ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

RRica ederım canım çok şükür yumurtaları catlattık sırada tutunma var hadı ınşallah oda olacak

canım senin kaçıncı gebelik korundun mu benim 7 yaşında oğlum var 2009 da doğurdum. bu ikinci olacak inşallah. 2.5 yıl korundum.bu korunmasız 2. ayım.nasipte ne varsa artık.28 aralık ı bekliyorum...
Ilk evliligimde sonuclanamayan gebeligim oldu.
Bu ikinci evliligim,hemen calismalara basladik, 8.ayımda hamile kaldım canım.

Yok kuzum tuvalet sonrası önden popoya doğru silmek önemli sabun jel gibi yıkamak için hiç birşey kullanılmamalı sadece su

İnşallah canım köyü yu gordugum gün ve siliklesti gün yaptım iyice siliklesti bugün yeter ya napiyim vlla sikildim :)

Neyse bi bakiyim cnim fırsat bulursm yapiyim bri kız ztenc5 gün bugün kaliteli değildir :)

ooooo tmm o zaman kuzum bu iş oldu koyuda oldu sılıkte oldu eeee bosver bugunde dınlen
Ay valla canım ya sagolasin nasıl yapicam DİE dusunuomdum zaten ayın 15 de koyu gordum biz ayın 12.13.14.15.16 yaptik kizzzz 6 ciya gidiomusum ya haberim yok şimdi takvime bakıp gordum yeter ya valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…