- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Benden 1 yas büyüksğn bnde 26 ya gircm ama hala 25 diyorumBende ebru :) 26 yaşındayım hatta 27 me girdim hama halen 26 diorumankarada oturuyorum cankiriliyim :)))
Canım ben yumurtlamadan 12 gün sonra gittim kan testinden sonra yani karından baktı görünmez ama gel yine bakalım dedi görünmedi haftaya gel dedi.gec döllenmede ya da cok küçük olduğu için cok normal Can'ım sıkıntılı bi durum yok merak etmeyesil_ela dr.dan geliyorum canım.mumkun mertebe stres olmasin deyip kan testiydi değer yukseldi yukselmedi olmaması icin adetin gecikmesinin13.gunu yani bugun gittim dr.a.dedim normal ultrasonla goruruz keseyi.vaginal ultrasonla bakti,keseyi gorduk,ama embriyo canlanmamis,yerleşmemiş dedi.sali gunune kadar yerlesir,boş gebelik degildir umarim dedi.bakti ben gidiyorum surattan stres yok dedi,yerlesemez dedi.
Senin nasil canim ultrasonla bakildi mi sana?
Bu gece hatırım için yap kızım yaNapiyim tatlım yumurtladim ohhhh bi rahata erdim sıra beklemede
Demek ki yaş küçültmek herkeste var tatlım :))Benden 1 yas büyüksğn bnde 26 ya gircm ama hala 25 diyorum
Huuuu huuuu sevdoss kizzzz burası çıtır kızlar topluluguu :))bu arada bende sevda 28 yaşındayım öğretmenım aslen aydınlıyım görev ıcabı adıyamandayım
Yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda mı çıktı gebeliğin?Canım ben yumurtlamadan 12 gün sonra gittim kan testinden sonra yani karından baktı görünmez ama gel yine bakalım dedi görünmedi haftaya gel dedi.gec döllenmede ya da cok küçük olduğu için cok normal Can'ım sıkıntılı bi durum yok merak etme
Huuuu huuuu sevdoss kizzzz burası çıtır kızlar topluluguu :))
Kız 12.13.14.15.16 yaptım zaten 15 de köyü gordum akşamı siliklesti ertesi gün silikti o zamanda yaptım yeter kız halim kalmadı saçların kurumadan banyo yapmaktan biktim :))Bu gece hatırım için yap kızım ya
Cani benim sen yumurtladim mi test köyü değilde en köyü o mu çıktı
Hahah aynen çıtırız biz dahaHuuuu huuuu sevdoss kizzzz burası çıtır kızlar topluluguu :))
Biliyorum kuzum da boş gebelikten falan filan bahsedince ürktüm.sabah gel testler yapalım dedi bir deCanım ben yumurtlamadan 12 gün sonra gittim kan testinden sonra yani karından baktı görünmez ama gel yine bakalım dedi görünmedi haftaya gel dedi.gec döllenmede ya da cok küçük olduğu için cok normal Can'ım sıkıntılı bi durum yok merak etme
Belki döllenmiştir yımırtan okadar kırbactan sonra :)Kızlar benim karnının içi acio ya sanki bi ağrı var
Valla egilince filan çok acio ya olabilir miki kız hemen dollenir mi 10 günü filan buluo diolarBelki döllenmiştir yımırtan okadar kırbactan sonra :)
Hemen döllenir ama rahime yerleşmesi 1 haftayı bulur canım sperm yumurtsyı gördümü hemen yapışır sonra tüplerde ilerlerValla egilince filan çok acio ya olabilir miki kız hemen dollenir mi 10 günü filan buluo diolar
Tüplerden rahime yolculuk zamanı canım o süre.Valla egilince filan çok acio ya olabilir miki kız hemen dollenir mi 10 günü filan buluo diolar
Ayyy hadi inşallah :)Hemen döllenir ama rahime yerleşmesi 1 haftayı bulur canım sperm yumurtsyı gördümü hemen yapışır sonra tüplerde ilerler
Canım önceden de çok peşpeşe yaptik ilk evlendogimizde balayında hergun yaptik agrimiodu hiç senin bu bebiste varmiydi agrinTüplerden rahime yolculuk zamanı canım o süre.
Peşpeşe ilişkide benim de ağrırdı,inşallah döllenmedendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?