- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Ben de beklemedeyim artıkNapiyim tatlım yumurtladim ohhhh bi rahata erdim sıra beklemede
Bekleyelim nasıl gecicekse zaman. Canım :)Ben de beklemedeyim artık
Haaa haaaa kizzz citirsin senn benim gonlumun citiririiii :))Ben de afyon luyum afyonda yaşıyorum hastanede memurum ama sizden biraz kartım 34 ün içindeyim adım ayşe.bir oğlum var 7 yaşında şimdi 2. Yi düşünüyoruz.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Sağol tatlım ama bir an önce doğurmam lazım artık 35 ten sonrası riskli biliyorsun hem çocukların aralarındaki yaş farkı da baya açılmış olacak ablanızı dinleyin arasını açmadan doğuruverin bir daha ben çoook pişmanım bu kadar beklediğimeHaaa haaaa kizzz citirsin senn benim gonlumun citiririiii :))
En az 3 yaş olsun kız peşpeşe nasıl bakcez :)Sağol tatlım ama bir an önce doğurmam lazım artık 35 ten sonrası riskli biliyorsun hem çocukların aralarındaki yaş farkı da baya açılmış olacak ablanızı dinleyin arasını açmadan doğuruverin bir daha ben çoook pişmanım bu kadar beklediğime
Keşke 2 yaşındayken yapsaydım diyorum şimdi hem bir arada büyürler ne güzel birbirlerine daha bağlı olurlar hem de tekrar sil baştan yapmamış olursun ben gibi. Ayrıca yaş ilerledikçe gebelik şansı da azalıyor malesef....En az 3 yaş olsun kız peşpeşe nasıl bakcez :)
Keşke 2 yaşındayken yapsaydım diyorum şimdi hem bir arada büyürler ne güzel birbirlerine daha bağlı olurlar hem de tekrar sil baştan yapmamış olursun ben gibi. Ayrıca yaş ilerledikçe gebelik şansı da azalıyor malesef....
Haklisin canım benim Allah hakkımızda hayırlısıni versin
Evet adet ağrıları gibi ağrılar vardı,moralim bozulmuştu adet belirtisi diye.ve adete de bayağı vardı.Canım önceden de çok peşpeşe yaptik ilk evlendogimizde balayında hergun yaptik agrimiodu hiç senin bu bebiste varmiydi agrin
Evet canım ya benimde adet ağrısı değilde böyle karnima egilince acio içi acio boyleEvet adet ağrıları gibi ağrılar vardı,moralim bozulmuştu adet belirtisi diye.ve adete de bayağı vardı.
Herkes işbaşında sanırımKimsecikler kalmadı buralarda...
Adetim pazar gunu bitti canim bugun hafiften kasigim agriyinca yapam dedim biraz daha koyulasiyor benim ama oyle kopkoyu hic olmazCan
Cani benim sen yumurtladim mi test köyü değilde en köyü o mu çıktı
Aaaaaaaa ben varim yaHerkes işbaşında sanırım
Hislerim dogru cikacak inşallahCanım önceden de çok peşpeşe yaptik ilk evlendogimizde balayında hergun yaptik agrimiodu hiç senin bu bebiste varmiydi agrin
Alemsin yaBen de afyon luyum afyonda yaşıyorum hastanede memurum ama sizden biraz kartım 34 ün içindeyim adım ayşe.bir oğlum var 7 yaşında şimdi 2. Yi düşünüyoruz.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Nolsun dus aldim oturuyomAaaaa ben de varımnaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?