- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Kız bugundemı olsa senın sık dışını bugunde olsunDun çalıştım canım ama 4 gün ust üste oldu ya spermler kalitesiz mi olmuştur ki amann bana ne ya Allah verecekse kaliteli kalitesiz her koşulda olur :))
RRica ederım canım çok şükür yumurtaları catlattık sırada tutunma var hadı ınşallah oda olacakbende akıntı hiç olmaz hatta bayağı kuru olurum. buün değişik hissediyorum akıntım var gibi ve belimde ağrıyor. ben en iyisi bugün son kez çlışayım. sonra zaten haftaya adet zamanım. sağolasın canım.
Valla mi kizz olsun mu bilmiom ki benimki istemio artık sanırım dun yarin yapmiycam dediKız bugundemı olsa senın sık dışını bugunde olsun
Turk kahvesi,sade nescafe...kahve sade granül kahve mi?
Ilk evliligimde sonuclanamayan gebeligim oldu.canım senin kaçıncı gebelik korundun mu benim 7 yaşında oğlum var 2009 da doğurdum. bu ikinci olacak inşallah. 2.5 yıl korundum.bu korunmasız 2. ayım.nasipte ne varsa artık.28 aralık ı bekliyorum...
Allah hayırlısını versin güzelim...Ilk evliligimde sonuclanamayan gebeligim oldu.
Bu ikinci evliligim,hemen calismalara basladik, 8.ayımda hamile kaldım canım.
Yok kuzum tuvalet sonrası önden popoya doğru silmek önemli sabun jel gibi yıkamak için hiç birşey kullanılmamalı sadece sukuzum vajına temızlıgı derken kıl tuy temızlıgındenmı bahsedıyon ona bende dukjat edıyomda mesela benım her adetten sonra vajınanın ust tarafında kucuk küçük sıvılcelenmeler oluyor bu ay zıvanadan cıktı aşırı kaşıntı sıvılcelenme kırmızı kırmızı noktalar bırde beze şeklinde seyler oluşmus beyaz renkte kaşınıyor kaşıyıncada sızlıyor
Ben olsam çalışırım bugün jübileni yapBenimde aklıma takıldı bugün daha silik çıktı ya aceba bugün mu yumurtladim yumurtladiysam bugün yapmzsam ya tutmazsa kafam çok karisikk
son de yarın serbestsın de ıkna et kız ama bence bugunde olsun koyu ve koyudan sonrakı sılıkte olsun.ya testın varsa 5 te yapsana bıValla mi kizz olsun mu bilmiom ki benimki istemio artık sanırım dun yarin yapmiycam dedi
kullanmıyom kuzum oyle şeylerı banyoda bıle duş jeli değmesın dıye ozenle yıkanıyomYok kuzum tuvalet sonrası önden popoya doğru silmek önemli sabun jel gibi yıkamak için hiç birşey kullanılmamalı sadece su
aman bu erkeklerde ne şımarıklar daha ne ıstıyon ısteValla mi kizz olsun mu bilmiom ki benimki istemio artık sanırım dun yarin yapmiycam dedi
Bi tane kaldı canım ama cisimi kactacyaptim bilmiom ki 4 saat olmaz herhaldeson de yarın serbestsın de ıkna et kız ama bence bugunde olsun koyu ve koyudan sonrakı sılıkte olsun.ya testın varsa 5 te yapsana bı
Bugün yapamam canım fırsatın olmaz eşimin kuzeni askere gidicek ona gidilecek geç geliriz sabah iş var yanı bugün olmaz anliycagin :)Ben olsam çalışırım bugün jübileni yap
Koyu yu ayın 15 de gordum canım akşamı az silindi ayın 16 sında yine silikti bugün iyice silik yanı 15 ve 16 sini değerlendirdim zatenBi tane kaldı canım ama cisimi kactacyaptim bilmiom ki 4 saat olmaz herhalde
eee o zmn kalsın napalım hadı ınş mutlu haberler beklıyoruz sendenBugün yapamam canım fırsatın olmaz eşimin kuzeni askere gidicek ona gidilecek geç geliriz sabah iş var yanı bugün olmaz anliycagin :)
Cnm 2 dk yapıver bugün bi yolunu bulursun bak bebeği düşün b lik bugün yerleşecekİnşallah canım köyü yu gordugum gün ve siliklesti gün yaptım iyice siliklesti bugün yeter ya napiyim vlla sikildim :)
ooooo tmm o zaman kuzum bu iş oldu koyuda oldu sılıkte oldu eeee bosver bugunde dınlenİnşallah canım köyü yu gordugum gün ve siliklesti gün yaptım iyice siliklesti bugün yeter ya napiyim vlla sikildim :)
Ay valla canım ya sagolasin nasıl yapicam DİE dusunuomdum zaten ayın 15 de koyu gordum biz ayın 12.13.14.15.16 yaptik kizzzz 6 ciya gidiomusum ya haberim yok şimdi takvime bakıp gordum yeter ya valla :)))ooooo tmm o zaman kuzum bu iş oldu koyuda oldu sılıkte oldu eeee bosver bugunde dınlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?