı kuru olurum. buün değişik hissediyorum akıntım var gibi ve belimde ağrıyor. ben en iyisi bugün son kez çlışayım. sonra zaten haftaya adet zamanım. sağolasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…