Amin kuzum saglikla kucagima alirim insallah.darisi basina insallahAllah hayırlısını versin güzelim...
Yapcam mi kiz sen bugün :)Bu da bugünkü test daha da silikleşmiş alttaki dünkü testEki Görüntüle 1721067 Eki Görüntüle 1721073
Sağol canım cümlemiz icin aminm.beauty canım merak etme stres yapma bebeğin seninle olucak Allahın izniyle :)
Daha küçük annesi benim arkadısm 8. Haftada duydu kalp atısı stres yok rahat ol bol bol dua et bebeğimSağol canım cümlemiz icin amin
İyiym bebişim sen nabıon <3KizzzzzLavinya_1014 napon kizzzzz
Napiyim tatlım yumurtladim ohhhh bi rahata erdim sıra beklemedeİyiym bebişim sen nabıon <3
Yok canımYapcam mi kiz sen bugün :)
hayatım stres yapma kendıne rahatlık ver dua et inşallah bır sorun olmayacak@gelinbuketi_gelintaci dr.dan geliyorum canım.mumkun mertebe stres olmasin deyip kan testiydi değer yukseldi yukselmedi olmaması icin adetin gecikmesinin13.gunu yani bugun gittim dr.a.dedim normal ultrasonla goruruz keseyi.vaginal ultrasonla bakti,keseyi gorduk,ama embriyo canlanmamis,yerleşmemiş dedi.sali gunune kadar yerlesir,boş gebelik degildir umarim dedi.bakti ben gidiyorum surattan stres yok dedi,yerlesemez dedi.
Senin nasil canim ultrasonla bakildi mi sana?
Hadi şükürler olsun inşallah tutmuştur tatlımmNapiyim tatlım yumurtladim ohhhh bi rahata erdim sıra beklemede
İnşallah canım benimHadi şükürler olsun inşallah tutmuştur tatlımm
Ee neler yapıonz bakim kızçeler azcık kendinizi tanıtım isimleriniz ne biraz kafa dağıtalım benim çağla aslen bursalıyım ama gebzeye evlendim 1.5 yıl oldu 25 yasındayım tıbbi sekreterimİnşallah canım benim
Sağol canım endişelendiriyor dr.lar insanı.Daha küçük annesi benim arkadısm 8. Haftada duydu kalp atısı stres yok rahat ol bol bol dua et bebeğim
Hiiiç korkma Allah a sığın en hayırlısını o bilir tatlım benimSağol canım endişelendiriyor dr.lar insanı.
Bende ebru :) 26 yaşındayım hatta 27 me girdim hama halen 26 diorumEe neler yapıonz bakim kızçeler azcık kendinizi tanıtım isimleriniz ne biraz kafa dağıtalım benim çağla aslen bursalıyım ama gebzeye evlendim 1.5 yıl oldu 25 yasındayım tıbbi sekreterim
Sağol kuzum ,inşallah.hayatım stres yapma kendıne rahatlık ver dua et inşallah bır sorun olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?